Wakker wordende klimaatalarmisten?

De Duitse klimaatalarmistische media lijken een beetje wakker te worden, en geloven dus niet helemaal de beweringen van de Duitse leiders dat de verwoestende overstromingen te wijten zijn aan de klimaatverandering. Het wordt steeds duidelijker dat de menselijke catastrofe het resultaat was van onvoorstelbare incompetentie van de overheid.

Hoewel NTZ aanvankelijk enkele klachten ontving omdat het verlies aan mensenlevens eerder werd toegeschreven aan “criminele nalatigheid“, zijn dergelijke klachten gestopt nu duidelijk wordt waarom bijna 200 mensen het leven verloren, meldt Wattsupwiththat.com.

Catastrofe mogelijk gemaakt door “onvoorstelbare onwetendheid”

Vandaag zien we ongebruikelijk harde kritiek van een aantal media op de onbeholpenheid van de Duitse regering. Zo schreef “Welt” wetenschapsredacteur Axel Bojanowski in een commentaar dat de overstromingsramp mogelijk was gemaakt door “onvoorstelbare onwetendheid”.

Bojanowski merkt verder op:

Politici, autoriteiten en de media wijzen naar de klimaatverandering als oorzaak van de overstromingsramp. Toch werden waarschuwingen voor noodweer niet serieus genomen. En de rampenbescherming in ons land staat op het niveau van een ontwikkelingsland.

Het risico was bekend: Regenval zoals die van deze week is herhaaldelijk voorgekomen in Duitsland, historische kronieken lezen als blauwdrukken voor de huidige overstromingsramp, en gevarenkaarten tonen het overstromingsrisico. Toch wijzen politici, autoriteiten en de media naar de klimaatverandering als oorzaak – terwijl de rampenbescherming in Duitsland op het niveau van een ontwikkelingsland staat. Een ongelooflijk schandaal.

Ten minste 156 mensen zijn omgekomen door hevige regenval in Duitsland. Er was regen gevallen in hoeveelheden die in Duitsland altijd al werden verwacht en die sinds mensenheugenis een incidenteel verschijnsel zijn geweest. Dezelfde plaatsen die deze week door stortregens zijn geteisterd, zijn in het verleden op soortgelijke wijze getroffen, zoals uit de kronieken blijkt.”

Watersnoodramp: Merkel was dagen van tevoren gewaarschuwd en liet meer dan 150 Duitsers verdrinken

660 jaar historie van overstromingen

Degenen die beweren dat de weerramp onverwacht kwam en dat er geen manier was om er op voorbereid te zijn, worden niet langer erg serieus genomen en bevestigen alleen maar hun historische onwetendheid.

Dr. Karl August Seel geeft een uitgebreide geschiedenis van de overstromingen van de rivier de Ahr – die teruggaat tot het jaar 1348.

De rivier de Ahr, het ground zero van de overstromingsramp van vorige week, is de noordelijkste zijrivier van de Rijn en heeft een lengte van 90 km en een stroomgebied van 900 vierkante kilometer.

Dodelijke domheid

Zoals uit de kronieken blijkt, hebben de overstromingen zich tientallen keren voorgedaan en zaten de autoriteiten duidelijk comateus aan het stuur.

Te veel jaren heeft een knorrige oude bureaucratie zich geconcentreerd op klimaatbescherming en de bescherming tegen de grillen van het weer genegeerd. Hun strategie, hoe ongelooflijk het ook mag klinken, was te proberen mooi weer te produceren door de CO2-uitstoot te verminderen. Zo dom is het.

De mensen die ons willen doen geloven dat zij het wereldklimaat kunnen redden, konden niet eens een overstroming aan.

Ook Bild beweert dat al dagenlang duidelijk was wat er aan kwam

Ook de Belgen hebben zitten slapen, terwijl duidelijk was wat er aan noodweer aankwam verzuimden zij het grote stuwmeer bij Eupen preventief te legen, zodat het als opvangbuffer had kunnen fungeren:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Overstromingen: Merkel stinksauer – burgemeester berispt kanselier

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

De klimaat ideologen willen de mensen wijs maken dat ze met windmolens zonnepanelen biomassa en warmtepompen het klimaat naar hun hand kunnen zetten. Zelf weten ze al te goed dat het niet waar is. De investeringen in de klimaat sector hebben niets met klimaat te maken maar alles met het genereren van vele miljarden voor de profiterende groot industrie en de failliete politieke en monetaire systemen. Waarbij de burger met massa propaganda en ideologisch feiten vrij onderwijs in de maling wordt genomen met een niet bestaande klimaat catastrofe.