The Economist bekritiseert nu fel het Italiaanse nationale voetbalelftal. Het team bestaat alleen uit Italianen, stelt het anti-Blanke globalistische tijdschrift, dat waarschuwt voor racisme en fascisme.

Italië versloeg zondag het multiculturele elftal van Engeland in de EK-finale. De Italianen beslisten de wedstrijd na strafschoppen nadat Engeland – volgens critici om mogelijk politieke redenen – drie Afrikaanse spelers had geselecteerd als strafschopnemers, aldus Fria Tider.

https://twitter.com/FaeceSocietatis/status/1414399085222694916

Nu haalt het globalisten-vod uit naar Italië.

“Het meest opvallende aspect van de Italiaanse selectie van 26 man voordat ze het veld opgingen, was dat er, als enige van de topconcurrenten, geen enkele speler was die als gekleurd wordt beschouwd”, schreef de Economist op Twitter.

Het tijdschrift linkt naar een artikel dat waarschuwt voor het gebrek aan diversiteit in het Italiaanse team en dat de uiteindelijke overwinning een overwinning is voor “Italiaans rechts”.

The Economist legt uit dat Italië, in tegenstelling tot meer links-liberale landen, het rechtsbeginsel jus sanguinis toepast, waardoor het voor immigranten moeilijker wordt om het staatsburgerschap te verkrijgen. Dit leidt ertoe dat het Italiaanse team uit Italianen bestaat.

Maar niet alleen dit, The Economist luidt ook de alarmbel dat de Italiaanse spelers een “ambivalente” houding hebben gehad om voor de wedstrijden op de knieën te gaan voor links-extremistische Black Lives-matter.

Dat de Rothschilds alleen Blanke landen om willen volken blijkt wel uit het feit dat het ze niet interesseert dat er in Afrikaanse teams geen Blanken spelen.

Het artikel wordt nu bespot op sociale media, meldt RT.

“Zou The Economist ooit een artikel schrijven over Afrikaanse teams op het WK die geen blanke spelers hebben of dat Aziatische teams geen zwarte spelers hebben?” schrijft bijvoorbeeld het Amerikaanse conservatieve profiel Ryan Girdusky op Twitter.

Zoals Renaud Camus terecht zegt is omvolking / bevolkingsvervanging genocide.

https://twitter.com/RenaudCamus/status/1414348146885468162


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Diversiteit is kracht – Zuid-Afrika staat in brand terwijl overal rassenrellen uitbreken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties