Dr. Piers Robinson is een expert op het gebied van communicatie, media en wereldpolitiek, met de nadruk op conflict en oorlog en vooral de rol van propaganda.

Hij is momenteel mededirecteur van de Organisatie voor Propagandastudies, voorzitter van de Werkgroep Syrië, Propaganda en Media en Geassocieerd Onderzoeker met de Werkgroep Propaganda en de 9/11 ‘War on Terror’

Van 2016 – 2019 was hij hoogleraar en Politiek, Maatschappij en Politieke Journalistiek aan de Universiteit van Sheffield.

Dr. Robinson heeft in het bestuur van verschillende academische tijdschriften gezeten. Hij heeft lezingen gegeven aan het NATO Defense College in Rome en briefings gegeven aan hoge Britse militaire commandanten en diplomaten.

Zijn onderzoeksinteresses richten zich op Georganiseerde Persuasieve Communicatie en Hedendaagse Propaganda en zijn huidige projecten omvatten Propaganda en het Syrische conflict; Propaganda en de 9/11 Global War on Terror en Covid19.

Dr. Robinsons boeken omvatten het Routledge Handbook of Media, Conflict and Security (2016), Pockets of Resistance: British news media, war and theory in the 2003 invasion of Iraq, (2010) en The CNN Effect: the myth of news, foreign policy and intervention.(2002).


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Britse wetenschappers leverden net als in Nederland en Duitsland een angstrapport zodat de regering covid-maatregelen door kon drukken

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties