Wetenschap en de zoektocht naar de waarheid is gebaat bij een open debat. Alleen zo kunnen verschillende meningen, hypotheses en aannames naast elkaar gelegd worden en gewogen. Een theorie heeft weerwoord nodig om getoetst te kunnen worden.

Als er een ernstige pandemie rondwaart, zoals ons wijsgemaakt wordt, zou je verwachten dat elke inbreng van alle kanten verwelkomd wordt. Het tegendeel is het geval. De censuur heeft al absurde niveau’s bereikt, maar de VS onder staatsgreep-president Biden gaan er nu nog een schep bovenop gooien.

De regering-Biden werkt samen met Facebook om informatie te censureren die indruist tegen de officieel goedgekeurde verhalen van het regime, zo hebben ze bekendgemaakt.

Een persconferentie van het Witte Huis bevestigde vandaag de ergste angsten van Trump-aanhangers. De man die de macht overneemt in het Oval Office voert in hoog tempo de Orwelliaanse Nachtmerrie uit om de vrijheid van meningsuiting op het internet te vernietigen.

“We hebben regelmatig contact met deze sociale-mediaplatforms en die contacten vinden doorgaans plaats met leden van onze senior staf, maar ook met leden van ons COVID-19-team,” zei Witte Huis-perssecretaris Jen Psaki.

Op onderstaande lijst staan mensen en organisaties die als eerste in aanmerking zouden komen om ‘verwijderd’ te worden. De lijst komt van het Centre for Countering Digital Hate (CCDH), een extreem linkse organisatie die iedereen haat die een ander gedachtegoed aanhangt dan zij. Op hun site klaagt CCDH dat mensen die terechte vragen zetten bij de ongeteste, niet-goedgekeurde, experimentele gentherapie nog niet van het internet verbannen zijn:

Toen ze in maart voor het Congres verschenen, beloofden CEO’s van de technologiesector op te treden tegen twaalf antivaxxers die verantwoordelijk zijn voor bijna tweederde van de antivaccin-inhoud die op sociale media circuleert. Een maand later blijkt uit ons rapport dat Big Tech heeft nagelaten op te treden en de verspreiding van desinformatie over vaccins, die tot 29 miljoen keer is bekeken, mogelijk heeft gemaakt.

De Off-Guardian, die je ook niet bepaald van rechtse sympathieën kan betichten, maar tenminste opkomt voor de vrijheid van meningsuiting, omschrijft CCDH:

In deel 1 hebben wij gekeken naar het Center for Countering Digital Hate (CCDH), dat volgens de definitie van de Commission on Countering Extremism (Commissie tegen extremisme) kan worden omschreven als haatzaaiende extremisten. In het bijzonder hebben we gekeken naar hun recente aanval op mensen die enige twijfel uiten over vaccins. Het lijkt erop dat de CCDH met anderen samenwerkt om het censuurnetwerk op te zetten in het hart van een opkomende Techno-dictatuur.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Wereld Economisch Forum belooft censuur om “schadelijke inhoud en gedrag online aan te pakken” – Een Ministerie van Waarheid onder leiding van het Wereld Economisch Forum

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties