Een onderzoek heeft uitgewezen dat de Bill & Melinda Gates Foundation de belangrijkste financiers zijn van de Britse Medicine & Healthcare products Regulatory Agency, en dat de stichting ook grote hoeveelheden aandelen bezit in zowel Pfizer als BioNTech.

De Medicine & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) heeft de noodvergunning voor de Pfizer / BioNTech mRNA injectie in het VK verlengd, zodat deze op 4 juni 2021 kan worden gegeven aan kinderen tussen 12 en 15 jaar, meldt The Daily Expose.

De Chief Executive van de MHRA, Dr. June Raine, zei destijds dat de MHRA “de klinische onderzoeksgegevens van kinderen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar zorgvuldig heeft bestudeerd en tot de conclusie is gekomen dat het Pfizer-vaccin veilig en effectief is in deze leeftijdsgroep en dat de voordelen opwegen tegen de risico’s”.

Wij vragen ons af of Dr. June Raine en de MHRA zelfs maar de resultaten van het uiterst korte en kleine onderzoek hebben gelezen. Als ze dat wel hadden gedaan, dan zouden ze hebben gezien dat 86% van de kinderen in het onderzoek een bijwerking kreeg, variërend van licht tot zeer ernstig.

Slechts 1.127 kinderen namen deel aan het onderzoek, maar slechts 1.097 kinderen voltooiden het onderzoek, waarbij 30 van hen niet deelnamen nadat zij de eerste dosis van de Pfizer-prik hadden gekregen. In de resultaten wordt niet vermeld waarom de 30 kinderen de proef niet hebben afgemaakt.

De informatie is openbaar en is opgenomen in een informatieblad van de FDA dat hier kan worden geraadpleegd (zie blz. 25, tabel 5 e.v.).

Er is nooit enige twijfel geweest dat de MHRA een noodtoestemming zou geven voor het gebruik van het vaccin van Pfizer / BioNTech bij kinderen, wanneer men bedenkt dat een zekere heer Bill Gates aandelen bezit in zowel Pfizer als BioNTech en de voornaamste financier is van de MHRA.

De Bill & Melinda Gates Foundation kocht al in 2002 aandelen in Pfizer, en in september 2020 zorgde Bill Gates ervoor dat de waarde van zijn aandelen steeg door in een CNBC-interview aan de mainstream media aan te kondigen dat hij de Pfizer-prik als de leider in de Covid-19-vaccinwedloop beschouwde.

“Het enige vaccin dat, als alles perfect zou verlopen, tegen eind oktober de licentie voor noodgebruik zou kunnen aanvragen, zou Pfizer zijn”.

De Bill & Melinda Gates Foundation kocht ook “toevallig” voor $ 55 miljoen aan aandelen in BioNTech in september 2019, vlak voordat de vermeende Covid-19 pandemie toesloeg.

De MHRA ontving in 2017 een subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation ten bedrage van 980.000 pond voor een “samenwerking” met de stichting. Uit een Freedom of Information-verzoek waarop de MHRA in mei 2021 antwoordde, bleek echter dat het huidige niveau van de subsidiegelden die van de Gates Foundation worden ontvangen, 3 miljoen dollar bedraagt en “een aantal projecten” dekt.

Kunnen we er echt op vertrouwen dat de MHRA onpartijdig blijft wanneer haar belangrijkste financier de Bill & Melinda Gates Foundation is, die ook aandelen bezit in Pfizer en BioNTech? Wij denken van niet.

Lees ook:

Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

BioNTech breekt door grens van 100 miljard dollar – Bill Gates investeerde in september 2019 in een verlieslatend bedrijf

Verrassing, Verrassing – de Britse toezichthouder voor medicijnen wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Stichting


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willy
Willy
1 jaar geleden

Het blijft op zijn minst opmerkelijk, dat oplichter Gates, nog altijd vrij rond loopt !!!

Village Talkies
6 maanden geleden

Thanks for sharing.
Village Talkies a top-quality professional corporate video production company in Bangalore and also best explainer video company in Bangalore & animation video makers in Bangalore, Chennai, India & Maryland, Baltimore, USA provides Corporate & Brand films, Promotional, Marketing videos & Training videos, Product demo videos, Employee videos, Product video explainers, eLearning videos, 2d Animation, 3d Animation, Motion Graphics, Whiteboard Explainer videos Client Testimonial Videos, Video Presentation and more for all start-ups, industries, and corporate companies. From scripting to corporate video production services, explainer & 3d, 2d animation video production , our solutions are customized to your budget, timeline, and to meet the company goals and objectives. As a best video production company in Bangalore, we produce quality and creative videos to our clients.