Wij hebben reeds in vele landen gezien dat het aandeel van de zomerinfecties vrij gelijk verdeeld is tussen de gevaccineerden en de niet-gevaccineerden. Dit is te verwachten, aangezien vaccinatie niet kan beschermen tegen infectie en ziekte, maar alleen (en nog steeds) tegen ernstige ziekte.

IJsland heeft als eiland de bijzondere situatie dat het gemakkelijk is zich af te sluiten. Dat is wat ze hebben gedaan en blijkbaar nauwgezet nagestreefd. Hoe dan ook, met een vaccinatiegraad van 78% ligt IJsland vrij ver voor, bericht TKP.

Aanvankelijk troffen de infecties bijna alleen gevaccineerden, maar nu is de verdeling 70 tot 30.

IJsland heeft ook de luxe dat het nauwlettend in de gaten kan houden wie het land binnenkomt, en het zijn de gevaccineerden die bijna alle infecties voor hun rekening nemen:

Over het algemeen zijn er tot nu toe weinig gevallen en bijna geen sterfgevallen in IJsland. Het land heeft echter een relatief jonge bevolking met slechts 14,45% 65-plussers. Ter vergelijking: Duitsland heeft 21,4% 65-plussers en Oostenrijk 19,2%.

Hoe dan ook, uit dit voorbeeld blijkt opnieuw dat vaccinatie geen bescherming biedt tegen infectie, ziekte en het doorgeven van het virus.

In het licht van deze gegevens vraagt men zich af waarom vaccinatie het recht geeft te reizen en waarom sommige activiteiten alleen zouden mogen worden toegestaan aan degenen die zijn gevaccineerd. Wat we daarentegen wel weten, is dat een zeer hoog percentage van degenen die hersteld zijn, ook beschermd zijn tegen infectie. Maar in Wenen, bijvoorbeeld, worden zij door de 2G-regel uit nachtclubs geweerd. Vooral degenen waarvan absoluut zeker is dat ze het kleinste risico op verspreiding van de ziekte vormen.

Er zijn geen medische of wetenschappelijke redenen meer voor de politieke maatregelen. Ze zijn of door angst ingegeven of heimelijke lobbyisten voor de vaccinfabrikanten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Meer dan 90 procent immuun? Dr. Bhakdi legt uit waarom vaccinatie onnodig is

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties