Op 9 juli hoorden we dat Pfizer van plan was de Amerikaanse en Europese regelgevende instanties toestemming te vragen voor een dringende boosterdosis van zijn COVID-19-vaccin, “gebaseerd op bewijs van een groter infectierisico zes maanden na inenting en de verspreiding van de zeer besmettelijke Delta-variant”.

Op dezelfde dag vernamen we ook dat de FDA en CDC niet erg enthousiast waren over het idee. In een gezamenlijke verklaring kondigden beide instellingen aan dat “Amerikanen die volledig zijn gevaccineerd op dit moment geen booster COVID-19-prik nodig hebben.”

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zei ook dat “het te vroeg was om te bepalen of meer dan de twee injecties die momenteel vereist zijn, nodig zouden zijn, en zei dat het er voor nu op vertrouwde dat het gevestigde regime voldoende was”, schrijft Gilat Atzmon.

Later op de dag werd bekend dat Pfizer’s verzoek om een noodbooster was ingediend naar aanleiding van catastrofale gegevens uit Israël.

Op zoek naar een aanwijzing in Hebreeuwse mediabronnen stuitte ik op een spectaculaire onthulling van 6 juli waaruit bleek dat ongeveer 85% van de nieuwe COVID Delta-besmettingen in Israël volledig gevaccineerd zijn.

Uit bovenstaande gegevens blijkt dat in de jongste leeftijdsgroep (20-29) de gevaccineerden ongeveer 2,3 maal oververtegenwoordigd waren onder de gevallen van COVID-infectie. In sommige van de oudere leeftijdsgroepen (50-59 bijvoorbeeld) waren de gevaccineerden zelfs meer dan 15 maal oververtegenwoordigd. We moeten er rekening mee houden dat in Israël de meeste ouderen volledig gevaccineerd zijn. En toch, aangezien in Israël slechts 57% van de bevolking volledig gevaccineerd is, zou men verwachten dat het evenwicht tussen de Delta-gevallen in Israël niet meer dan een 6:4-ratio tussen de gevaccineerden en de niet-gevaccineerden zou bedragen.  Dit is duidelijk niet het geval. Volgens de gegevens hierboven hebben de gevaccineerden gemiddeld een grotere kans om delta te krijgen met een verhouding van 5:1.

Omdat ik enigszins wantrouwig stond tegenover bovenstaande gegevens en de herkomst ervan, heb ik mijn Israëlische partners gevraagd een officieel regeringsdocument op te sporen dat bovenstaande cijfers zou kunnen bevestigen. Binnen een paar minuten dook de aankondiging van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid van 6 juli op in mijn e-mail inbox en deze bevestigt de bovenstaande bevinding.

De meest significante informatie komt voort uit de volgende tabel.

Uit de bovenstaande studie blijkt dat in februari 2020 (31/1-27/2) de niet-gevaccineerden de COVID-gevallen domineerden met een verhouding van 20:1, maar dat zes maanden later in juni 2020 (6/6-3/7) het juist de gevaccineerden zijn die met een verhouding van 5:1 worden besmet. Het zijn de gevaccineerden die de symptomen ontwikkelen in een verhouding van 5:1. Het zijn de gevaccineerden die meer kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen en een kritieke ziekte te ontwikkelen. Als Israël een “wereldexperiment” was, zoals Benjamin Netanyahu het op een bepaald moment stelde, dan loopt dit experiment nu uit op een ramp (althans voor de gevaccineerden). In Israël raken de gevaccineerden steeds sneller besmet en verspreiden zij als zodanig het virus in plaats van het te stoppen. We hebben ook een goede reden om aan te nemen dat de rest van de Westerse wereld een soortgelijk patroon zal zien, aangezien zij de Israëlische vaccindoctrine heeft gevolgd.

