Dr. Peter McCullough, MD spreekt de Texas State Senate Health and Human Service Committee toe - YouTube screenshot

De gedwongen massale vaccinatie van de mensheid zal worden beschouwd als een van de meest dodelijke en kostbare medische fouten in de geschiedenis, heeft gerenommeerde pionier in de vroege behandeling van de vermeende Covid-19 ziekte, Texas cardioloog en internist Dr. Peter McCullough, gezegd.

Verwijzend naar recente gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in de VS, en uit Israël en Groot-Brittannië, waar het aantal gevallen van Covid-19 zich vermenigvuldigt onder de gevaccineerden, zei McCullough, die hoofdredacteur is van twee medische tijdschriften en auteur van meer dan 600 peer-reviewed studies, waaronder 46 gewijd aan Covid-19, dat hij “diep bezorgd” is over de toekomst van Amerika, meldt The Daily Expose.

“Amerikanen zullen de dupe worden van wat onveranderlijk een mislukt massaal vaccinatieprogramma zal zijn dat de geschiedenis zal ingaan als een van de meest dodelijke, een van de meest schadelijke en kostbare in de geschiedenis van de mensheid,” zei McCullough in een recente podcast.

Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft in april aangekondigd dat het is gestopt met het bijhouden van Covid-gevallen onder gevaccineerden die niet tot ziekenhuisopnames of sterfgevallen hebben geleid. Het agentschap gaat er nu van uit dat nieuwe gevallen zich voordoen onder niet-gevaccineerden, tenzij anders wordt geadviseerd, wat de cijfers vertekent en de niet-gevaccineerden afschildert als verspreiders van ziekten.

“Deze opzettelijk verkeerde informatie en propaganda zijn gebruikt om een ongelooflijke woede van vaccinatie-mandaten” voor overheidsinstellingen, veteranenadministraties, en honderden scholen en hogescholen, ook al zijn er geen uitbraken geweest op deze plaatsen, zei McCullough.

Vooraanstaande arts: Media censureerden COVID-19 vroege behandelingsopties die dodental met 85% hadden kunnen verminderen

Israël was het eerste land dat zijn bevolking massaal vaccineerde in het kader van een overeenkomst met Pfizer om vaccinleveringen uit te wisselen voor volksgezondheidsgegevens in een experiment op de bevolking “om na te gaan of kudde-immuniteit wordt waargenomen tijdens de uitrol van het vaccinatieprogramma”.

Tachtig procent van de volwassenen is daar volledig gevaccineerd, maar toch zijn het aantal gevallen van Covid-19 en het aantal ernstige ziekenhuisopnames sinds begin juli met een factor 20 gestegen. De media hebben benadrukt dat de meeste ernstige nieuwe gevallen zich hebben voorgedaan onder de niet-gevaccineerden, maar hebben verzuimd te melden dat de meerderheid (meer dan 80 procent) van de nieuwe gevallen die door het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid zijn gemeld, zich voordoen onder gevaccineerde personen.

Als reactie daarop heeft Israël een derde “boostershot” van de mRNA-injectie van Pfizer geïntroduceerd, die vanaf 16 augustus aan meer dan een miljoen mensen is toegediend.

In het Verenigd Koninkrijk heeft meer dan driekwart van de volwassen bevolking (76 procent) twee doses van een Covid-19-injectie gekregen en bijna 90 procent van de volwassenen heeft ten minste één dosis gekregen. Toch is het aantal Covid-19-patiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen, sinds begin juni van dit jaar verzevenvoudigd.

Uit het meest recente Britse verslag over “varianten die zorgen baren”, gepubliceerd door Public Health England, blijkt dat 58% van de sterfgevallen door Covid-19 zich voordoet onder volledig gevaccineerden, waarbij dat aantal stijgt tot 67% wanneer ook degenen worden meegerekend die een enkele dosis van een Covid-19-injectie hadden gekregen.

