Het aantal gevallen van besmettingen en ziekten van zelfs drievoudig gevaccineerde mensen neemt wereldwijd toe. Telkens weer zijn er voorbeelden van clusters van gevaccineerden, zoals op het Britse vliegdekschip met 1600 gevaccineerden, waarvan er 100 PCR-positief testten, wat betekent dat de besmetting onder hen werd doorgegeven. Het voorbeeld van een Italiaans restaurant is bijzonder.

Elf van de twaalf werknemers van een restaurant testten positief op Covid, sommigen met een dubbele dosis van het vaccin en het groene paspoort. Ze zijn allemaal in quarantaine. Alleen de eigenaar van het restaurant, Gianluca Cruciani, die nog niet gevaccineerd is, had een negatieve PCR-test. De werknemers zullen de tests op 16 augustus moeten herhalen. Als ze negatief zijn, kunnen ze hun werk als kelner of in de keuken hervatten. Anders blijven ze in quarantaine, meldt TKP.

Een paradoxale situatie die Cruciani donderdagmiddag dwong de winkel te sluiten. In een Facebook-post bedankte de eigenaar van de winkel de klanten die de afgelopen dagen buiten hadden geluncht en gegeten.

“Mensen zeggen altijd, het zal mij niet overkomen, maar het leven is er altijd om je de rekening te presenteren. Van de 12 werknemers, zijn er 11 Covid positief. Het is moeilijk om mijn gemoedstoestand uit te drukken”, schrijft de eigenaar, die sinds donderdag in zijn huis is opgesloten. Op de sociale media sprak Cruciani zijn bezorgdheid uit over de ontstane situatie: “Ik kan de klanten die buiten zaten te eten geruststellen. Hij legde uit wat er was gebeurd: “Op woensdag voelde een werknemer zich niet goed, liet zich testen en testte positief. Hij bleef thuis met 39 graden koorts, maar hij is al vier maanden ingeënt met een dubbele dosis. Dus heb ik de winkel gesloten en ze naar een privé-testlab gebracht.” Maar de situatie is niet rooskleurig: “Met deze sluiting verliezen we de inkomsten van de augustusvakantie die ons uit het slop van de pandemie zouden hebben geholpen, terwijl de regering ons slechts een paar munten gaf. Ik ben echter blij dat ik solidariteit heb gekregen van collega’s en klanten.

In principe zijn zij die een groen paspoort hebben besmet en zij die dat niet hebben niet.

Het “groene paspoort” is dus volstrekt nutteloos. Omdat gevaccineerde mensen het net zo goed kunnen krijgen als niet gevaccineerde mensen. De “vaccins” zijn alleen bedoeld om oude en zieke mensen te beschermen tegen ziekten, niet tegen besmetting. Vaccinatie van jonge en gezonde mensen moet veeleer een individuele beslissing zijn. Maar dat is niet langer het geval wanneer groene paspoorten worden ingevoerd en verplicht worden gesteld.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Italië: Covid-gevaccineerden moeten “roze primula”-badges dragen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties