Delta variant onthult het weer: Vaccinatie heeft weinig zin, maar de immuniteit tegen infectie is solide en langdurig, meldt TKP.

Er rijzen verschillende vragen: Wat is de waarde van een groen paspoort op basis van vaccinatie? Waarom wordt een doorgemaakte infectie uiteindelijk niet erkend als een solide en langdurige immuniteit? Waarom stoppen ze niet eindelijk met die vaccinaties die zulke enorme bijwerkingen hebben?

De Jerusalem Post bericht vandaag dat:

“Ongeveer 855 nieuwe gevallen van het nieuwe coronavirus werden donderdag gemeld in Israël, het hoogste aantal sinds maart, met 1,52% van de tests die positief terugkwamen, volgens een update van het ministerie van Volksgezondheid op vrijdagochtend.
De toename van het aantal dagelijkse gevallen komt na drie opeenvolgende dagen waarin er meer dan 750 gevallen waren.
Ongeveer 51% van de nieuwe gevallen was al gevaccineerd, evenals 59,6% van de patiënten in ernstige toestand”.

Op Twitter retweette Nobelprijswinnaar en Stanford-professor Michel Levitt het volgende:

Directeur van de afdeling Infectieziekten van het Sheba-ziekenhuis, prof. Galia Rahav: “Vergeleken met de gevaccineerden worden bijna geen herstelde COVID-19-patiënten opnieuw geïnfecteerd. Immuniteit als gevolg van ziekte is waarschijnlijk veel effectiever dan een vaccin.”

Nogmaals:

“Immuniteit als gevolg van ziekte is waarschijnlijk veel effectiever dan een vaccin.”

Terwijl ze naar het Sheba Ziekenhuis verwijzen als de “leidende paniekautoriteit in Israël”.

En hier een grafiek van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid:

Van de gevallen die momenteel door PCR-tests zijn bevestigd, is 54% gevaccineerd, 45% ongevaccineerd en slechts 1% hersteld van een natuurlijke infectie. In Israël is ongeveer 60% gevaccineerd.

Het groene paspoort op basis van vaccinatie is natuurlijk volkomen nutteloos.

Dit blijkt ook uit de gegevens van het dashboard van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid:

Vaccinatie – zelfs als die wordt herhaald – lijkt geen effect meer te hebben op infecties. De twee grafieken hebben betrekking op twee verslagperiodes, van 27 juni tot en met 3 juli en van 4 tot en met 10 juli.

Overigens blijkt ook uit de gegevens van Israël, net als uit die van Engeland, dat het gevaar van de delta-variant aanzienlijk is verminderd, met een factor 10 tot 20, vergeleken met vroegere varianten.


LEES OOK:

VK gegevens tonen aan: Delta variant minstens 10 keer minder gevaarlijk dan eerdere varianten


En wat is de situatie hier? Burgemeester Ludwig van Wenen heeft nu zelfs een vaccinatieboot die op de Oude Donau vaart. De perswoordvoerder van de Weense gemeenteraad voor volksgezondheid bedrijft partijpolitiek op Twitter en ziet de Delta-variant blijkbaar als een groot gevaar.

Een circulaire van de Medische Associatie van 15 juli 2021 is onthutsend. Er staat:

“Vaccin boosters voor dokters en kantoorpersoneel
In het Artsenjournaal van 13 juli 2021 hebben wij u laten weten dat als gevolg van de aankondiging van BioNtech/Pfizer om goedkeuring aan te vragen voor een derde boostervaccinatie, de artsenfederatie alles in het werk zal stellen om ervoor te zorgen dat alle getroffen artsen deze zo spoedig mogelijk ontvangen. Wij willen duidelijk stellen dat deze inzet uiteraard ook geldt voor het personeel van de chirurgie”.

Zijn zij niet in staat de gegevens en informatie uit Engeland en Israël te lezen? Of zijn er begripsproblemen? Maar niet iedereen is zo onwetend. Een arts van een districtsbestuur zei dat nu bekend is dat inenting helemaal niet helpt. Het wordt onverantwoord geacht om mensen te laten geloven dat zij zich alleen maar hoeven te laten vaccineren en dat er verder niets kan gebeuren. Wij zien het verschil tussen de deskundigen in de frontlinie en de politici.

Het enige verstandige is om alles open te stellen, zoals de meeste Amerikaanse staten nu hebben gedaan. Alle maatregelen doen niets anders dan doorgaan met het veroorzaken van enorme schade.

Lees ook:

Zweedse studie: Immuniteit door infectie doeltreffender dan door vaccinatie

Meer dan 90 procent immuun? Dr. Bhakdi legt uit waarom vaccinatie onnodig is

Deense studie toont solide immuniteit aan na infectie met SARS-CoV-2 en kruisimmuniteit met andere coronavirussen


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Als je COVID hebt gehad, ben je waarschijnlijk levenslang beschermd.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

De 1% geïnfecteerden onder mensen waarvan gedacht wordt dat ze de ziekte eerder doorlopen hebben zal zeer waarschijnlijk verklaard kunnen worden door mensen die eerder verkouden of de echte griep hadden en VALS ‘POSITIEF’ zijn getest.

Mensen die de ziekte ECHT doorlopen hebben zullen vrijwel zeker nooit ziek worden.

Dat overheden niet van deze groep mensen houdt, maakt duidelijk wat de ECHTE AGENDA is en die is niet volksgezondheid, maar onderwerping middels injectie.

cerberus
cerberus
1 jaar geleden

Welke ziekte, welk virus ? Geen 1 van de landverraders, zowel politiek als “wetenschap” is in staat van de genetische code, foto of isolaat te tonen ! Moesten ze bewijs hebben van dit zogenaamde virus, dan stond het 25 uur per dag op de corrupte media !

Skeptic70
Skeptic70
1 jaar geleden
Antwoord aan  cerberus

Hier heb ik ook veel over nagedacht. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat er echt wel een SarsCov2 virus is. Dit is ook detecteerbaar. Alle tekenen wijzen erop dat dit virus synthetisch is (Zie Spartacus papers) Ik denk dat het veel te duidelijk wordt als men die gegevens op straat gooit. Kennis is macht tenslotte.