Volgens onderzoek dat vorige week in Scientific Reports is gepubliceerd, kunnen gevaccineerde mensen een sleutelrol spelen bij het helpen evolueren van SARS-CoV-2-varianten tot varianten die de bestaande COVID-vaccins ontwijken.

De onderzoekers concludeerden drie specifieke risicofactoren die het ontstaan en de vestiging van een vaccinresistente stam bevorderen. Deze zijn: een hoge waarschijnlijkheid van het aanvankelijke ontstaan van de resistente stam; een groot aantal besmette personen; en een lage vaccinatiegraad.

Uit de analyse bleek echter ook dat het risico van het ontstaan van een resistente stam het grootst is wanneer een groot deel van de bevolking al gevaccineerd is, maar de overdracht niet onder controle is, bericht The Defender.

Virologen hebben een naam voor varianten van een virus die langs de door vaccinatie of ziekte veroorzaakte immuunafweer glippen – ze worden “escape mutants” genoemd (immuunontsnapping).

“Wanneer de meeste mensen gevaccineerd zijn, heeft de vaccinresistente stam een voordeel ten opzichte van de oorspronkelijke stam,” vertelde Simon Rella van het Instituut voor Wetenschap en Technologie in Oostenrijk aan CNN.

“Dit betekent dat de vaccin-resistente stam zich sneller door de bevolking verspreidt op een moment dat de meeste mensen gevaccineerd zijn,” zei Rella, die aan de studie werkte.

De gegevens komen overeen met een studie die vorige week door de Centers for Disease Control and Prevention werd vrijgegeven en waaruit bleek dat gevaccineerde mensen de Delta-variant – die nu verantwoordelijk is voor 80% van de COVID-gevallen in de VS – net zo gemakkelijk kunnen overdragen als niet-gevaccineerden.

Het team van wetenschappers dat de gegevens publiceerde in Scientific Reports zei dat hun bevindingen volgen wat bekend staat als selectieve druk – de kracht die elk organisme ertoe aanzet te evolueren.

“Over het algemeen is het zo dat hoe meer mensen besmet zijn, hoe groter de kans is dat vaccinresistentie ontstaat,” zei Fyodor Kondrashov van het Instituut voor Wetenschap en Technologie Oostenrijk.

“Dus hoe besmettelijker Delta is, hoe meer reden tot bezorgdheid,” zei Kondrashov. “Door een situatie te hebben waarin je iedereen vaccineert, krijgt een vaccin-resistente mutant eigenlijk een selectief voordeel.”

Experts waarschuwden al maanden dat vaccins gevaarlijkere COVID-varianten kunnen veroorzaken.

LEES OOK: Worden gevaccineerden een broedplaats voor COVID-mutaties?

Gebaseerd op wetenschappelijk bewijs is het verhaal dat ongevaccineerde mensen virale fabrieken zijn voor gevaarlijkere varianten onjuist, volgens Dr. Joseph Mercola.

Mercola, een arts en best-selling auteur, zegt dat net zoals antibiotica resistentie kweken bij bacteriën, vaccins evolutionaire druk uitoefenen op virussen om mutaties te versnellen en meer virulente en gevaarlijke varianten te creëren.

Mercola legt uit:

“Virussen muteren voortdurend, en als je een vaccin hebt dat de infectie niet volledig blokkeert, dan zal het virus muteren om de immuunrespons binnen die persoon te omzeilen. Dat is een van de bijzondere kenmerken van de COVID-vaccins – ze zijn niet ontworpen om de infectie te blokkeren. Ze laten infectie toe en verminderen in het beste geval de symptomen van die infectie.”

“In een niet-gevaccineerd persoon ondervindt het virus niet dezelfde evolutionaire druk om te muteren in iets sterkers,” voegde Mercola eraan toe.

“Dus, als SARS-CoV-2 uiteindelijk muteert in meer dodelijke stammen, dan is massavaccinatie de meest waarschijnlijke oorzaak,” zei hij.

