De Britse minister van transport Grant Shapps zegt dat landen “voor altijd” volledige vaccinatie zullen eisen en dat jongeren “het land niet zullen kunnen verlaten” zonder dubbel geprikt te zijn.

Shapps maakte de opmerkingen tijdens een optreden in de Today show van BBC Radio 4, meldt SummitNews.

“Ik denk dat dubbele vaccinatie, volledige vaccinatie, voor altijd een voorwaarde zal zijn en dat de meeste landen, waarschijnlijk alle landen, een volledige vaccinatie zullen eisen om het land binnen te mogen”, zei de minister.

“Het is belangrijk te begrijpen dat er gewoon dingen zullen zijn die je niet zult kunnen doen tenzij je dubbel gevaccineerd bent of een medische reden hebt om dat niet te zijn, inclusief naar het buitenland gaan,” voegde hij eraan toe.

Vervolgens richtte hij zich rechtstreeks tot mensen van in de twintig die in de veronderstelling verkeerden dat het virus geen gevolgen voor hen had, door te beweren: “Je zult het land niet kunnen verlaten” zonder de prik.

“Je zal het land niet kunnen verlaten.”

De opmerkingen waren bedoeld om de aarzelende houding van jongeren ten aanzien van het vaccin tegen te gaan, aangezien uit cijfers blijkt dat minder dan 60% van de 18- tot 25-jarigen in Engeland hun eerste vaccinatie heeft gekregen.

Het Verenigd Koninkrijk is van plan in september vaccinatiepaspoorten in te voeren die een bewijs van volledige vaccinatie verplicht stellen voordat mensen toegang krijgen tot uitgaansgelegenheden zoals nachtclubs en concerten.

De mogelijkheid om in plaats daarvan een negatieve COVID-testuitslag te laten zien, wordt geschrapt, ondanks het feit dat volledig gevaccineerde mensen het virus nog steeds kunnen verspreiden.

De regering had aanvankelijk gezworen nooit vaccinpaspoorten in te voeren omdat ze “discriminerend” zouden zijn, maar als de regering daarin slaagt, wordt verwacht dat de lijst van gelegenheden waar ze nodig zijn snel zal worden uitgebreid.

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Horrornieuws uit Davos: Het Wereld Economisch Forum zegt dat we nooit meer teruggaan naar ‘normaal’

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gnirepoP
gnirepoP
1 jaar geleden

Hier wat achtergrondinfo over de zgn. “Green Pas”. Een waar nazi regime heeft dit in het leven geroepen, wat ze in WO II niet konden doen, doen ze nu!! Oh boy, you aren’t going to like this. I go over the history of ENTRUST, the company that has the contract for the Digital Passports in the UK (coming soon to your country?) https://www.bitchute.com/video/ByKbaT79NcAJ/?fbclid=IwAR1GkxdHBE4kFp47TLMDps7k5j61CbWZUd-tY3juJRIPMwTi0b15zPZ-cbI

Peter
Peter
1 jaar geleden

Benieuwd of die regels ook voor Afrikanen gelden ,zijn we in een klap verlost van veel narigheid.
En de persoon die dit wil ,zouden ze met pek en veren van een klif moeten gooien .