Het komt steeds vaker voor dat bewoners van bejaardentehuizen worden ingeënt zonder toestemming van hun familieleden. Een dergelijk geval deed zich ook voor in Stiermarken. Rosemarie S., de schoondochter van de bejaarde demente vrouw (98), nam contact op met Wochenblick en vertelde het hele verhaal.

  • 98-jarige bejaarde demente vrouw zonder toestemming gevaccineerd in bejaardentehuis
  • Zoon is volwassen vertegenwoordiger
  • Hij weigerde expliciet zijn moeder te vaccineren
  • Briefje over vaccinatie toevallig gevonden in de kamer
  • De gezondheidsdienst zou het hebben bevolen

“Hoe is het mogelijk dat een 98-jarige vrouw met ernstige dementie in een tehuis wordt gevaccineerd zonder de toestemming van haar familieleden? Dat is echt niet te geloven!”, Rosemarie S. is helemaal ontzet. “Mijn schoonmoeder woont al jaren in dit verpleeghuis. Eigenlijk dachten we dat ze daar in goede handen was. Nu betwijfelen we dat ten zeerste. Reeds eind 2020 heeft mijn partner uitdrukkelijk aan de directie van het verpleeghuis meegedeeld dat zijn moeder niet zou worden gevaccineerd. En nu dit!”

Vaccinatie twee maanden na ziekte

De bejaarde verpleeghuisbewoner was in november 2020 zelfs ziek geworden van Corona. Een ziekenhuisopname van twee dagen was ook nodig. Ze was hiervan hersteld. Sinds de winter mochten de familieleden de 98-jarige niet meer in haar kamer bezoeken. Zij mochten slechts één keer per week samenkomen in de tuin, telkens gedurende 20 minuten, inclusief het FFP2-masker en de vooraf uitgevoerde negatieve coronatest. De demente bejaarde werd bij de ingang van het verpleeghuis aan haar familieleden overhandigd om te gaan wandelen.

Ongelooflijk gedrag van de Britse autoriteiten! Demente ouderen worden thuis gevaccineerd zonder hun toestemming

Notitie over vaccinatie lag op tafel

“Omdat we maandenlang de kamer niet in mochten, vonden we het briefje over de inenting nu pas in de kamer van mijn schoonmoeder. Het lag op de tafel. De twee vaccinatiedata, het batchnummer en de handtekening van de vaccinatiearts staan erop. De eerste vaccinatie werd in januari gegeven, de tweede in februari. Mijn partner belde toen de vaccinator en vroeg haar om uitleg. Haar korte antwoord was dat zij geen informatie kon geven. De vaccinatie was bevolen door de gezondheidsdienst,” zegt de ongeruste schoondochter.

Claim: Dementerende vrouw zou hebben ingestemd

“Toen ik de leiding van het tehuis vroeg, zeiden ze tegen mijn partner dat zijn moeder had ingestemd met de inenting. Vanwege gevorderde dementie, heeft mijn partner volwassen vertegenwoordiging voor zijn moeder. Hoe is het mogelijk dat een oude vrouw met ernstige dementie kan instemmen met een vaccinatie? Hoe kan iemand dat zeggen? Mijn schoonmoeder weet niet eens dat ze ingeënt is. We hebben het haar al gevraagd. Ze kan het zich niet herinneren!”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Senioren met geweld vastgebonden: 8 doden na dwang-vaccinaties in Berlijns verpleeghuis

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties