Sinds de communistische massamoordenaar Nelson Mandela in Zuid-Afrika tot president werd verkozen is elke opvolgende president een crimineel. Nu de voormalige president Jacob Zuma in het gevang is gesmeten doen zijn aanhangers een poging het weinige dat nog over is van het ooit rijkste land ter wereld ook te vernietigen.

De rellen door aanhangers van Zuma begonnen in zijn thuisregio in de provincie KwaZulu-Natal voordat ze zich verspreidden naar de provincie Gauteng. Zes mensen zijn gedood en 219 mensen zijn gearresteerd tijdens een escalatie van rellen in Johannesburg, die uitbraken na de gevangenneming van de voormalige Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma, volgens Sky News.

Het geweld kwam vorige week op gang toen Zuma een straf van 15 maanden begon uit te zitten wegens minachting van de rechtbank. De 79-jarige had een gerechtelijk bevel genegeerd om te getuigen voor een door de staat gesteund onderzoek naar beschuldigingen van corruptie tijdens zijn ambtstermijn als president van 2009 tot 2018.

Inwoners van KwaZulu-Natal hebben gewapende groepen gevormd om bedrijven en huizen te beschermen nu plunderaars de provincie maandag hebben geteisterd, meldt News24. Dit volgt op dagen van onrust na de arrestatie van voormalig president Jacob Zuma vorige week.

Imtiaz Syed, voorzitter van het Durban Community Policing Forum, zei dat de mensen maatregelen namen om zichzelf te beschermen, zoals het barricaderen van hun huizen en het oprichten van wegblokkades in hun buitenwijken.

“We hebben geprobeerd met hen te praten en de mensen te dwingen zich terughoudend op te stellen, maar het is oncontroleerbaar. De mensen doen wat ze kunnen,” zei hij.

https://twitter.com/disclosetv/status/1414560446699524106

Negers doen waar negers goed in zijn: Winkels en bedrijven zijn geplunderd en vernield en brandende voertuigen en puin zijn op de wegen achtergelaten.

https://twitter.com/disclosetv/status/1414569721689690116

In plaats dat de politie ingrijpt, plundert de dienst gezellig mee.

En de inzet van het leger is mislukt.

Deze draad geeft een uitleg over de etnische achtergrond van het conflict / de rellen

Uiteindelijk zal Zuid-Afrika uiteenvallen langs tribale lijnen en als de dekolonisatie afgerond is, zal het land weer daar terug zijn waar het was toen we het voor het eerst aantroffen; in het Stenen Tijdperk.

Draad met heel veel video-voorbeelden:

https://twitter.com/pine_tree_riots/status/1414578262035116033

Wat in 300 jaar is opgebouwd door Blanken is in 30 jaar compleet verwoest door zwarten. En of ze nou in de Verenigde Staten wonen of in Zuid-Afrika, het gedrag blijft altijd hetzelfde. Je kunt de Afrikaan uit Afrika halen, maar Afrika niet uit de Afrikaan.

https://twitter.com/elefent_james/status/1414617008407289856

Het trieste is dat, terwijl Zuid-Afrika wel aantoonbaar een oorlogszone is, waar zich een Blanke genocide afspeelt, het anti-Blanke Rutte-regime weigert asiel te verlenen aan Blanke Afrikaners.

Rutte importeert liever degenen die Nederland in net zo’n rokende puinhoop zullen veranderen als Zuid-Afrika is.

 


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Zulu Koning: Zwarten vernietigen Zuid-Afrika

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stukatotherescue
stukatotherescue
1 jaar geleden

Ja zo gaat dat helaas, gewoon verschillende rassen niet mengen is het beste voor iedereen.
http://africancrisis.info/
https://lithobolos.net/

stukatotherescue
stukatotherescue
1 jaar geleden
Henk van de Graaf
Henk van de Graaf
1 jaar geleden

Baie dankie vir julle berig oor Suid-Afrika. Dit is heeltemal reg opgesom. Die ou beleid van dr Verwoerd, naamlik afsonderlike ontwikkeling, was die beste oplossing. Nou is Suid-Afrika waarskynlik die enigste land in die wêreld waar die swart meerderheid na 30 jaar dit nodig vind om homself deur wetgewing te “beskerm” teen ‘n wit minderheid. Jou selfbeeld moet darem baie sleg wees om dit te doen…

Sylvester
Sylvester
1 jaar geleden

“Negers doen waar negers goed in zijn“

Wat zijn dit in hemelsnaam voor teksten?!
Laag. Triest. Onnodig. Hoe kan je deze website nu serieus nemen als er dit soort artikelen op staan?

Schaam je! Ik begrijp nu wel waarom er niet netjes namen van auteurs onder de artikelen staan. Ook nog eens laf. Van dezelfde mentaliteit dat zich schuldig maakt aan de rellen beschreven in dit artikel?

Hagar
Hagar
1 jaar geleden

Zuid-Afrika was het rijkste, meest ontwikkelde land van Afrika, maar het liet massaal immigranten toe uit centraal Afrika, en dit is nu het resultaat: complete degeneratie, terug naar het stenen tijdperk.

Luister naar Kevin Alfred Strom over de situatie in Zuid Afrika:
https://nationalvanguard.org/2021/07/south-african-apocalypse/