De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) lijkt stilzwijgend te hebben toegegeven dat de bijna universeel gebruikte PCR-tests mogelijk niet in staat zijn om onderscheid te maken tussen COVID-19 en gewone griepvirussen, en verzoekt klinieken om nieuwe COVID-19-tests te gebruiken die in staat zijn om onderscheid te maken tussen de griep en het door globalisten misbruikte virus.

In een nieuwe aankondiging verklaarde de CDC dat het zijn noodtoepassing voor de controversiële PCR-tests op 31 december 2021 zal intrekken en dringt er bij klinieken en ziekenhuizen in het hele land op aan om onmiddellijk te beginnen met het gebruik van nieuwe instrumenten die beter in staat zijn om “de detectie en differentiatie van SARS-CoV-2- en griepvirussen te vergemakkelijken” omdat “dergelijke tests het voortdurend testen op zowel griep als SARS-CoV-2 kunnen vergemakkelijken en zowel tijd als middelen kunnen besparen nu we het griepseizoen ingaan”.

Veel sceptici hebben opgemerkt dat, met de opkomst van COVID-19, het aantal griepgevallen is gedaald naar een niveau dat ongeloofwaardig is, meldt National File. Terwijl de CDC schatte dat tussen 24.000 en 62.000 stierven aan “griepgerelateerde ziekten” in 2019, kromp het aantal met bijna 99% in 2020, tot een bescheiden 646 sterfgevallen. Velen hebben gewezen op overmatig gebruik van de PCR-tests, die zijn ontworpen om ongelooflijk kleine hoeveelheden virussen op te sporen, voor deze enorme verandering.

Anderen, misschien meer verwarrend, zeggen dat terwijl de Amerikanen slecht werk leverden op het gebied van sociale distantie, het dragen van maskers en het desinfecteren van de handen, waardoor de verspreiding van COVID-19 niet kon worden voorkomen, de Amerikanen ook goed werk leverden op het gebied van sociale distantie, het dragen van maskers en het desinfecteren van de handen om de verspreiding van griepvirussen te voorkomen.

Zoals National File eerder dit jaar meldde, heeft de uitvinder van de PCR-test ooit gezegd dat Anthony Fauci, de 80-jarige, decennialange directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, “niets weet” en bereid is om op televisie te liegen. “Kerels als Fauci staan daar en beginnen te praten, weet je, hij weet echt niets over wat dan ook en ik zou dat in zijn gezicht zeggen. Niets. De man denkt dat je een bloedmonster in een elektronenmicroscoop kunt steken en dat je dan weet of er een virus in zit”, zei de uitvinder van de PCR-test, Kary Mullis.

“Hij begrijpt niets van elektronenmicroscopie en hij begrijpt niets van geneeskunde en hij zou niet in een positie moeten verkeren waar hij zich bevindt. De meeste van die mannen aan de top zijn gewoon administratieve mensen die niets weten van wat er in het lichaam gebeurt. Weet je, die kerels hebben een agenda, die niet is wat we willen dat ze hebben, aangezien we hen betalen om op een of andere manier voor onze gezondheid te zorgen. Ze hebben een persoonlijke agenda. Ze verzinnen hun eigen regels terwijl ze bezig zijn. Ze veranderen ze wanneer ze dat willen. En ze zijn zelfvoldaan, zoals Tony Fauci het niet erg vindt om op televisie te komen voor de mensen die zijn salaris betalen en rechtstreeks in de camera liegen’, voegde Mullis eraan toe.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Britse wetenschappelijk hoofdadviseur geeft toe dat 60% van de mensen die in Britse ziekenhuizen worden opgenomen, “volledig gevaccineerd” zijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties