Een studie uitgevoerd door het Francis Crick Institute in het Verenigd Koninkrijk heeft ontdekt dat het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin T-cellen vernietigt en het immuunsysteem verzwakt. Desondanks willen de farmaceutische bedrijven de bevolking injecteren met een derde dosis of booster om dit te “voorkomen”.

T-cellen zijn immuuncellen die zich kunnen richten op specifieke lichaamsvreemde deeltjes – zij worden het meest bestudeerd in verband met hun vermogen om kanker en infectieziekten te bestrijden, maar zij zijn ook essentieel voor andere aspecten van de immuunrespons van het lichaam, meldt The Daily Expose.

Er zijn twee soorten T-cellen: killer T-cellen en helper T-cellen. Killer T-cellen vallen cellen aan die reeds zijn geïnfecteerd door vreemde deeltjes, terwijl helper T-cellen andere cellen helpen om killer cellen te ontwikkelen en andere cellen stimuleren om neutraliserende antilichamen aan te maken.

De studie van het Francis Crick Institute was gericht op de neutraliserende antilichamen die door T-cellen worden aangemaakt. Er werd geanalyseerd of het vaccin van Pfizer de T-cellen helpt voldoende antilichamen aan te maken om Covid-19 en verwante varianten van het virus te bestrijden.

De studie – uitgevoerd door het Francis Crick Institute in samenwerking met het Britse National Institute for Health Research – toonde aan dat het Pfizer Covid-19-vaccin minder neutraliserende antilichamen tegen Covid-19 en andere varianten produceerde.

De wetenschappers analyseerden antilichamen in het bloed van 250 gezonde mensen die ofwel een enkele dosis ofwel beide doses van het Pfizer Covid-19-vaccin hadden gekregen tot drie maanden na hun eerste dosis.

De onderzoekers gebruikten een test die was ontwikkeld door het Francis Crick Institute om het vermogen van de neutraliserende antilichamen om het binnendringen van de Covid-19-varianten te voorkomen, te achterhalen.

Uit de studie bleek dat slechts 50 procent van de mensen die een enkele dosis van het Pfizer-vaccin hadden gekregen, een kwantificeerbare neutraliserende antilichaamrespons hadden tegen de alfa-variant van Covid-19. Bovendien daalde dit aantal tot slechts 32 procent en 25 procent voor respectievelijk de delta- en betavariant.

Bij alle varianten werden minder antilichamen aangemaakt naarmate de persoon die het vaccin kreeg ouder was en naarmate het immuunsysteem zwakker was. Gezien het vermogen van het vaccin om T-cellen te vernietigen en het immuunsysteem nog verder te verzwakken, zou het krijgen van een vaccin veel mensen schade kunnen berokkenen, vooral degenen die een verzwakt immuunsysteem hebben.

Er werd geen correlatie waargenomen voor geslacht of lichaamsmassa-index. Onderzoekers willen verdere studies uitvoeren om de mogelijkheden van andere vaccins na te gaan, te beginnen met het vaccin van Oxford-AstraZeneca.

David Bauer, hoofd van het Bauer Lab in het Francis Crick Institute, zei: “Dus, de belangrijkste boodschap van onze bevinding is dat we hebben gevonden dat ontvangers van het Pfizer-vaccin, degenen die twee doses hebben gehad, ongeveer vijf- tot zesmaal lagere hoeveelheden neutraliserende antilichamen hebben.

“Dit zijn de soort gouden standaard, particuliere beveiligingsantilichamen van je immuunsysteem die voorkomen dat het virus in de eerste plaats in je cellen komt. We hebben dus geconstateerd dat dat minder is voor mensen met twee doses. We ontdekten ook dat voor mensen met slechts één dosis van de Pfizer-prik, ze minder kans hebben op hoge niveaus van deze antilichamen in hun bloed.”

Bauer suggereerde dat mensen booster doses van de Covid-19 vaccins zouden moeten krijgen in plaats van de prikken helemaal te vermijden. Bovendien zei hij dat oudere mensen voorrang moeten krijgen bij de distributie van de boostervaccins.

Bauer zei: “En misschien is het belangrijkste voor ons allemaal in de toekomst dat we zien dat hoe ouder je bent, hoe lager je niveaus waarschijnlijk zullen zijn. En naarmate de tijd verstrijkt sinds je je tweede vaccinatie hebt gehad, zijn je niveaus waarschijnlijk ook lager,” zei hij. “Dus dat zegt ons dat we waarschijnlijk prioriteit moeten geven aan boosters voor oudere en meer kwetsbare mensen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Peer-reviewed studie wijst uit: Corona vaccinaties kunnen leiden tot massale sterfgevallen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
Koddebeier
1 jaar geleden

Bauer weer zo’n prik mafklapper, hoe meer rotzooi in je lijf hoe rotter het wordt.

Ineke van Veen
Ineke van Veen
1 jaar geleden

Ik heb helaas niets kunnen vinden bij Francis Crick Institute in UK. Ik denk dat dit niet klopt? Waar hebben jullie dit onderwerp gevonden?

Johannes
Johannes
1 jaar geleden

https://www.crick.ac.uk/
Bestaat wel degelijk.