BBC News gebruikte een acteur om een in het ziekenhuis opgenomen Covid-patiënt te spelen die spijt had dat hij de prik niet had gekregen, zodat zij propaganda konden publiceren namens de Britse regering en de Bill and Melinda Gates Foundation om jonge volwassenen te dwingen de experimentele behandeling te ondergaan.

De BBC heeft in het boekjaar 19/20 meer dan 1,5 miljoen pond ontvangen van de Bill and Melinda Gates Foundation, wat hun schandelijke gedrag sinds het begin van de Covid-19 pandemie enigszins verklaart, als je bedenkt dat de heer Gates sinds 2002 grote aandelen in Pfizer heeft en “toevallig” in september 2019 grote aandelen in BioNTech heeft gekocht.

Nu gebruiken ze het tv-licentiegeld van Britse belastingbetalers om acteurs te betalen om nep Covid-19 patiënten te spelen, zodat ze de winsten van een van hun belangrijkste financiers kunnen verhogen, meldt The Daily Expose, en het is allemaal blootgesteld met dank aan Hugo Talks in de video hieronder …


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


https://dissident.one/2021/08/06/fda-onthult-per-ongeluk-lijst-van-bijwerkingen-van-covid-vaccin-myocarditis-auto-immuunziekte-dood/
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cerberus
cerberus
1 jaar geleden

Weer een naam om op de lijst van land en volksverraders te zetten.
Zou misschien een idee zijn , om hem live op tv de gifspuit te geven, terwijl hij denkt dat het een placebo is !!!!!!