Mensen rommelen graag met statistieken en trekken de conclusies die hun goed uitkomen. Als slechts 11 van de 1271 gevaccineerde gevallen een kritieke ziekte ontwikkelen, hebben we te maken met iets minder dan 1% van de gevaccineerden die een kritieke ziekte ontwikkelen. Tegelijkertijd ontwikkelt meer dan 2% van de niet-gevaccineerden een kritieke ziekte. Maar aangezien Delta-gevallen met het verstrijken van de tijd 5 keer vaker voorkomen bij de gevaccineerden, zou ik willen suggereren dat we te maken hebben met een mogelijk opkomende ramp voor zover het de Pfizer-gevaccineerden betreft.

Ik veronderstel dat de wetenschappers van Pfizer dit allemaal heel goed begrijpen en dat dit de reden is waarom zij om een onmiddellijke goedkeuring van een booster hebben gevraagd.

Update:

In Europa lijkt hetzelfde aan de hand.

Lees ook:

40-50% van Israeli’s besmet met nieuwe Covid-stam zijn gevaccineerd

Israël: Coronavirus uitbraken onder gevaccineerden

Het rapport van april van het Israëlische Volkscomité over de dodelijke gevolgen van de vaccinaties

Delta-variant zes keer dodelijker bij gevaccineerden


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Nieuw rapport verbijstert de wereld: De overgrote meerderheid van degenen die nu sterven aan Covid zijn mensen die ertegen gevaccineerd waren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cerberus
cerberus
1 jaar geleden

Gebaseerd op een virus dat nooit geisoleerd, gefotografeerd, is geweest en waarvan de genetische code onbestaande is. Waarvan komen de cijfers dan , ? van de PCR test die mullis, de uitvinder ervan , die er een nobelprijs voor kreeg, zei, dat hij nutteloos was om ook maar iets van ziekte mee te bepalen.!
“Besmettingen” moeten de angst erin houden, dat is alles wat ze nog hebben, om de sheeple richting de gifspuit te duwen, want de doden door de gifprik, zijn WEL echt !

Stephan Reisig
Stephan Reisig
1 jaar geleden

Het is ZO ‘N schokkende gewaarwording als je ziet hoeveel MENSEN er al in de wereld geïnjecteerd zijn met die dodelijke injecties!!

Dit najaar wordt de rampzaligste najaar OOIT.
Lieve mensen, deze zomer is de allerlaatste [ relatief ] normale zomer . . .
Ik probeer vd zomer te genieten, maar ook me mentaal voor te bereiden op het inktzwarte najaar, waarin ik – en velen met mij – hoogstwaarschijnlijk veel dierbaren zal gaan verliezen. Ik weet niet of je je überhaupt op zoiets mentaal kàn voorbereiden. . . .

Misschien is zoiets eerst nodig voordat het hele volk pas ECHT in opstand zal komen.
Maar ook de verantwoordelijken van dit Haagse Doodseskader zullen een ZEER onveilig najaar tegemoet gaan. Dan zal de klok voor hen tikken en ze zullen hun persoonsbeveiliging moeten verdriedubbelen, want het vrij rond wandelen zal voor hen BLOEDLINK worden.

Als men tot alle conclusies in de statistieken gekomen is dmv een PCR test – wetende hoe radikaal slordig en te snel conclusies getrokken worden met een testmethode , die – het moet uit den treure maar WEER gezegd worden – niet geschikt is voor het stellen van een diagnose. Dan zijn al die statistieken al niet betrouwbaar. En daar bovenop OOK nog een volledig normaal en natuurlijk muterende seizoen virus steeds ook maar Delta blijven noemen- terwijl het een puur politieke duiding is – is volledig imbeciel. En als de woorden ‘delta’ en ‘besmettingen’ ook nog eens samen gebruikt worden, is het hek helemaal vd dam.
Enfin, ik heb dit soort comments de afgelopen 17 maanden al duizenden keren mogen herhalen. Cerberus zit in zijn comment ook op het goede denk-spoor.