Sommige Jamaicanen beginnen actief te eisen dat de regenboog-“pride flag” van de Amerikaanse ambassade in Kingston wordt verwijderd.

In een TV-journaal op het Caribische eiland worden demonstranten geïnterviewd die bezwaar maken tegen de vlag als symbool van cultureel imperialisme, in het bijzonder als vijandigheid tegen het christendom en de Jamaicaanse manier van leven, meldt Big League Politics.

“Je moet begrijpen wat die veelkleurige vlag vertegenwoordigt,” zei een woordvoerster van de Jamaica Coalition for a Healthy Society. “Het staat voor het normaliseren van perverse seksuele gedragingen en levensstijlkeuzes, gedragingen en levensstijlen die leiden tot ziekte en dood. Het is onze christelijke plicht om de waarheid in liefde te spreken.”

Een andere demonstrant beweerde dat het uithangen van de vlag in strijd is met het Verdrag van Wenen van 1961 inzake diplomatieke betrekkingen, onder verwijzing naar artikel 3.1 (c) en de subartikelen 20 en 41.

“De VS staat vijandig tegenover onze wetten, onze cultuur en ons hele democratische systeem,” zei hij. “In plaats van de Jamaicaanse vlag te laten wapperen, hebben ze besloten om de pride vlag te laten wapperen, en dat is een belediging voor ons land.”

https://twitter.com/MattWalshBlog/status/1428478634164211718

Vorige maand twitterde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken dat de verspreiding van de LGBT-terreur nu de eerste prioriteit van het Amerikaanse regenboog Rijk is. Minder dan een maand later luidde de overwinning van de Taliban het einde in van het Amerikaanse homo-imperialisme.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Amerikaanse minister van Volksgezondheid schokt twitter met outfit

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tigron
Tigron
1 jaar geleden

De VS krijgen het maar niet voor elkaar om andere landen en volken te accepteren.
Ze moeten en zullen provoceren,dreigen,onderdrukken,afslachten,bombarderen enz.enz.
En een grote mond hebben dat hetgeen wat ze doen, gerechtvaardigd is.( voor nationale veiligheid, democratie en “vrede” )

Markus
Markus
1 jaar geleden

De regenboog bestaat uit 7 kleuren.
De regenboog die “hun” gebruiken heeft er 6.
De laatste kleur staat voor de hetero mens, de gewone man of vrouw dus.
Die hebben ze niet voor niets weggelaten, dat worden de paria’s net als de ongevaccineerden.
En al die andere geestes gemankeerden wordt de norm?????
Denk het niet, de natuur overwint al hetgeen wat niet werkt…..