Tijdens een toespraak op 12 juli kondigde de Franse president Emmanuel Macron de invoering aan van verplichte vaccinatie voor gezondheidswerkers in ziekenhuizen en een aantal andere instellingen. De nieuwe maatregelen zijn controversieel en zullen naar verwachting ongeveer 700.000 mensen treffen.

Deze stap maakt deel uit van een nieuwe fase in het Franse plan om de pandemie in te dammen, gezien de verspreiding van de zeer besmettelijke Delta-variant.

Zoals Niall McCarthy van Statista opmerkt, voegt dit Frankrijk toe aan een lijst van ongeveer 15 landen die hebben besloten een zekere mate van verplichte vaccinatie op te leggen, aldus Uncut-News.

Zoals onze kaart laat zien, hebben tot nu toe slechts drie landen het verplicht gesteld voor de hele bevolking: Tadzjikistan, Turkmenistan en Vaticaanstad. Andere landen hebben vaccinatie verplicht gesteld voor gezondheidswerkers of voor bepaalde beroepen die veel menselijk contact vereisen, waaronder het VK, Italië en Griekenland.

Meer infografieken vindt u op Statista

In Rusland bijvoorbeeld is vaccinatie van werknemers in de dienstensector verplicht in sommige steden zoals Moskou en Sint-Petersburg, terwijl in de VS San Francisco onlangs heeft aangekondigd vaccinatie verplicht te stellen voor alle 35.000 gemeentelijke werknemers.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Frankrijk en Griekenland stellen een algemene vaccinatieplicht in

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
1 jaar geleden

Amerika klopt niet, want daar zijn alle regeringen na 1999 illegaal. Dus niet bevoegd officieel. Dat geldt tevens voor Nederland en Duitsland, Want die vallen nog steeds onder het gezag van Amerika als bezet gebied na de 2e wereld oorlog. Daar zitten de regeringen die ook sinds 1999 illegaal zijn. En officieel niet bevoegd zijn. Want in 1999 is Amerika Washington DC inc. failliet gegaan en hebben andere de vlag, alle contracten, de constitutie en de hoogste jurisdictie van het land nu in handen. Daar had de Deep state niet op gerekend, dus alles wat we nu zien is niets anders dan toneelspel. Zo behoren Duitsland en Nederland ook niet bij de EU, want Amerika behoort niet tot de EU.