In een nogal gewaagde zet heeft senator Rand Paul deze week een video vrijgegeven waarin hij Amerikanen oproept zich te verzetten tegen elke verdere tirannie door de overheid met betrekking tot COVID-19.

In zijn bijna 4 minuten durende tirade merkte Paul op dat als genoeg Amerikanen zich verzetten tegen de grotendeels ineffectieve maar buitengewoon tirannieke lockdown maatregelen die opnieuw worden uitgerold, dat het te veel zou zijn voor de “kleinzielige tirannen en bureaucraten” om aan te kunnen – waardoor ze gedwongen zouden worden om de maatregelen te laten vallen, meldt The Free Thought Project.

“We staan op een moment van de waarheid en op een tweesprong. Zullen we toestaan dat deze mensen angst en propaganda gebruiken om onze samenleving, economie en kinderen nog meer schade toe te brengen? Of zullen we samen staan en zeggen, absoluut niet. Deze keer niet. Ik kies voor vrijheid,” schreef Paul in een boodschap bij zijn video.

“Het is tijd voor ons om ons te verzetten. Ze kunnen ons niet allemaal arresteren,” zei Paul in de video. “Ze kunnen niet al jullie kinderen thuis houden van school. Ze kunnen niet elk overheidsgebouw gesloten houden, hoewel ik een lange lijst heb van gebouwen die ze gesloten kunnen houden of gesloten zouden moeten houden.”

Hij vervolgde: “We hoeven de mandaten, lockdowns en het schadelijke beleid van de kleingeestige tirannen en bureaucraten niet te accepteren. We kunnen gewoon nee zeggen, niet weer.”

Paul, die praktiserend oogarts is, treedt in de voetsporen van zijn vader Ron Paul en baant de weg voor een nieuwe weg naar vrijheid. In zijn toespraak haalde hij specifiek uit naar House Speaker Nancy Pelosi – die bekend stond om het negeren van haar eigen lockdown maatregelen – zeggende:

“Nancy Pelosi – je zult mij of iemand van mijn staf niet arresteren of tegenhouden om ons werk te doen. We hebben COVID gehad, het vaccin gehad, of het vaccin is ons aangeboden. We zullen onze eigen gezondheidskeuzes maken.”

Paul verklaarde verder: “We zullen je geen paspoort laten zien, we zullen geen masker dragen, we zullen ons niet laten dwingen tot willekeurige screenings en tests zodat jij je machtsdronken bewind over het Capitool kunt voortzetten.”

Natuurlijk heeft team doom Paul een “sociopaat” genoemd en hem beschuldigd van “massamoord” – hoewel deze paniekzaaiers steeds ongelijk hebben gekregen.

Zoals Dissident heeft gemeld, hebben verschillende studies aangetoond dat de lockdowns niet erg effectief waren om het virus tegen te houden, maar in feite hebben geleid tot een toename van de sterfgevallen. Uiteindelijk hebben ze meer levens gekost dan gered.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Klaus Schwab: We gaan jullie allemaal vaccineren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties