Terwijl veel mensen over de hele wereld hun Covid-vaccinatieschema voltooien en zich aan beide doses onderwerpen, heeft een professor verklaard dat dit eenvoudigweg niet genoeg is en heeft hij maar liefst vijf injecties aanbevolen.

Biomedisch analist Matt Sallberg van het Zweedse Karolinska Instituut (KI) zei dat personen die worden ingeënt met twee doses van het Covid-vaccin misschien niet genoeg bescherming hebben. Hij zei dat “terugkerende injecties” waarschijnlijk nodig zullen zijn om immuniteit tegen SARS-CoV-2 te behouden, meldt The Daily Expose.

Sallberg zei: “We weten niet hoe lang het vaccin beschermt tegen ernstige ziekte en overlijden. Dit betekent dat je het veilige voor het onveilige kiest.”

De KI-hoogleraar vervolgde: “Na ontvangst van de tweede dosis neemt de immuunrespons langzaam af. Binnen een jaar kunnen velen hun bescherming hebben verloren. We weten het nog niet, maar als je een derde dosis krijgt, zal het weer geactiveerd worden.

“De biologie zegt dat een afnemende immuunrespons niet onwaarschijnlijk is. Dan is het tijd voor een derde, vierde, misschien vijfde dosis.”

Sallberg’s opmerkingen kwamen toen verschillende Europese landen onlangs een derde ronde van Covid-19 booster shots in september 2021 aankondigden. De Food and Drugs Administration (FDA) suggereerde ook dat volledig gevaccineerde personen in de herfst nog een injectie zullen krijgen.

De opmerkingen van de professor ter ondersteuning van een nooit eindigende cyclus van herhalingsinentingen lijken echter een verborgen motief te hebben. Naast zijn rol bij het KI bekleedde de biomedisch analist ook leidinggevende functies bij vaccinfabrikant Svenska Vaccin Fabriken (SVF). Als je de website van het bedrijf bekijkt, zie je dat hij SVF oprichter, voorzitter van de raad van bestuur en chief scientific officer is.

Dus, geen belangenverstrengeling daar…

Een Israëlische arts, Dr. Kobi Haviv, sloot zich aan bij de opmerkingen van Sallberg en waarschuwde dat “de effectiviteit van het vaccin afneemt/verliest” en dat “85-90% van de ziekenhuisopnames plaatsvinden bij volledig gevaccineerde mensen”. Volgens Dr. Haviv hebben de doorbraakgevallen van Covid bij gevaccineerde personen een scenario in gang gezet waarin booster shots noodzakelijk zouden worden.

https://twitter.com/RanIsraeli/status/1423322271503028228

Hoewel deze gezondheidsdeskundigen aandringen op boostervaccins, hebben veel wetenschappers de noodzaak ervan in twijfel getrokken omdat er niet genoeg gegevens zijn om ze te rechtvaardigen. In juni 2021 zei een groep wetenschappers van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat de algemene bevolking voorlopig misschien geen boosterdoses nodig heeft.

De wetenschappers zeiden echter dat boosters nodig kunnen zijn wanneer de door vaccinatie opgewekte immuniteit afneemt of wanneer een nieuwe “variant” een negatieve invloed heeft op de doeltreffendheid van het vaccin. De wetenschappers drongen echter wel aan op extra vaccindoses voor kwetsbare groepen zoals ouderen en ontvangers van orgaantransplantaties.

Dr. Sarah Oliver, een medisch epidemioloog bij de CDC, zei dat het agentschap toezicht moet houden op bewoners van instellingen voor langdurige zorg, ouderen, gezondheidswerkers en mensen met een verzwakt immuunsysteem, omdat zij suggereerde dat deze groepen degenen zijn die misschien booster shots nodig hebben.

Natuurlijk zullen deze gezondheidsdeskundigen de ontelbare bijwerkingen en sterfgevallen negeren die deze “vaccins” hebben veroorzaakt, in plaats van aan te dringen op jaarlijkse herhalingsinjecties die vereist zullen zijn om enige vorm van “vrijheid” in de samenleving te hebben.

In het Verenigd Koninkrijk heeft de regering van het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) het advies gekregen om in september 2021 naast de griepprikken een Covid-boostervaccinprogramma in te voeren om “degenen die het kwetsbaarst zijn voor ernstige COVID-19 voorafgaand aan de wintermaanden maximaal te beschermen”.

De boostervaccins zullen pas in de nazomer van volgend jaar aan jongere Britten worden aangeboden, nadat eerst de kwetsbare groepen zijn gedoseerd, zoals ouderen, mensen met immunosuppressie en werknemers in de sociale zorg.

In het VK zijn er vanaf 5 augustus 2021 echter 1.120.009 bijwerkingen van de Covid-19-vaccins en 1.536 sterfgevallen geweest, die officieel zijn gemeld bij het “Yellow Card Scheme” van de MHRA. Toch zullen we allemaal boosterdoses moeten krijgen om fit en gezond te blijven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Israëlische media: 85-90% van Coronapatiënten in ziekenhuis Jeruzalem zijn volledig gevaccineerd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

De OVERHEID is het virus waar je tegen gevaxxed moet worden.

Helaas zul je dat niet overleven…