Ronny Jackson, de lijfarts van de presidenten Barack Obama en Donald Trump, is van mening dat de geestelijke gezondheid van Joe Biden zo slecht is geworden dat de 78-jarige gedwongen zal worden af ​​te treden.

Speculaties over dementie van Joe Biden, 78, zijn wijdverbreid sinds het verwarde tv-optreden van de Amerikaanse president vorige week.

Biden begon vorige week woensdag de CNN-uitzending “Presidential Town Hall” met beschuldigingen die zelfs CNN als vals moest afdoen.

Biden drong er onder meer op aan dat meer mensen zich moesten laten vaccineren tegen covid en beweerde dat degenen die dat wel doen niet ziek zullen worden, meldt Fria Tider. De president beweerde zelfs dat het vaccin beschermt tegen de agressievere deltavariant van het virus. Dit zijn uitspraken die niet waar zijn, stelt CNN in een “factcheck”.

Maar wat de meeste mensen deed reageren, waren niet alle feitelijke fouten die Biden aanhaalde, maar dat hij af en toe tijdens de vergadering van een uur de draad voor langere perioden verloor en onsamenhangend begon te schelden en te stotteren. Hij begon onder meer te brabbelen over “de man op de maan”, terwijl CNN-presentator Don Lemon niet leek te weten wat hij moest doen. De Amerikaanse president beweerde ook ten onrechte dat de Republikeinse senator Rob Portman in het Huis van Afgevaardigden zit, iets wat hij al meer dan vijftien jaar niet heeft gedaan.

Dit is niet de eerste keer dat de bejaarde linkse politicus onsamenhangend mompelt en bizarre formuleringen uitbroedt.

Ronny Jackson was eerder arts in het Witte Huis, maar is sinds afgelopen winter lid van het Republikeinse Huis van Afgevaardigden.

Gemompel over “bloed uit kinderen zuigen”

Na het optreden van Biden op televisie op woensdag zegt Jackson dat hij “doodsbang” is voor de gevolgen die de gezondheidstoestand van Joe Biden voor het land zou kunnen hebben.

“Hij is het helemaal kwijt en moet NU een cognitief onderzoek ondergaan!”, schreef Ronny Jackson op Twitter en voegde een clip bij waarin Biden raaskalt over Republikeinen en “bloed uit kinderen zuigen”.

Voor Fox News zei Ronny Jackson dat de geestelijke gezondheid van Biden “een veiligheidsprobleem” is geworden.

“Ik denk dat hij ofwel ontslag zal nemen – ze zullen hem er in de nabije toekomst van overtuigen om af te treden wegens gezondheidsproblemen – of ze zullen het 25ste amendment moeten gebruiken om van deze man af te komen”, zei Jackson.

Ronny Jackson was een van de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden die vorige maand een brief ondertekenden waarin Biden werd gevraagd een cognitieve functietest te doen en de resultaten te publiceren. Zijn voorganger Donald Trump, deed tijdens zijn presidentschap ook zo’n test.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Biden: “Ik word elke ochtend wakker, kijk naar Jill en zeg ‘Waar ben ik in godsnaam?’”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties