Nooit eerder is er in de menselijke geneeskunde een goedgekeurd mRNA-vaccin tegen een infectieziekte geweest. Terwijl de gevallen van ernstige bijwerkingen zich opstapelen, sluit een recente studie zelf het risico van massale sterfte niet uit.

Meer en meer wetenschappelijke artikelen tonen aan dat Corona-vaccinaties het risico op ernstige ziekten verhogen, meldt Epoch Times. De oorzaak ligt in een proces dat bekend staat als “antilichaam-afhankelijke versterking”. De gelijknamige infectiebevorderende antilichamen binden zich aan het oppervlak van virussen, maar kunnen deze niet neutraliseren. Dit leidt tot een verhoogde opname van het virus in een cel, wat de verspreiding en de replicatie bevordert. Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology en Greg Nigh van Naturopathic Oncology in Portland hebben dit aangetoond in een academisch artikel van meer dan 40 bladzijden.

Bevindingen van een team van onderzoekers van het Helmholtz Centre for Infection Research, de Hannover Medical School, de Universiteit van Bonn en artsen en onderzoekers van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam wijzen in dezelfde richting. Volgens de studie was de reactie van het immuunsysteem op de zogenaamde werktuigachtige receptoren verminderd na de vaccinatie. Deze spelen een essentiële rol in het menselijke aangeboren immuunsysteem, aangezien zij de structuren van ziekteverwekkers herkennen.

Ongewenste infectieversterkende antilichamen

De immuunrespons op deze receptoren was na vaccinatie verzwakt, niet alleen voor virale maar ook voor bacteriële pathogenen. Met andere woorden, mRNA-vaccins veranderen de reactie van het aangeboren immuunsysteem en de achtergrondimmuniteit tegen ziekteverwekkers. Het Paul Ehrlich Institute (PHI) heeft er ook al op gewezen dat ongewenste infectiebevorderende antilichamen na een vaccinatie of een doorgemaakte coronaziekte in het ergste geval kunnen leiden tot een verhoogde infectie bij een volgende besmetting.

Een onlangs gepubliceerd artikel in het door vakgenoten beoordeelde tijdschrift “Journal of Infection” gooit olie op het vuur. Volgens dit document bieden de huidige vaccins wel een zekere immuniteit tegen het oorspronkelijke coronavirus. Maar dit komt met een hoge prijs. Volgens de auteurs hebben gevaccineerden zonder een herhalingsvaccinatie geen functionerend afweersysteem meer tegen nieuwe infecties. De ADE-effecten van de deltavarianten zijn bijzonder riskant.

https://www.bitchute.com/video/Ra6Q3jXUMOMz/

“Iedereen die gevaccineerd is krijgt bloedklonters”

De infectiebevorderende antilichamen veroorzaken ook een zogenaamde cytokinestorm, die niet zelden dodelijk is. Dit werd bevestigd door Sean Brooks in een verontrustende presentatie, die hier te zien is, op een schoolbestuursvergadering in SW Ohio. “Degenen die het mRNA-vaccin toegediend hebben gekregen, zullen binnen de komende vijf jaar sterven”, voorspelde de Oxford-promovendus, naar eigen zeggen de auteur van 23 boeken.

Naast antilichaamafhankelijke versterking en verzwakking van het immuunsysteem noemt hij trombose als een derde dodelijk risico:

“Iedereen die gevaccineerd is krijgt bloedstolsels. Als je me niet gelooft, is er een manier om erachter te komen”,

Brooks gaat verder:

“Doe een zogenaamde D-dimeer test, die bloedstolling op microscopisch niveau opspoort. We snijden nu bloedproppen uit mensen terwijl ik met je praat.”

Volgens de statistieken van Our World in Data is iets minder dan een derde van de wereldbevolking gevaccineerd met hetzij het vectorvaccin, hetzij het mRNA-vaccin. Volgens de ADE-theorie betekent dit dat reeds dit najaar, bij het begin van het traditionele griepseizoen, ongeveer 2,5 miljard mensen waarschijnlijk geen immuunrespons meer zullen ontwikkelen tegen het griepvirus. Velen van hen kunnen sterven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Studie toont een overwicht aan van potentieel infectiebevorderende antilichamen (ADE) door mRNA-vaccins

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

En de vaccin fascisten blijven de bevolking maar onder druk zetten om gevaccineerd te worden, het zijn moordenaars en machtswellustelingen.