Er is gemeld dat maar liefst 70 procent van het bloed in de VS dat wordt gedoneerd, afkomstig is van gevaccineerde donoren.

Veel niet-gevaccineerde Amerikanen weigeren bloedtransfusies van gevaccineerde donoren uit angst dat het bloed van iemand die een Covid-19-vaccin heeft gekregen op de een of andere manier besmet is.

Natuurlijk hebben de mainstream media en sommige gezondheidswebsites snel van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze zogenaamde anti-vaxxers te bestempelen als verspreiders van medische misinformatie. Zij zeggen dat deze “anti-vaxxers” geloven dat het bloed van een gevaccineerd individu een microchip bevat of ingrediënten die nodig zijn voor het klonen van mensen, aldus The Daily Expose.

Volgens de officiële statistieken van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zou de meerderheid van de Amerikanen nu gevaccineerd zijn tegen Covid-19, met 60 procent van de Amerikaanse bevolking en 72 procent van de volwassenen die ten minste gedeeltelijk gevaccineerd zijn. Dit betekent dat de beschikbare bloeddonoren in het land op dit moment grotendeels gevaccineerd zijn.

Dr. Julie Katz Karp, directeur van het bloedtransfusieprogramma van de Thomas Jefferson University Hospitals in Philadelphia, zei: “We zijn ons zeker bewust van patiënten die bloedproducten van gevaccineerde donoren hebben geweigerd.

“Als we om de een of andere reden niet zouden willen dat gevaccineerde mensen bloed doneren, zouden we een echt probleem hebben, nietwaar? Geloof ons alstublieft als we zeggen dat het goed is.”

Bloedcentra in de VS hebben slechts beperkte toegang tot donorbloed dat niet op een of andere manier is aangetast door Covid-19. Katz schat dat, op basis van steekproeven, maar liefst 70 procent van het bloed dat momenteel wordt gedoneerd, afkomstig is van gevaccineerde donoren.

Dr. Michael Busch, directeur van het Vitalant Research Institute, zei dat meer dan 90 procent van de huidige donors in de VS ofwel besmet is met Covid-19 ofwel ertegen is ingeënt. Busch heeft de antilichaamniveaus in bloedmonsters van de Amerikaanse voorraad gecontroleerd.

Momenteel beveelt de Food and Drug Administration (FDA) geen routinescreening op Covid-19 bij bloeddonoren aan. In het algemeen is niet bekend dat virussen van de ademhalingswegen zich via bloedtransfusies verspreiden en er zijn geen gevallen gemeld van SARS-CoV-2, het virus dat de ziekte veroorzaakt, dat via bloed wordt overgedragen.

Emily Osment, een woordvoerster van het Amerikaanse Rode Kruis, zei dat haar organisatie talloze vragen heeft ontvangen van klanten die bezorgd waren dat het gevaccineerde bloed besmet zou zijn en bestanddelen van de Covid-19-vaccins zou kunnen overdragen. In antwoord daarop hebben de ambtenaren van het Rode Kruis de cliënten gerustgesteld dat het vaccin niet in het bloed circuleert.

Jessa Merrill, de directeur van biomedische communicatie van het Rode Kruis, zei in een e-mail: “Hoewel de antilichamen die worden aangemaakt door het gestimuleerde immuunsysteem als reactie op vaccinatie overal in de bloedbaan te vinden zijn, zijn de eigenlijke vaccincomponenten dat niet.”

In de afgelopen maanden hebben veel gecensureerde artsen zich uitgesproken over de bezorgdheid dat gevaccineerde personen eiwitmoleculen van een gevaccineerde persoon kunnen afgeven aan een niet-gevaccineerde persoon, waardoor de niet-gevaccineerde persoon effectief wordt geïnfecteerd op dezelfde manier als een persoon kan worden besmet met een virus.

