CDC-directeur Rochelle Walensky gaf vorige week tijdens een persconferentie toe dat haar bewering dat meer dan 99% van de covidpatiënten die in ziekenhuizen stierven, niet-gevaccineerd waren, onzin was.

De bewering, die ook werd herhaald door Anthony Fauci, Chirurg Generaal Vivek Murthy en andere topambtenaren, werd als een leugen aangetoond door de eigen gegevens van de CDC die op 29 juli door de Washington Post werden vrijgegeven. Uit de gegevens van de CDC bleek dat het aantal sterfgevallen onder gevaccineerde covidpatiënten in mei 15% bedroeg, en niet 0,5% zoals zij allen beweerden — hetgeen 30x hoger is dan zij beweerden.

De CDC en de ambtenaren van het Witte Huis hebben dit niet aan het publiek verteld omdat ze in overdrive waren en iedereen bang probeerden te maken om Big Pharma’s experimentele mRNA “vaccins” te nemen ondanks hun snel afnemende bescherming.

Nadat zij donderdag door een verslaggever van CNN werd ondervraagd over het 99%-cijfer, zei Walensky dat “die gegevens afkomstig waren van analyses in verschillende staten van januari tot juni en dat ze niet de gegevens weerspiegelden die we nu hebben van de Delta-variant”, aldus Information Liberation.

Met andere woorden, om aan het cijfer van 99% te komen, hebben ze niet alleen de gegevens van de staten die ze wilden, uitgekozen, maar ze hebben ook gegevens van januari meegenomen, toen het aantal sterfgevallen door covid op zijn hoogtepunt was en minder dan 10% van de Amerikanen het vaccin al had genomen. Bovendien hebben ze de meest recente gegevens, die aantonen dat de bescherming van het vaccin afneemt, niet meegenomen!

Wat een verbazingwekkende daad van fraude!

KIJK:

(Embed begint op 19:55)

Transcript:

CNN’s Kaitlan Collins: Verschillende van jullie en de President hebben herhaaldelijk cijfers aangehaald die zeggen dat 99 procent van degenen die sterven aan COVID-19 ongevaccineerd zijn en 95 procent die in het ziekenhuis worden opgenomen. Staat u nog steeds achter deze cijfers, en heeft u overheidsgegevens om ze te ondersteunen?

CDC Directeur Dr. Rochelle Walensky: Ja, dank je voor die vraag, Kaitlan.

Dus die gegevens waren van analyses in verschillende staten van januari tot juni en weerspiegelden niet de gegevens die we nu hebben van de Delta variant. We werken er actief aan om die bij te werken in de context van de Delta-variant. Ik wil echter herhalen dat op basis van de gegevens die we zien – en we hebben geen volledig bijgewerkte cijfers – over het algemeen, als we kijken naar onze ziekenhuisopnames en als we kijken naar onze sterfgevallen, het overgrote deel niet-gevaccineerde mensen zijn.

Uit rapporten uit Israël blijkt dat de bewering dat gevaccineerden niet ernstig ziek worden, onzin is.

https://twitter.com/RanIsraeli/status/1423322271503028228

De eindeloze misinformatie en desinformatie van onze volksgezondheidsautoriteiten is verbijsterend.

Terwijl ze betrapt worden op leugen na leugen en flip-flopping, eisen ze dat iedereen die hun desinformatie aan de kaak stelt van het internet wordt verbannen!

Ondertussen probeert het Medische Tuchtcolleges artsen het zwijgen op te leggen als ze de waarheid vertellen, door hun medische licenties in te trekken!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


FDA onthult per ongeluk lijst van bijwerkingen van Covid-vaccin (myocarditis, auto-immuunziekte & dood)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties