De vermeende Corona-pandemie brengt veel recordaantallen met zich mee. Een ervan komt uit de CDC’s bijwerkingen database in de VS. In VAERS worden – vrijwillig – bijwerkingen van vaccinaties ingevoerd. Inmiddels zijn daar ongeveer 11.000 sterfgevallen geregistreerd na Covid-19 vaccinaties. Dat is twee keer zoveel als een zoekactie naar vaccinatiedoden van 1.1.1901 tot en met 30.11.2020 oplevert.

Vooruit, fact-checkers hebben natuurlijk opgemerkt dat het grote aantal sterfgevallen dat zich wereldwijd heeft voorgedaan sinds het begin van de vaccinatiecampagnes niets, maar dan ook niets, met vaccinaties te maken heeft. De sterfgevallen zijn toeval voor deze betaalde censoren. Maar zijn ze dat echt?

Bijna twee keer zoveel doden als in de 120 jaar daarvoor

Bij navraag op 9 juli geeft de database 10.991 sterfgevallen weer na een Covid-19-vaccinatie. Eind november van het voorgaande jaar, 2020, telde de database in totaal 6.255 sterfgevallen na een andere vaccinatie. Men mag er niet op staan dat de gegevensbank werkelijk waarden uit het begin van de 20e eeuw bevat, maar de volgende stelling is zeker correct: Sinds het begin van de registraties zijn er niet zoveel sterfgevallen na vaccinatie gedocumenteerd als in de afgelopen zeven maanden, meldt Report24.

Fact checkers ontkracht

Dit ontkracht uiteindelijk ook de “argumenten” van de “feitencontroleurs”. Want toen, net als nu met elke vaccinatie of Covid-19, is het natuurlijk niet 100% duidelijk dat de vaccinatie causaal was voor het overlijden van mensen. Men kan echter niet de krenten uit de pap pikken: dit geldt zowel voor de periode van 1 december 2020 tot vandaag – als voor de tijd ervoor. En dus zijn de cijfers vergelijkbaar – en elke schok over deze ongelooflijke hoeveelheid bijwerkingen en sterfgevallen is meer dan gerechtvaardigd.

Uniek in de geschiedenis van de geneeskunde

De vraag blijft: nooit eerder in de geschiedenis van de geneeskunde zijn zoveel bijwerkingen en sterfgevallen door de vingers gezien. Elk geneesmiddel waarvan zelfs maar werd vermoed dat het een opvallende opeenstapeling van problemen veroorzaakte, werd altijd van de markt gehaald. Dat dit niet langer het geval is, kan alleen maar worden beschouwd als een opzettelijke bedreiging van de gezondheid van de mensen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Nieuw rapport verbijstert de wereld: De overgrote meerderheid van degenen die nu sterven aan Covid zijn mensen die ertegen gevaccineerd waren

2 REACTIES

  1. Big pharma kan niet aansprakelijk worden gesteld, dus ze hebben maw een vrijbrief gekregen. Logisch dat er dan geen terughoudendheid is om ‘de spuit’ te blijven zetten.

  2. Dan zijn ze toch vergeten om de vaccindoden door het Spaanse griep vaccin tegen het einde van de eerste wereldoorlog mee te tellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in