                                                                                                      Uitvinder MRNA-technologie bevestigt: Gevaccineerden worden superverspreiders en scheiden spike proteïne af

Ondanks de inspanningen van de mainstream media om elke suggestie dat de Covid-19-vaccins kunnen afgeven snel de kop in te drukken, lijkt een document van Pfizer deze vrees te bevestigen. Honderden, mogelijk duizenden vrouwen hebben gemeld dat zij onregelmatige bloedingen hebben gehad na het ontvangen van een dosis van de Covid-19 vaccins, met anderen die helaas hebben gemeld dat zij hun ongeboren kind hebben verloren of lijden aan onregelmatige bloedingen na in het gezelschap te zijn geweest van volledig gevaccineerde personen.

In een document van Pfizer met de titel “A Phase 1/2/3, Placebo-Controlled, Randomized, Observer-Blind, Dose-Finding Study To Evaluate The Safety Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of SARS-CoV-2 RNA Vaccine Candidates Against Covid-19 in Healthy Individuals” (Een fase 1/2/3, placebogecontroleerde, gerandomiseerde, waarnemer-blinde, dosis-onderzoeksstudie om de veiligheid, verdraagbaarheid, immunogeniciteit en werkzaamheid van SARS-CoV-2 RNA-vaccin-kandidaten tegen Covid-19 bij gezonde personen te evalueren), is er een gedeelte gewijd aan de mogelijkheid van “mRNA-vaccinuitscheiding”, waarbij het mogelijk is dat personen die in de nabijheid zijn geweest van iemand die gevaccineerd is, een bijwerking ondervinden.

Document Pfizer bevestigt miskramen, zelfs door huidcontact met gevaccineerden

 

 

 

 

 

 

Pfizer bevestigt in dit document dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan optreden als een zwangere vrouw “in de omgeving” aan het vaccin wordt blootgesteld. Dit houdt in dat een zwangere vrouw aan het vaccin wordt blootgesteld via inademing of huidcontact. Pfizer geeft in feite toe dat het mogelijk is een andere mens bloot te stellen aan het Covid-19-vaccin, gewoon door dezelfde lucht in te ademen of de huid aan te raken van iemand die gevaccineerd is.

Als het mogelijk is dat gevaccineerde personen het vaccin alleen door aanraking en adem verspreiden, wat zouden dan de gevolgen kunnen zijn als niet-gevaccineerde personen bloed ontvangen van personen die wel volledig zijn geïnjecteerd?

Hoewel de CDC en andere gezondheidsinstanties hebben verzekerd dat het Covid-19-vaccin op de injectieplaats blijft en zich niet door het lichaam verspreidt, heeft een in Japan uitgevoerd onderzoek naar de biodistributie van het Pfizer-vaccin deze leugen aan het licht gebracht.

De studie gebruikte luciferase enzymen en radio-isotoop markers om de distributie van Pfizer’s mRNA Lipid NanoParticles (LNPs) door het lichaam te volgen. Onderzoekers ontdekten dat mRNA LNPs door het hele lichaam worden verspreid en de hersenen, milt, hart en zelfs de eierstokken en testikels bereiken.

Er werden zelfs LNP’s ontdekt in het bloed en plasma, met de “gemiddelde totale lipidenconcentratie (μg lipide-equivalent / g (of mL)) (mannen en vrouwen samen)” binnen 2 uur opliep tot 8,90 in plasma, en tot 5,40 in volbloed.

Dit duidelijke bewijs, dat uiteraard niet door de reguliere media zal worden gemeld, doet vragen rijzen over de gevolgen van het vaccin voor het gehele lichaam, aangezien is gedocumenteerd dat het door bijna elk orgaan wordt verspreid. Het is dan ook begrijpelijk waarom zoveel Amerikanen zich zorgen maken over de gevolgen van het ontvangen van gevaccineerd bloed.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Het is wel degelijk besmet bloed met het spike eiwit. De gevolgen voor de ontvanger is nog onbekend.