Eventjes kregen de slaven een minimale hoeveelheid vrijheid terug van de door de machthebbers aangestelde uitvoerders om ze het idee te geven dat ze toch echt het beste met hen voorhebben, en dat al hun gestuntel het afgelopen anderhalf jaar slechts te wijten was aan hun incompetentie en niet aan hun pure kwaadaardigheid.

Er is geen pandemie en er was er nooit één. De pandemie is gebaseerd op een PCR-test die niets kan meten, zelfs niet als de CT-waarde niet waanzinnig wordt opgeschroefd. En de sterftecijfers die angst aan moesten jagen zijn bij elkaar gelogen en niet hoger dan in andere jaren.

In België legde Marc van Ranst uit dat Europese virologen training krijgen hoe te liegen met statistieken en maximale angst te creëren. Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland bestelden paniekrapporten om lockdowns mee te rechtvaardigen.

Het afgelopen zomergolfje werd veroorzaakt door het kabinet dat jongeren verleidde zich massaal te laten testen. Als ze getest zouden zijn, mochten ze weer op vakantie, naar festivals en nachtclubs.

Als een truc, hoe doorzichtig en geniepig ook, werkt, dan herhaal je hem. En dat is precies wat het kabinet nu doet. Nu hebben ze testen voor toegang bedacht. Alleen voor ongevaccineerden, want die moeten nog steeds gedwongen worden het vaccin te nemen, ook al hebben tal van studies inmiddels uitgewezen dat natuurlijke immuniteit, langduriger, robuuster en veelomvattender is.

De wortel die voorgehouden wordt dat vanaf 1 november overige maatregelen geschrapt zouden kunnen worden, zal op het laatste moment – of eerder – voor onze neus worden weggetrokken. Het is onderdeel van de psychologische terreur en de genomen maatregelen garanderen dat het kabinet de gewenste, valse, cijfers zal krijgen om nieuwe lockdowns mee te rechtvaardigen.

Het opnieuw testen voor toegang met de valse PCR-test van alleen ongevaccineerden garandeert nieuwe valse paniekverhalen dat de vrijheden die we terugkregen door ons misbruikt werden, en zal weer dienen als rechtvaardiging voor hernieuwde lockdowns om de hardnekkige vaccinweigeraars te dwingen het goedje te aanvaarden.

Zwem rat, zwem!

Dit alles doet denken aan het experiment aan de Johns Hopkins Universiteit in de VS in de jaren vijftig, toen professor Curt Richer ratten gebruikte om de waarde te testen van hoop om te kunnen overleven.

Toen hij een aantal knaagdieren in een emmer water plaatste, zwommen zij rond alvorens snel te sterven van uitputting, soms al na enkele minuten.

Vervolgens werd een tweede partij ratten in het water gezet, maar zij werden op het randje van de dood gered. Zij werden geholpen om bij te komen voordat zij weer in het water werden gezet – en zwommen dan verbazingwekkend lang rond voordat zij verdronken, in de hoop dat zij opnieuw zouden worden gered.

En aan de rand van het water staat de dompteur / laboratoriummedewerker; “Hier ratje, je mag uit het water als je dit spuitje neemt. Dit is de enige oplossing, dan wordt alles weer normaal”.

Dat er weer mensen ziek zullen worden als het griepseizoen start staat vast, niet alleen omdat dat normaal is, maar door de lockdowns zijn nu ook de immuunsystemen van de mensen aangetast en door de vaccins nog meer:

Het vaccin veroorzaakt een herprogrammering van de aangeboren immuunreacties, zodat de immuniteit tegen andere virussen wordt verminderd.

Mooi he. Een vaccin tegen een griep die er nooit was, vermindert de natuurlijke immuunreactie bij de gevaccineerden tegen de griep die er wel is, waardoor vervolgens een griepgolf ontstaat die aan de ongevaccineerden geweten zal worden.

Er komt een pandemie van de gevaccineerden op ons af en de ongevaccineerden zullen de schuld krijgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Studie toont een overwicht aan van potentieel infectiebevorderende antilichamen (ADE) door mRNA-vaccins

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Giny
Giny
1 jaar geleden

Hoe meer ze prikken des te groter worden de kasplanten.
Mijn kinderen waren echte buitenkinderen, midden in de winter de straat op met open jas, geen muts op en ravotten maar.
Mijn dochter haar vriendinnetje werd ingepakt dat ze soms wel op een mummie leek.
De mummie was continu verkouden en lag vaak in bed met griep. Mijn kinderen, een enkel keertje een beetje verkouden, wat binnen een dag weer over was.