Volgens een Yahoo-nieuwsbericht van juni werd een van de video’s van de man die de mRNA-technologie heeft uitgevonden die in sommige coronavirusvaccins wordt gebruikt, door YouTube verwijderd wegens “medische desinformatie”, nadat hij in een podcast zijn bezorgdheid over de vaccins had geuit.

Na de verwijdering van zijn video verduidelijkte Malone dat hij het gebruik van het vaccin niet ontmoedigde, maar dat hij mensen zoveel mogelijk eerlijke informatie verschafte over de risico’s ervan.

“Dit is een fundamenteel recht dat te maken heeft met klinische onderzoeksethiek,” zei hij. “En dus, mijn zorg is dat ik weet dat er risico’s zijn. Maar we hebben geen toegang tot de gegevens, en de gegevens zijn niet rigoureus genoeg verzameld zodat we die risico’s nauwkeurig kunnen inschatten – en daarom … hebben we niet echt de informatie die we nodig hebben om een redelijke beslissing te nemen.”

Malone zei begin juli ook dat zijn LinkedIn-account was hersteld nadat het eind juni was afgesloten toen hij zijn bezorgdheid uitte over de potentiële risico’s van de COVID-19-vaccins voor sommige groepen. LinkedIn bestempelde zijn beweringen als “misleidend” voordat het hem uit de lucht haalde, meldt Daily Veracity.

Dr. Drew Weissman wordt meer gecrediteerd voor het leggen van de basis voor mRNA-vaccins, maar in 1989 publiceerde Malone een artikel getiteld “Cationic liposome-mediated RNA transfection”. Veel onderzoekers zeggen dat Malone’s onderzoek een belangrijke wetenschappelijke doorbraak was, maar dat hij niet de enige “uitvinder” was, en dat de technologie juist tot stand kwam door het “werk van velen”.

Nu het aantal bijwerkingen van vaccins en het aantal sterfgevallen sterk toeneemt, terwijl de werkzaamheid van de vaccins sterk afneemt, heeft Dr. Malone alarm geslagen over de vaccins die hij heeft helpen ontwikkelen.

https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1416188314701475844

In een bericht op Twitter sprak Malone over de berekening op basis van wetenschappelijke gegevens als het gaat om kinderen die worden gevaccineerd met de experimentele mRNA-technologie.

“Gebaseerd op de ziekenhuisopnames van Pfizer, is de kans dat het Pfizer-vaccin een ziekenhuisopname van 12- tot 17-jarigen veroorzaakt 3,5 keer groter dan de CDC voorspelt dat het een ziekenhuisopname door de ziekte zelf zal voorkomen. Voor 12- tot 17-jarige vrouwen is de kans dat het Pfizer-vaccin een ziekenhuisopname veroorzaakt 4,5 keer groter dan de CDC voorspelt dat het die zal voorkomen, volgens vergelijkbare berekeningen,” schreef Dr. Malone.

“12- tot 17-jarige jongens hebben slechts 16% meer kans om aan COVID te overlijden dan het vaccin. Meisjes van 12 tot 17 jaar hebben 72% meer kans om te sterven aan hun vaccin dan aan COVID zelf.”

https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1416426039039909894

Dr. Robert Malone deed onlangs ook een alarmerende bekentenis op Twitter, bewerende dat een “ervaren journalist” hem vertelde dat zijn leven in gevaar was omdat hij in het openbaar sprak over de risico’s die het nemen van de mRNA-prik met zich meebrengt.

“Ik hoop dat dit overdreven is, maar gisteravond vertelde een ervaren journalist me dat ik me moest laten beveiligen omdat ik het risico liep te worden vermoord,” schreef Malone.

“Ik weet niet hoe ik hier zelfs maar over moet beginnen na te denken. Ik ben maar een middenklasse persoon. Beveiliging?!!?”

Gebruikers op Twitter steunden het idee om te betalen voor bescherming, maar Malone klaagde dat hij zich geen privébeveiliging kon veroorloven.

https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1416723981864947712

Vaccins tegen het coronavirus kunnen tegen de herfst op grote schaal beschikbaar zijn voor de meeste Amerikaanse kinderen vanaf 6 maanden, zeggen de geneesmiddelenproducenten. Sommige scholen kunnen de vaccins verplicht stellen voor kinderen om zonder maskers de lessen te kunnen hervatten.

Volgens deskundigen hebben kinderen maar half zoveel kans om COVID-19 te krijgen, en degenen die het wel krijgen, hebben meestal milde, bijna onmerkbare symptomen, of helemaal geen symptomen.

De uitspraken van Dr. Malone zijn vergelijkbaar met wat de voormalige VP van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, begin juni zei over gevaccineerde kinderen.

In een recent optreden sprak Dr. Yeadon over deze bijwerkingen en zei hij dat “het geen zin heeft” om kinderen te vaccineren met een vaccin dat statistisch gezien “50 keer meer kans” heeft om het kind te doden dan het virus zelf.

Immunologen zoals Dr. Byram Bridle hebben zich onlangs ook uitgesproken over recent verkregen gegevens die de ophoping van spikeiwitten in vitale organen van het lichaam aantonen, die deskundigen de waarschijnlijke boosdoener noemen van de ernstige bloedstolling en andere bijwerkingen die het VAERS-systeem van de CDC heeft gemeld.

Uit de meest recente gegevens blijkt dat tussen eind 2020 en 9 juli 2021 in totaal 463.457 ongewenste bijwerkingen zijn gemeld aan het CDC-systeem voor de melding van ongewenste bijwerkingen van vaccins (VAERS). Deze aantallen omvatten 10.991 sterfgevallen, een stijging van bijna 2.000 in de afgelopen week. In dezelfde periode zijn 48.385 ernstige verwondingen gemeld, een toename van 7.370 ten opzichte van de week ervoor.

Volgens het portaal voor bijwerkingen van vaccins van de CDC zijn er tussen 26 juni en 9 juli 4.006 sterfgevallen gemeld als gevolg van Covid-19-vaccinaties. In dezelfde periode, toont de CDC 3.114 sterfgevallen toegeschreven aan Covid-19. Dat betekent dat er meer dan 28% meer sterfgevallen zijn geweest door vaccins dan door Covid tijdens deze periode van twee weken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


MRNA technologie pionier, Dr. Robert Malone, haalt uit naar Big Tech censuur

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties