CDC-directeur en Democratische spreekbuis Dr.Rochelle Walensky vertelde vrijdag aan Wolf Blitzer dat het COVID-vaccin de overdracht van de ziekte niet kan voorkomen, meldt The Gateway Pundit.

“Dr. Rochelle Walensky: Onze vaccins werken uitzonderlijk goed. Ze blijven goed werken voor Delta wat betreft het voorkomen van ernstige ziekte en sterfte. Maar wat ze niet meer kunnen doen is overdracht voorkomen.”

Dus je kunt nog steeds het virus verspreiden onder ouderen en zieken:

Als vaccins geen overdracht en besmetting voorkomen, zijn vaccinatiepaspoorten ook zinloos. Als tenminste de bedoeling daarvan is om aan te tonen dat iemand veilig ergens naar toe kan, bijvoorbeeld een nachtclub of supermarkt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Fauci: “Het niveau van het virus bij gevaccineerden is hetzelfde als bij niet-gevaccineerden”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
D. Ommer
D. Ommer
1 jaar geleden

Jullie zijn echt dommer dan een stoeptegel. Denk je dat een vaccinatie een soort schild om je lichaam vormt waar niks door naar binnen kan komen? Het zorgt ervoor dat er antilichamen worden aangemaakt en opgeslagen zodat, wanneer je echt besmet raakt, jouw lichaam er sneller en beter op kan reageren. En ja, dan kan je alsnog mensen besmetten want je draagt het mee hè. En als je dan andere mensen besmet die ook zijn gevaccineerd dan worden zij hoogst waarschijnlijk ook minder ziek.
Ga maar weer terug naar de basisschool.

Stephan
Stephan
1 jaar geleden

D. Ommer > Als het om een vaccin zou gaan in de klassieke zin vh woord, dus een ècht vaccin, zou je gelijk hebben, maar de C-vaccins zijn gen therapeutische serums [ sera ?] waarvan we de ingrediënten niet mogen weten, waarvan de alle nu al naar buiten komende verschrikkelijke bijwerkingen niet geregistreerd en geopenbaard mogen worden.
Onlangs is ontdekt dat de FDA al in het najaar van 2019 tijdens een presentatie [ per ongeluk ?] een slide liet zien waarop ALLE bijwerkingen van de vaccins te lezen waren. Daarin stonden ook nieuwe ziektebeelden vermeld. Nu mogen we exact al deze verschrikkelijke bijwerkingen zien bij de vaccinatieslachtoffers !!
Men WIST dus van al deze zgn. ‘verrassende’ bijwerkingen !!

Zodra we zoiets als dit lezen : “Als vaccins geen overdracht en besmetting voorkomen, zijn vaccinatiepaspoorten ook zinloos. Als tenminste de bedoeling daarvan is om aan te tonen dat iemand veilig ergens naar toe kan, bijvoorbeeld een nachtclub of supermarkt.” > > weten we dus dat de vacc.-paspoorten er gaan komen !! Want zo krankzinnig feitenvrij is het tegenwoordig.

Als je in dit stadium vd crisis door hebt dat het helemaal NIET over gezondheid gaat, dan kun je al deze inconsistenties vd kant vd macht wel beter begrijpen. En dan is het uitgebreid en oeverloos discussiëren over de medische kant ervan in deze context zogezegd irrelevant.