Jan Paternotte van de partij die Nederland af wil schaffen wil dit land herscheppen in een land van vaccin-junkies. Normaal hebben pushers daar een persoonlijk financieel belang bij, in het geval van Paternotte is dat niet bekend.

Iedereen die op twitter zit en een beetje de ontwikkelingen rondom de pseudopandemie volgt kan het haast niet ontgaan zijn dat Paternotte dagelijks propaganda het medium opslingert voor de niet goedgekeurde experimentele gentherapie. Elke dag noemt hij het geboortejaar dat aan de beurt is om volgespoten te worden met die rotzooi en dient hij mensen persoonlijk van advies hoe ze dat het snelste kunnen doen.

Gisteren bleek dat hij, net als het merendeel van het Nederlandse journaille, het verschil niet begrijpt tussen een positieve PCR-test en een besmetting. Dat is de meest basale informatie die bij iedereen bekend zou moeten zijn. Gideon van Meijeren had zijn dag; hij mocht én Mark Rutte alle hoeken laten zien én de vloer aanvegen met Jan Paternotte.

https://twitter.com/Poempieloempie1/status/1415292822849310724

Zoals ook Van Dissel eerder bevestigde:

https://twitter.com/Poempieloempie1/status/1413405005575512069

Ieder normaal mens dat zó te kakken is gezet, zou zich beschaamd de komende tijd terugtrekken en die tijd besteden aan het op peil brengen van zijn kennisniveau. Helaas valt dat in het geval van de zelfingenomen blaaskaak van D66 niet te verwachten.

Het leugenachtige Nederlandse journaille bediende zich de afgelopen dagen van dezelfde achterbakse truc om de Coronahoax weer aan te zwengelen. De Coronahoax begint met de onbruikbare PCR-test. Zonder die test en het liegende mediatuig zou niemand in de gaten gehad hebben dat er iets anders was dan de normale griep. Er is geen verschil met de normale griep.

Het geïnjecteerde prikzwijntje van de Telegraaf retweette een collega prikzwijntje van dezelfde kutkrant:

Het minst bevolkte gebied van Nederland helemaal zwart gekleurd. En in Duitsland is helemaal niks aan de hand.

NRC-propagandist denkt ook dat er een Covid-explosie plaatsvindt als het kabinet met opzet een enorme stijging van testen uitgelokt heeft door de jeugd ‘testen voor toegang’ te beloven.

NOS ‘journalist’ Joost Schellevis verspreidde de leugen zelfs drie maal (steeds in andere vorm verpakt)

Een grafiek zonder enige gegevens, wat anders valt er te verwachten van een ‘Techjournalist’ (volgens zijn bio)?

Het komt inderdaad niet door bezoekjes thuis, het komt door ‘testen voor toegang’ met een gecorrumpeerde PCR-test.

Er is géén pandemie, er zijn wel politici te koop, leugenjournalisten, een valse PCR-test en een hele hoop belanghebbenden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


PCR-tests, Lockdowns en maskers werken niet

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Dat is waarom in 2009 de definitie van pandemie gewijzigd werd. De oude definitie had drie poten om op te staan. Infections, cases en mortality’s. Om de definitie commercieel gunstiger te maken hebben ze het aantal cases (ziekte gevallen, dus mensen met symptomen) en mortality’s (dus het aantal doden) geschrapt uit de definitie. Hierdoor werd het mogelijk een pandemie uit te roepen op basis van test uitslagen. Dat de testen ook nog afgenomen worden met een speciaal geprepareerde PCR 45 omwentelingen (CT waarde) om zoveel als mogelijk vals positieven te scheppen maakt het geheel af. We zitten al anderhalf jaar in een lockdown af lockdown op situatie terwijl vanaf mei 2020 geen sprake is geweest van een pandemie maar wel van een test epidemie.