Die gegevens, aldus McCullough, “tonen in feite aan dat de vaccins falen.” Gevaccineerde personen kunnen het coronavirus oplopen en overdragen en eraan sterven. “Geheel gevaccineerde personen geven het aan elkaar door,” zei McCullough.

Niettemin wordt verwacht dat de regering-Biden, onder verwijzing naar de nieuwe, circulerende Delta-variant, het voorbeeld van Israël zal volgen en vanaf september 2021 een derde boostershot voor alle verpleeghuisbewoners en gezondheidswerkers zal introduceren.

De vaccins zijn nooit getest op de Delta-variant, en hun bescherming heeft slechts maanden geduurd. “Het is duidelijk dat we ons hier niet uit kunnen vaccineren,” zei McCullough.

Covid-19, ongeacht de variant, is gemakkelijk thuis te behandelen met eenvoudige, beschikbare medicijnen, aldus McCullough, die heeft verklaard dat “ongeveer 88 procent van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen kan worden vermeden” met een vroege behandeling.

Sinds hij zich publiekelijk uitsprak voor een vroegtijdige behandeling van vermeende Covid-19 patiënten, waar het overheidsprotocol is om hen naar huis te sturen en te wachten tot ze ziek worden, is McCullough het doelwit geworden van volksgezondheidsinstellingen en de academische wereld.

Als afgestudeerde van Baylor University die werkte als vice-voorzitter van Interne Geneeskunde aan Baylor University Medical Center van januari 2014 tot februari 2021, sprak hij onlangs de Texas Senate Health and Human Service Committee toe over vroege Covid-19 behandelingsprotocollen.

Zijn contract werd vervolgens geannuleerd, en hij werd onlangs aangeklaagd door het in Texas gevestigde gezondheidssysteem Baylor Scott & White nadat zijn affiliatie met het systeem was opgemerkt tijdens een openbaar interview.

Gerenommeerde Texaanse Professor en Dokter: COVID-19 vaccins zijn “Biowapens die aan de bevolking worden opgedrongen!”

De rechtszaak valt samen met een besluit van BSWH om vaccinatie verplicht te stellen voor haar 40.000 werknemers.

“Ik maak me grote zorgen over de toekomst van Amerika en ik ben ook bang voor het verlies van de vrijheid van meningsuiting en van wetenschappelijk debat,” zei McCullough.

“Er zijn grote bedreigingen voor artsen die echt hun best doen om patiënten te helpen en levens te redden.”

Hij citeerde een verklaring van 29 juli van de Federation of State Medical Boards waarin artsen die medische “desinformatie” over vaccins verspreiden worden bedreigd met het verlies van hun medische licentie. De federatie definieert wetenschappelijke informatie als “op consensus gebaseerd voor de verbetering van de volksgezondheid”.

Artsen die desinformatie over Covid vaccins verspreiden kunnen vergunning verliezen, zegt medisch panel

McCullough uitte openlijk kritiek op het “totalitaire” karakter van vaccinatieplicht en wees op gegevens van de overheid over ongewenste bijwerkingen van vaccins, waarbij hij opmerkte dat “al 11.221 mensen gehandicapt zijn verklaard als gevolg van het vaccin”. Dat aantal is sindsdien gegroeid tot 16.044 vanaf 26 augustus 2021.

“Deze veiligheidsincidenten gaan veel te ver. Dit vaccin is bij lange na niet veilig. Iedere persoon die de naald pakt denkt aan het scorebord.”

In plaats daarvan, zei hij, “zijn Amerikanen blind aan het vliegen. Ze weten niet welk vaccin het veiligst is.”

“Amerikanen krijgen hier geen informatie over. Het is in principe onmogelijk voor hen om door deze vaccinbeslissing te navigeren. Ze zeggen simpelweg: ‘Neem het vaccin, en het maakt niet uit welk vaccin’.”

“Niets van dit alles is logisch in de zin dat het programma gaat over Covid-19; het lijkt bijna alsof het gaat over onderdanigheid, of dwang, of controle. De bevolking wordt in feite gedwongen tot massale vaccinatie.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties