Hij heeft natuurlijk 100% gelijk en het is goed dat iemand het eindelijk eens zegt.

Al decennia nemen de boven ons gestelden beslissingen die tegen het belang van het Nederlandse volk ingaan.

De belangrijkste beslissingen heeft het Nederlandse volk helemaal geen enkele zeggenschap over. Geen Nederlander heeft er ooit mee ingestemd om een minderheid in eigen land te worden. Geen Nederlander geeft Nederlandse huizen liever weg aan buitenlanders, zodat er geen woonruimte beschikbaar is voor zijn eigen kinderen.

Geen Nederlander heeft ooit ingestemd met de huidige absurde klimaatplannen, die ons land ruïneren. Die ene keer dat we mochten stemmen, EU-grondwet, werd onze stem botweg van tafel geveegd. We leven in een dictatuur die zich voordoet als democratie en zijn bezet door een kwaadwillende vijandige macht.

Erik van der Horst in gesprek met Gideon van Meijeren bij Cafe Weltschmerz

Gideon van Meijeren is Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie. In gesprek met Erik van der Horst windt hij er geen doekjes om: Nederland is geen democratie meer. Het beleid wordt in achterkamertjes bepaald en het parlement is niet veel meer dan een ‘showtje voor de bühne’. Echt invloed uitoefenen op het beleid, vanuit de kamer, is een illusie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Gideon van Meijeren (FvD) ontmaskert Mark ‘Great Reset’ Rutte als een doortrapte leugenaar

1 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cerberus
cerberus
1 jaar geleden

Iets van open deur en intrappen, komt me nu voor de geest.
Het fvd loopt altijd achter de feiten aan en heeft alle kenmerken van een gecontroleerde oppositie. Buiten het onmiskenbare benoemen, blijven ze rustig hun weddes oprapen, word er wat gereuteld tegen de omgekochte/gechanteerde volksverraders maar word er absoluut NIKS gepland, of uitgevoerd, om de gehypnotiseerde massa te laten zien, dat er nog een andere realiteit bestaat dan diegene die door de staatstrollen 24/7 door je strot word geduwd, met elke dag een nieuwe versie, waarin ze zichzelf constant tegenspreken !