“We zullen jullie kinderen bekeren – gebeurt beetje bij beetje, stil en subtiel en, jullie zullen het nauwelijks merken…We zullen jullie kinderen bekeren: we zullen ze tolerant en eerlijk maken….we’re coming for them, we’re coming for your children.” – Charlie Sohne en Tim Rosser

Ter ere van Pride Month heeft het geradicaliseerde San Francisco Gay Men’s Chorus een lied uitgebracht waarin heteroseksuele ouders worden gewaarschuwd dat zij het op hun kinderen gemunt hebben en hen zullen “bekeren”. De twee schrijvers achter het controversiële lied, Charlie Sohne en Tim Rosser, staan vooral bekend om hun toneelstuk waarin ze islamitische kinderhandel en pedofilie romantiseren en normaliseren, meldt The RAIR Foundation.

Charlie Sohne (links) en Tim Rosser (rechts)

Het lied, getiteld “A Message From the Gay Community”, drijft de spot met ouders die bang zijn voor de intolerante, discriminerende agenda van de linkse LGBT-gemeenschap,

“We zullen jullie kinderen bekeren – gebeurt beetje bij beetje, stil en subtiel en, jullie zullen het nauwelijks merken…We zullen jullie kinderen bekeren: we zullen ze tolerant en eerlijk maken….we’re coming for them, we’re coming for your children.”

In 2018 maakten de schrijvers van het lied de muziek voor het zeer omstreden toneelstuk The Boy Who Danced On Air. Het toneelstuk romantiseert het seksueel misbruiken van jonge Afghaanse jongens, wat een wijdverspreide islamitische “traditie” is in Afghanistan en Pakistan, Bacha Bazi genaamd, “jongensspel”. Deze seksueel misbruikende praktijk houdt in dat jonge jongens gedwongen worden zich als vrouw te verkleden en verleidelijk te dansen voor oudere mannen. Deze jonge jongens, Bacha Bareesh of baardloze jongens genoemd, zijn meestal eigendom van rijke mannen en worden regelmatig het slachtoffer van seksueel misbruik.

Afbeelding van The Boy Who Danced on Air Play

Zoals de extreem-linkse New York Times toegeeft in hun recensie van het stuk: “De seksuele inhoud… in dansen die charmant gechoreografeerd zijn door Nejla Yatkin en in een paar shirtloze knuffels die meer romantiek suggereren dan verkrachting.”

De namen van de schrijvers staan trots op de promotieposter van het koor van hun dreigende nieuwe lied:

Charlie Sohne en Tim Rosser maakten hun lied bekend op de Facebook-pagina van het duo, maar de post leidt nu naar een gebroken link:

Dus als links oproept tot “tolerantie”, vragen ze dan aan ouders om pedofilie en seksueel misbruik te “tolereren”? Vragen ze aan ouders om te “tolereren” dat anderen hun kinderen onderwijzen over seks? Wat is het dat links van zichzelf verlangt om te “tolereren”?

Tolerantie is “het vermogen om te leven met mensen wier meningen en gedrag je niet goedkeurt.” Maar links tolereert geen diversiteit van gedachten of iemand die hun geseksualiseerde agenda niet steunt.

Ouders die niet willen dat links hun kinderen onderwijst over seksualiteit of seksuele voorlichting worden door links niet “getolereerd”; in plaats daarvan worden ze vaak verbaal aangevallen, gedoxed, geannuleerd, en bestempeld als homofoob of intolerant. Helaas is dit een gebruikelijke tactiek van links; als je je niet onderwerpt aan hun ideologie, zullen ze je vernietigen of fysiek letsel toebrengen.

Zoals Dissident onlangs meldde, is de linkse Europese Pedo Unie woedend over een nieuwe Hongaarse wet die alleen “ouders laat beslissen over de seksuele opvoeding van hun kinderen,” niet scholen. De linkse krachten die strijden om Hongaarse moeders en vaders hun ouderlijke rechten te ontnemen, verzamelen steun door de Hongaarse regering valselijk te beschuldigen van het aannemen van discriminerende, homofobe wetten.

Bekijk de videoclip van het koor met het lied “A Message From the Gay Community.” De videoclip werd uitgebracht door het San Francisco Gay Men’s Chorus en is inmiddels privé gemaakt op youtube:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Grote mond tegen Hongarije, maar nu is Rutte stil – Traangas gebruikt tegen Gay Pride betogers in Istanbul

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties