Zero Covid, het idee dat hardhandige overheidsvoorschriften en bevolkingscontroles een coronavirus permanent kunnen uitroeien in een land, faalt nu spectaculair overal waar het wordt geprobeerd.

Je leest er misschien niets over in de westerse bedrijfspers, maar in de landen waar Zero Covid wordt toegepast, is het aantal gevallen van Covid-19 over de hele linie explosief gestegen. De alom geprezen “succesverhaal” landen die de radicale ideologie van Zero Covid hebben gevolgd, zijn er niet alleen niet in geslaagd een virus in te dammen, maar zijn nu getuige van de ongecontroleerde verspreiding van dat virus in hun bevolkingscentra, bericht ZeroHedge. De regeringen die dit pseudo-wetenschappelijke, totalitaire avontuur zijn toegedaan, zoeken naarstig naar mogelijkheden en reageren daarop door hun landen af te sluiten en de rechten van hun burgers verder te schenden. Het deksel is van de Zero Covid snelkookpan gevlogen, en de tekortkomingen van zo’n roekeloze ideologische onderneming zijn blootgelegd.

Laten we eens kijken hoe het met de “Zero Covid” naties gaat:

Australië

Australië is waarschijnlijk het meest toegewijde grote land met een Zero Covid strategie. Het land is afgesloten geweest van het overgrote deel van de wereld sinds het begin van de COVID Mania. Zelfs veel Australische burgers hebben het land niet kunnen binnenkomen of verlaten.

Australië heeft zoveel lockdowns doorgevoerd dat het vrijwel onmogelijk is om bij te houden hoeveel we er op dit moment zijn. Zero Covid is een regelrechte ramp geweest, aangezien de eliminatiestrategie van Canberra er niet in is geslaagd om het aantal gevallen permanent op nul te brengen.

Melbourne en Sydney, de twee grootste steden van Australië, hebben donderdag opnieuw een lockdown afgekondigd. Dit is de vijfde lockdown van Melbourne in anderhalf jaar tijd.

De lockdowns in Australië waren berucht om hun meedogenloosheid. In sommige plaatsen hielden lockdowns in dat burgers hun huis slechts één uur per dag mochten verlaten, en dat zij niet buiten een bepaalde straal vanaf hun huis mochten reizen. Op veel plaatsen is protesteren illegaal, en wordt het beantwoord met oproerpolitie. Australië heeft ook verplichte quarantainekampen ingesteld voor burgers die bevoorrecht genoeg zijn om naar het land te mogen terugkeren.

Vietnam

Door de bedrijfspers bestempeld als een “succesverhaal” van Zero Covid vanwege zijn uiterst strenge beleid, nemen de gevallen in Vietnam nu explosief toe.

De regering, in volle paniek, heeft gereageerd door grote steden af te sluiten, alleen maar om het aantal gevallen verder te laten stijgen.

Zuid-Korea

Seoul zette een van de meest opdringerige Covid surveillance regimes in de wereld op. Door autoritairen bejubeld als een land dat zijn prioriteiten op orde had, was Zuid-Korea zogezegd de modelnatie voor “contactopsporing”. Vandaag ziet Zuid-Korea recordaantallen over de hele linie.

Deze week heeft het land een recordaantal gevallen gezien. Zero Covid is mislukt, en de regering heeft gereageerd door de rechten nog verder in te perken.

Singapore

Ooit een Zero Covid-natie in goede verstandhouding met de radicale ideologische “volksgezondheidsdeskundigen”, is de regering van Singapore bij zinnen gekomen en heeft zij vorige maand besloten het idee te laten varen om een minimaal bedreigend endemisch virus voorgoed uit te roeien.

China

China liegt over zijn COVID cijfers en zo ongeveer over al het andere. De Chinese Communistische Partij beweert dat zij een Zero Covid deelnemer is, maar in werkelijkheid heeft Peking de wereld voor de gek gehouden over “successen” op het gebied van bestrijding en onderdrukking sinds de eerste dag van de Covid Mania.

Thailand

Thailand, een alom geprezen “succesverhaal” vanwege zijn strenge lockdowns en ander draconisch beleid in het streven naar nul Covid, vestigt zijn eigen Covid-records.

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, dat sinds begin 2020 in een belegering van zichzelf verkeert, blijft zich volledig inzetten voor zijn Zero Covid-uitroeiingsstrategie. Net als Australië heeft het land quarantaine kampen opgezet voor mensen die toegang tot het land hebben gekregen. Als gevolg van isolatie-gerelateerde Covid “immuniteitsschuld”, ziet het land torenhoge ziekenhuisopnames onder kinderen, die niet bedreigd worden door Covid-19.

Vrij van Covid (voorlopig), zouden de spoedeisende hulpafdelingen in het land op een “breekpunt” staan, nu het land te maken heeft met een onbekende “winterziekte”. Het lijkt erop dat de Zero Covid fanaten vergeten zijn dat er nog andere manieren zijn om ziek te worden.

De Kiwi-ambtenaren zijn nog niet eens begonnen met besprekingen over de vraag hoe lang zij vast zullen blijven houden aan hun strategie van zelf belegering. Hun gesloten grenzen hebben geleid tot een groot tekort aan ziekenhuispersoneel.

Samenvatting

Elk land dat het radicale idee van “zero covid” heeft omarmd, is er uiteindelijk niet in geslaagd een virus in te dammen en/of heeft niet geaccepteerd dat de kosten van de pogingen om een virus in te dammen exponentieel veel hoger waren dan de baten van het in dammen van het virus. De beloofde ” remedies ” zijn oneindig veel erger geweest dan de ziekte. Er zijn geen “succesverhalen” meer van naties die tirannieke middelen gebruiken in een poging een virus te stoppen. Zero Covid heeft, zoals ieder weldenkend mens lang geleden al had kunnen voorspellen, op spectaculaire wijze gefaald.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Zweden, Texas en Florida bewijzen al tijden dat het niet nodig is om (extreme) maatregelen te treffen, maar de covidioten willen het, tot schade van ons allen, niet horen.

Geen afstand, geen maskers en geen vaccinatiepaspoort in de V.S. – 34 van de 50 staten hebben alle Coronamaatregelen afgeschaft

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties