Ten minste 30.304 Britse vrouwen hebben bekendgemaakt dat zij veranderingen in hun menstruatiecyclus hebben opgemerkt nadat zij een vaccinatie tegen Corona hadden gekregen. Een redactrice van het tijdschrift The Spectator heeft nu meegedeeld dat ook zij een verandering in haar menstruatie heeft opgemerkt nadat zij de vaccinatie had gekregen.

Lara Prendergast, redactrice van het Britse tijdschrift The Spectator, deelde afgelopen donderdag mee dat ook zij behoort tot de vele vrouwen die veranderingen in hun menstruatiecyclus hebben waargenomen na het ontvangen van een Corona-vaccinatie. In totaal hebben 30.304 Britse vrouwen dit tot nu toe gemeld. Gevreesd wordt dat het aantal niet-gemelde gevallen zeer hoog is en dat veel getroffen vrouwen ook bang zijn om erover te praten, aldus RT.de.

Prendergast heeft in een op 19 augustus in het tijdschrift gepubliceerde column een aantal verontrustende vragen aan de orde gesteld, nadat zij eerder haar eigen ervaring had beschreven na haar eerste vaccinatie met een dosis van Pfizer-BioNTech in mei van dit jaar. Aangezien de menstruatiecyclus een gevoelig en ongemakkelijk onderwerp is, zei zij, zou het aantal vrouwen dat menstruatiebijwerkingen ondervindt na een vaccinatie tegen Corona wel eens veel groter kunnen zijn dan het officiële cijfer van 30.304 gevallen tot nu toe. Sinds mei, zei Prendergast, was haar eigen cyclus niet normaal.

“Miljoenen Britse vrouwen zijn geprikt, dus je zou kunnen zeggen dat 30.304 meldingen een klein, te verwaarlozen aantal is. Maar het is niet te verwaarlozen als je zelf een van die vrouwen bent,” schreef Prendergast in de column. Zij voegde eraan toe dat vrienden van haar ook waren getroffen, maar dit niet hadden meegedeeld. De redacteur van het in Londen gevestigde tijdschrift voegde hieraan toe dat het niet melden van de bijwerkingen te maken had met het feit dat het onderwerp zowel gevoelig als ongemakkelijk lag. Bovendien zijn veel vrouwen bang om als “anti-vaccinatie” te worden gebrandmerkt, zei zij. Prendergast vraagt:

“Is men een ‘anti-vaccinatie’ als men zich zorgen maakt dat deze injecties een effect kunnen hebben op onze menstruatie cylus?”

Zij zei dat een gynaecoloog haar had verteld dat het niet echt normaal is dat “een vaccinatie de menstruatie op een dergelijke manier beïnvloedt”. De redacteur uitte ook zijn bezorgdheid over verdere gevolgen: “Als de injecties de menstruatie van zoveel vrouwen beïnvloeden, wie weet wat ze nog meer zullen doen?” Miljoenen vrouwen konden alleen maar “hopen en erop vertrouwen” dat de officiële gezondheidsinstanties en de medische influencers die er bij vrouwen op aandringen zich te laten vaccineren, het bij het rechte eind hebben wat het geringe risico op bijwerkingen betreft.

                                                                                                      Covid-vaccinatie: verstoorde menstruatiecycli en vruchtbaarheidsproblemen

Gezondheidsfunctionarissen zoals Dr. Edward Morris, voorzitter van het Royal College of Obstetrician and Gynaecologists (RCOG), hadden vrouwen verzekerd dat de Corona-vaccins hun vruchtbaarheid niet konden beïnvloeden. Maar, voegde Prendergast eraan toe, de meeste vrouwen “associëren hun menstruatie met hun vruchtbaarheid”. Dergelijke bijwerkingen van het vaccin zijn dan ook bijzonder alarmerend, zei hij. “Een maand na mijn tweede dosis, merk ik dat mijn volgende cyclus weer in de war is,” voegde Prendergast er aan het eind van haar column in The Spectator aan toe.

De MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) in het Verenigd Koninkrijk had vrouwen die door de vaccinatiecampagne waren getroffen, verteld dat menstruatiekrampen “meestal van tijdelijke aard” waren. Volgens de Commissie was er geen bewijs dat de Corona-vaccins de vruchtbaarheid of het vermogen om kinderen te krijgen hebben aangetast. RCOG vice-voorzitter Dr Jo Mountfield bevestigde dit standpunt:

“De menstruatiecyclus van de meeste vrouwen wordt na een of twee cyclussen weer normaal.”

Op de lijst van bijwerkingen van de Corona-vaccins, die vóór de vaccinatie in het VK aan de patiënt wordt gegeven, staan geen veranderingen van de menstruatiecyclus vermeld. De Britse regering kondigde op 16 augustus aan dat de MHRA “vermoedelijke bijwerkingen zoals verstoring van de menstruatiecyclus en onverwachte vaginale bloedingen na COVID-19-vaccinaties in het VK” met onmiddellijke ingang zou onderzoeken.

Critici van de genetische Corona-vaccinaties, zoals de arts en gezondheidsdeskundige Dr. Wolfgang Wodarg, hadden eind 2020 al vermoed dat de toediening van het Corona-vaccin de gevaccineerden onvruchtbaar zou kunnen maken.

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Vrouwen bloeden helemaal leeg nadat ze hun Covid-vaccin hebben gekregen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties