Een 40-jarige moeder van twee kinderen, echtgenote en farmaceutisch directeur tilt de trouw aan de industrie en aan “vaccins” naar een ongeziene hoogte.

Mevrouw Alyssa Kent ontving de eerste dosis experimentele AstraZeneca virale vector DNA op 27 mei, volgens haar Instagram pagina. De bijwerkingen waren snel en hard. Ze had onmiddellijk last van slopende hoofdpijn die 10 dagen aan een stuk duurde. Maar ze bleef werken als de Senior Business Unit Director of Virology in de Nieuw-Zeelandse/Australië divisie van Gilead Sciences, meldt The Covid Blog.

Het in Californië gevestigde bedrijf is wellicht het meest bekend vanwege de ontwikkeling van het dure antivirale middel remdesivir. De Food and Drug Administration heeft op 1 mei 2020 toestemming voor noodgebruik verleend voor het geneesmiddel als behandeling voor COVID-19. Pfizer tekende in augustus 2020 een meerjarige overeenkomst met Gilead om remdesivir te produceren in de Pfizer-fabriek in McPherson, Kansas.

De goede artsen van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) zeiden dat remdesivir nutteloos zou zijn als de oorlog tegen Ivermectine zou stoppen. President Donald Trump gebruikte remdesivir, het MATH+ protocol, en monoklonale antilichamen toen hij COVID-19 zou hebben opgelopen in oktober 2020.

Neerwaartse spiraal en bijna dood

Mrs. Kent was op een werkconferentie op of rond 6 juni. Ze kreeg een toeval en werd met spoed naar het Cessnook-ziekenhuis gebracht. Mevrouw Kent kreeg nog vier aanvallen voordat ze naar het John Hunter-ziekenhuis werd overgebracht. Er werd ten minste één bloedprop in haar hersenen gevonden. Ze werd in een medisch geïnduceerde coma gebracht in een poging om haar leven te redden. Ondertussen kreeg haar familie te horen dat ze afscheid moesten nemen.

Terwijl ze in een medisch geïnduceerde coma lag, voerden artsen drie hersenoperaties en in totaal 18 MRI’s en CT-scans uit. Ze kreeg ook een aspiratiepneumonie, wat betekent dat er braaksel of iets anders in haar longen terechtkwam. Een sepsis episode zorgde ervoor dat ze opnieuw moest worden opgenomen op de intensive care afdeling.

Wakker na drie weken

Eind juni kwam mevrouw Kent eindelijk uit de coma. Ze liep ernstig hersenletsel op en moest zichzelf bij het ontwaken opnieuw leren lopen, praten en eten. De artsen brachten haar terug naar een revalidatiecentrum in Melbourne. De familie geeft toe dat mevrouw Kent minstens een jaar in het revalidatiecentrum zal wonen, maar waarschijnlijk veel langer.

In een Instagram update van 17 juli sprak mevrouw Kent vanuit haar ziekenhuisbed. Maar het is de laatste anderhalve minuut van de video die uiterst bizar is. Mevrouw Kent zei dat ze “van ganser harte gelooft” dat de experimentele injecties de enige weg vooruit zijn voor de mensheid. Ze “wil niemand afschrikken”, maar ze wil ook dat iedereen weloverwogen beslissingen neemt.

Het is dit gedeelte van de video dat de omvang van de macht weergeeft die deze wereldwijde psychologische operaties hebben op het beïnvloedbare publiek.

Mijn leven is compleet veranderd omdat ik de vaccinatie heb gehad. Zou ik het weer doen? Nee. Zou ik AstraZeneca als mijn tweede vaccinatie nemen? Nee. Dat mag ik niet.

Aangezien zij de tweede AstraZeneca injectie niet mag krijgen, zal zij in plaats daarvan Pfizer of Moderna nemen voor de tweede injectie. Tenminste één persoon heeft geprobeerd Mrs. Kent tot rede te brengen, maar dat heeft niet mogen baten.

Er is een GoFundMe pagina die geld inzamelt voor de familie. The Covid Blog linkt altijd naar genoemde pagina’s voor slachtoffers van deze opnames. Maar dit verhaal is veel te verontrustend en schadelijk om deze familie op wat voor manier dan ook te steunen, meldt het Blog.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


CDC database: Meer vaccindoden in 7 maanden dan in 120 jaar

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

De Gifprikken van Pfizer en ModeRNA maken HETZELFDE giftige ‘spike protein’ aan als de AstraZenica prik, wat verantwoordelijk is voor de problemen met bloedklonteringen.
Doordat de wijze waarop het proces van het maken van dat proteïne iets anders verloopt kunnen er verschillen optreden, maar het uiteindelijke resultaat is hetzelfde: capillaire aderen die vol zitten met gemene uitsteekseltjes wat vroeger of later tot stolsels zal moeten leiden, met alle gevolgen van dien.