Zweden werd het tweede land van de Europese Unie om Israëlische ingezetenen de toegang te ontzeggen vanwege een stijging van het aantal COVID-19-gevallen in Israël, ondanks dankzij het feit dat het land een van de meest gevaccineerde landen ter wereld is.

Dagelijkse COVID-sterfgevallen in Zweden naar NUL, terwijl andere landen zich schrap zetten voor meer Lockdowns

Portugal werd woensdag het eerste EU-land dat een inreisverbod uit Israël uitvaardigde wegens een stijging van het aantal gevallen. Beide landen volgen de aanbeveling van de EU om Israël van de lijst van groene landen te schrappen, meldt Epoch Times.

Minister van Binnenlandse Zaken Mikael Damberg vertelde aan nieuwszenders dat de sterke toename van het aantal COVID-19-gevallen in Israël, de Verenigde Staten en andere landen de reden is waarom ze werden verwijderd uit de Zweedse vrijstelling van het reisverbod. Ondanks de massale vaccinatiecampagne van Israël, is het virus zich blijven verspreiden, zei Damberg.

Onderzoek van de Universiteit van Oxford toont aan dat volledig gevaccineerden superverspreiders zijn

Verschillende Israëlische politici bekritiseerden de richtlijn van de EU en het mandaat van Portugal.

“Helaas, na de richtlijn van de EU, volgens welke besloten werd om Israël te schrappen van de lijst van groene landen, heeft de Portugese regering zich aangesloten bij [de aanbeveling van de EU] die de toegang van Israël tot Portugal verbiedt, behalve om gerechtvaardigde redenen,” vertelde Itay Mor, het hoofd van de zionistische NGO Over The Rainbow Portugal, aan YNET.

Minister van Binnenlandse Zaken Mikael Damberg noemde de sterke toename van coronavirusinfecties als de reden waarom de landen werden verwijderd uit de vrijstelling van het reisverbod, zeggende dat ondanks doordat de succesvolle vaccinatiecampagne van Israël, het land nog steeds grote groepen ongevaccineerde mensen herbergt die hebben toegelaten dat de uitbraak zich verspreidde.

Israëlische media: 85-90% van Coronapatiënten in ziekenhuis Jeruzalem zijn volledig gevaccineerd

“Wij zijn verontrust door dit besluit, te meer omdat de meeste Israëli’s zijn gevaccineerd. In dit stadium had de EU de vaccinatiecertificaten van Israël moeten erkennen,” voegde Mor eraan toe.

Op 30 augustus schrapte de Europese Unie de Verenigde Staten, Israël, Kosovo, Libanon, Montenegro, Noord-Macedonië en andere landen van haar lijst van veilige reizen. De lijst is niet bindend en landen zijn vrij om hun eigen grensbeleid te bepalen.

“Voor niet-essentiële reizen naar de EU vanuit landen of entiteiten die niet in bijlage I zijn opgenomen, geldt een tijdelijke reisbeperking. Dit doet geen afbreuk aan de mogelijkheid voor de lidstaten om de tijdelijke beperking op niet-essentiële reizen naar de EU voor volledig gevaccineerde reizigers op te heffen,” zei de EU destijds in een verklaring.

De Verenigde Staten staan Europese burgers niet toe het land vrij te bezoeken, ondanks oproepen van de EU. De Verenigde Staten verlengden ook een moratorium op grensoverschrijdende reizen met Canada en Mexico, ondanks het feit dat Canada de reisbeperkingen voor Amerikanen en permanente ingezetenen die volledig gevaccineerd zijn, heeft opgeheven.

Intussen heeft Israël in het weekend aangekondigd dat personen die geen derde vaccinatieboost hebben gekregen hun vaccinpaspoort niet zullen kunnen gebruiken.

Hoewel Israël een van de meest gevaccineerde landen op aarde is tegen COVID-19, nemen de gevallen toe. Het zeven-daags gemiddelde van COVID-19 besmettingen in de kleine natie bedroeg maandag meer dan 1.000 per één miljoen mensen, wat het dubbele is van de aantallen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, volgens Oxford University’s Our World in Data.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Franse professor: gevaccineerden zijn een gevaar voor anderen en moeten in quarantaine

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan
Jan
1 jaar geleden

Even iets anders

In Israël is er een maas in de wet gecreëerd om “gevaccineerde mensen” die ziek worden te veranderen in “ongevaccineerde mensen”.   

In Israël worden officieel degenen die twee doses van het zogenaamde vaccin van Pfizer hebben gekregen, niet langer als gevaccineerd beschouwd.

Denk er eens over na: elke Israëlische burger die ziek wordt en/of sterft, nadat hij wel dubbel maar niet driedubbel is ingeënt, zal officieel worden bestempeld als “niet volledig ingeënt” en dus ongevaccineerd .

Zij kunnen dus beweren dat Covid in de eerste plaats “ongevaccineerde mensen” treft, ook al heeft de meerderheid van de mensen die ziek worden twee doses van Pfizer’s mRNA-cocktail gehad.  

https://www.frontnieuws.com/hoe-en-waarom-israel-veranderde-wat-volledig-gevaccineerd-betekent/ 

Op deze manier kunnen ze de cijfers van ongevaccineerde cojona doden (die eigenlijk wel gevaccineerd waren) kunstmatig hoog houden.