Slechts enkele weken na de beestachtige verkrachting van Leonie (13) in Wenen, heeft een andere ernstige aanranding van een jong meisje door enkele Afghanen in het hele land opschudding veroorzaakt. Deze keer is de plaats van de misdaad in Linz, en sommige details van de misdaad doen schokkend veel denken aan de misdaad in de Oostenrijkse hoofdstad.

  • Meisje (15) ging mee naar Afghaanse deel-flat. Volgens het rapport begonnen de drie migranten hun seksuele aanrandingen onder invloed van drugs.
  • Volgens het parket zijn er nog geen arrestaties verricht, het onderzoek loopt nog
  • Linz herhaaldelijk het toneel van seksuele en gewelddadige aanrandingen door Afghaanse migranten
  • Afghanen duidelijk oververtegenwoordigd in binnenlandse misdaadstatistieken

Een 15-jarig meisje vergezelde een “jonge Afghaan”, volgens de media, naar zijn gemeenschappelijke woning in Linz. Daar kreeg het meisje blijkbaar drugs toegediend – om haar volgzaam te maken, zo bleek. Volgens de verklaring van de tiener hadden de asielzoeker en twee van haar huisgenoten haar gemolesteerd. Tegen haar wil in, gingen de Afghaanse mannen vervolgens over tot ernstige seksuele aanranding van het tienermeisje, bericht Wochenblick.

Verdachten nog steeds op vrije voeten

De verdachten zijn nog steeds op vrije voeten. Dit komt omdat, niet in het minst door de invloed van het verdovende middel, het meisje zich de voorvallen slechts vaag kan herinneren. Net als in de zaak Leonie ontkennen alle drie de Afghanen die van het misdrijf worden verdacht, alle beschuldigingen. Geen van hen beweert het meisje seksueel misbruikt te hebben. Het openbaar ministerie in Linz verwijst naar het politieonderzoek, dat nog loopt. Wegens vermeende tegenstrijdigheden zijn er tot dusver geen arrestaties verricht. Het vermoeden van onschuld is van toepassing.

Keer op keer problemen met delinquente Afghanen

Keer op keer zijn er brutale seksuele aanrandingen door Afghanen, vooral in de Oostenrijkse hoofdstad. Een bijzonder schokkend incident in 2018 was de brute verkrachting van een 18-jarig meisje door een Afghaan op klaarlichte dag op het centraal station van Linz. Buitengewoon perfide was ook een geval afgelopen najaar, toen een Afghaan (20) zijn vriendin (17) met een mes aanviel en vervolgens de zwaargewonde vrouw dwong te beweren dat zij zelf verantwoordelijk was voor de blauwe plekken.

Vooral van jonge, mannelijke asielzoekers uit Afghanistan wordt aangenomen dat zij een geringe bereidheid hebben om in dit land te integreren. Velen van hen plegen misdrijven; Afghanen zijn massaal oververtegenwoordigd in de binnenlandse misdaadstatistieken. Zoals Wochenblick onlangs in een speciaal artikel onthulde, hebben zij negen en tien keer meer kans om verdacht te worden van respectievelijk drugs- en seksuele misdrijven. Bij alle soorten misdrijven hadden Afghanen viermaal meer kans om misdadiger te worden dan het gemiddelde van de Oostenrijkse bevolking.

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
Koddebeier
1 jaar geleden

Te belazerd om voor hun land te vechten, maar niet om misdaden te plegen.
Haal er nog een paar honderd binnen, want ze zijn zo zielig.
Stomme linkse klote deugmensen.