Volgens Rob Verkerk Ph.D., oprichter, wetenschappelijk en uitvoerend directeur van Alliance for Natural Health International, kunnen varianten virulenter en overdraagbaarder worden, terwijl ze ook immuun- (of vaccin-) ontsnappingsmutaties kunnen bevatten als we doorgaan op de vaccin-tredmolen – proberen nieuwe vaccins te ontwikkelen die slimmer zijn dan het virus.

Verkerk zei: “Als we alles zetten op vaccins die zich richten op juist dat deel van het virus dat het meest aan mutatie onderhevig is, zetten we een selectiedruk op het virus die de ontwikkeling van immuunontsnappingsvarianten bevordert.

Wetenschappers en ontwikkelaars van vaccins proberen deze virusvarianten te omzeilen, maar er is geen garantie voor de uitkomsten. Het is een experiment waaraan grote aantallen burgers ongewild hebben deelgenomen, aldus Verkerk.

LEES OOK: Gates insider: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”

In maart heeft Dr. Geert Vanden Bossche, een vaccinoloog die heeft samengewerkt met GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals, het Global Health Discovery-team van de Bill & Melinda Gates Foundation in Seattle en de Global Alliance for Vaccines and Immunization in Genève, een oproep gedaan aan de Wereldgezondheidsorganisatie – ondersteund door een document van 12 pagina’s met een beschrijving van het “oncontroleerbare monster” dat door wereldwijde massavaccinatie zal ontstaan.

Vanden Bossche zei:

“Er kan geen twijfel over bestaan dat voortdurende massale vaccinatiecampagnes ervoor zullen zorgen dat nieuwe, besmettelijker virusvarianten steeds dominanter zullen worden en uiteindelijk zullen resulteren in een dramatische stijging van het aantal nieuwe gevallen, ondanks een verhoogde vaccinatiegraad. Er kan ook geen twijfel over bestaan dat deze situatie spoedig zal leiden tot volledige resistentie van circulerende varianten tegen de huidige vaccins”.

The Defender berichtte op 26 maart dat een combinatie van lockdowns en extreme selectiedruk op het virus als gevolg van het intensieve wereldwijde massavaccinatieprogramma het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen op korte termijn zou kunnen verminderen, maar uiteindelijk zou leiden tot het ontstaan van meer zorgwekkende mutanten.

Dit is het gevolg van wat Vanden Bossche “immune escape” noemt (d.w.z. onvolledige sterilisatie van het virus door het menselijk immuunsysteem, zelfs na toediening van het vaccin).

Dit zal de vaccinbedrijven ertoe aanzetten de vaccins verder te verfijnen, waardoor de selectiedruk zal toenemen – in plaats van afnemen – en steeds meer overdraagbare en potentieel dodelijke varianten zullen ontstaan.

De selectiedruk zal leiden tot een grotere convergentie van mutaties die van invloed zijn op het kritische spike-eiwit van het virus dat verantwoordelijk is voor het doorbreken van de slijmvliesoppervlakken van onze luchtwegen, de route die door het virus wordt gebruikt om het menselijk lichaam binnen te dringen, zo betoogde Vanden Bossche.

Het virus zal de zeer specifieke antigeen-gebaseerde vaccins die worden gebruikt en aangepast, afhankelijk van de circulerende varianten, effectief te slim af zijn.

Dit zou kunnen leiden tot een hockeystick-achtige toename van ernstige en potentieel dodelijke gevallen – in feite een uit de hand gelopen pandemie.

“We gaan hier een enorme prijs voor betalen. En ik word emotioneel omdat ik aan mijn kinderen denk, aan de jongere generatie. Ik bedoel, het is gewoon onmogelijk wat we aan het doen zijn. We begrijpen de pandemie niet,” zei Vanden Bossche.

LEES OOK:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Dramatische oproep aan WHO: topviroloog waarschuwt voor massale sterfte door Corona-vaccins

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dirk
Dirk
1 jaar geleden

Net wat Dr. Luc Montagnier (nobelprijswinnaar) voorspelde en hiervoor verguisd werd.