Na een explosieve uitwisseling waarin Senator Rand Paul Dr. Anthony Fauci ondervroeg over de vermeende financiering door zijn afdeling van gevaarlijk “gain-of-function” onderzoek in Wuhan, China, kondigde de senator uit Kentucky aan dat hij een strafrechtelijke aanklacht indient bij het Ministerie van Justitie tegen Fauci, die volgens hem “gelogen heeft tegen het Congres.”

Senator Paul deed de aankondiging op Fox News en vertelde talkshowhost Sean Hannity dinsdagavond: “Ik zal een brief sturen naar het Ministerie van Justitie met het verzoek om een strafrechtelijke aanklacht in te dienen omdat hij heeft gelogen tegen het Congres.”

https://twitter.com/Breaking911/status/1417658129320448000

Het nieuws komt na een controversieel debat tussen Paul en Fauci tijdens een hoorzitting in het Congres die dinsdag viraal ging, meldt LifeSite.

Tijdens de verhitte hoorzitting beweerde senator Paul, een oogarts die is afgestudeerd aan de Duke University’s School of Medicine, dat Fauci een duidelijk dossier verdoezelde waarin een verband werd gelegd tussen financiering van het U.S. National Institutes of Health (NIH) en “gain-of-function” onderzoek naar vleermuis coronavirussen dat werd uitgevoerd aan het Wuhan Institute of Virology in China.

Sen. Paul begon zijn ondervraging door Fauci eraan te herinneren dat “Sectie 1.0.0.1 van het Amerikaanse Wetboek van Strafrecht een misdrijf oplevert en een straf van vijf jaar voor liegen tegen het Congres.”

“Tijdens uw laatste bezoek aan onze commissie op 11 mei verklaarde u dat de NIH nooit functieversterkend onderzoek in het Wuhan Institute of Virology heeft gefinancierd en dat nu ook niet doet. En toch is er in het Wuhan Institute [of Virology] door Dr. Shi volledig functieversterkend onderzoek gedaan en gefinancierd door de NIH,” zei de senator.

Paul haalde Dr. Richard Ebright aan, een moleculair bioloog van de Rutgers Universiteit, die volgens Paul zei dat “‘het Wuhan lab NIH fondsen gebruikte om nieuwe chimere SARS gerelateerde coronavirussen te construeren die in staat zijn om menselijke cellen en laboratorium dieren te infecteren. Dit is zeer riskant onderzoek dat nieuwe potentiële pandemische ziekteverwekkers creëert… die alleen in het lab bestaan, niet in de natuur.””

De senator van Kentucky vroeg om een document van Wuhan over virologie, getiteld “Discovery of a Rich Gene Pool of Bat SARS Related Coronaviruses”, aan Dr. Fauci te overhandigen.

In het document wordt de NIH gecrediteerd voor het helpen financieren van het onderzoek, waarvan Senator Paul zei dat het “genetische informatie van verschillende coronavirussen die dieren, maar geen mensen infecteren, combineerde om nieuwe kunstmatige virussen te creëren die menselijke cellen kunnen infecteren”.

Sen. Paul’s toegewezen tijd verstreek, en Fauci kreeg het laatste woord. Wijzend met zijn vinger naar Sen. Paul, zei Fauci, die fysiek leek te trillen, “Als er iemand liegt dan bent u het wel.”

Washington Post columnist Josh Rogin twitterde later dat Paul gelijk heeft en Fauci ongelijk heeft, of “liegt” zoals iedereen het noemt:

Ondertussen noemde Jenna Ellis, een advocaat en lid van het juridische team van voormalig president Donald Trump, Rand Paul een “nationale schat”, er voegde er aan toe dat mensen moe zijn van de leugens.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Fauci in 2012: Onderzoek naar Gain-Of-Function ‘risico van laboratoriumongeluk op pandemie waard’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties