De vrolijke vaccinatie voodoo spelletjes ten bate van de miljarden winsten van de farmaceutische industrie gaan onverminderd door. In het VK wordt nu in een proef getest of de vermeende nieuwe ziekte “Long Covid” kan worden “behandeld” met een maandelijkse vaccinatie tegen Covid-19.

De Daily Mail meldt dat ongeveer een miljoen burgers te lijden zouden hebben onder de gevolgen van “Long Covid”. De modieuze ziekte lijkt objectief gezien niet veel te verschillen van de naweeën van een doorgemaakte longontsteking of zware griep.

Naar verluidt zijn er volgens de Daily Mail geen medicijnen beschikbaar om de ziekte te verlichten. Wij, als redactie, durven hieraan te twijfelen, want ook tegen Covid-19 bestaan verschillende goedkope en doeltreffende geneesmiddelen, waarvan het gebruik door de overheid wordt belemmerd om de noodgoedkeuring van de vaccins niet in gevaar te brengen, meldt Report24.

Logica achter vaccinatieproeven totaal onduidelijk

In een studie die uniek is in de wereld, proberen Britse onderzoekers nu vast te stellen of een maandelijkse dosis van een Covid-19 vaccin genezing zal brengen bij “lange covid.” Dit is vanuit elk oogpunt absurd, aangezien het doel van vaccinatie (zogezegd) is het immuunsysteem te conditioneren om snel en efficiënt de verschijning van et spike-eiwit in het lichaam te bestrijden. Degenen die een Corona-infectie hebben overleefd, kunnen theoretisch gevolgen ondervinden zoals littekenvorming in het longweefsel – net zoals dat bij elke longontsteking het geval is. Verdere sensibilisering van de immuunrespons tegen het spike-eiwit heeft helemaal niets te maken met dergelijke schade en gevolgen op lange termijn.

Menselijke proeven op 40 personen

Desondanks zullen 40 personen die Coronagriep hebben gehad voortaan maandelijks worden ingeënt met de vaccins van de “belangrijke fabrikanten van vaccins”. Het zal interessant zijn om te zien hoeveel deelnemers het experiment overleven en welke gedetailleerde informatie over deze proeven zal worden vrijgegeven aan het publiek. In ieder geval zou de arts “Dr. Strain” de media hebben verteld dat de patiënten zich al veel beter voelen en veel minder Long Covid-symptomen vertonen na de inentingen. (“The Strain” is trouwens de titel van een serie waarin een apocalyps op Aarde plaatsvindt na het uitbreken van een plaag).

Tien procent van degenen die herstellen van Covid zou Long Covid hebben

Het artikel in de Daily Mail zegt verder dat ongeveer tien procent van de voormalige Covid-patiënten Long Covid-symptomen zou ontwikkelen. Een bloeiende bedrijfstak als al deze mensen in de toekomst één keer per maand kunnen worden volgespoten met de experimentele gen-vaccinatie. Nogmaals logisch doordenkend, de vaccinaties herprogrammeren cellen in het organisme om het spike-eiwit te maken. De vaccinatie heeft geen uitknop. Op een willekeurige plaats in het lichaam worden dus voor onbepaalde tijd virale componenten in onbekende aantallen geproduceerd. Door deze functie maandelijks in het lichaam “in te enten” worden mensen permanente producenten van het spike-eiwit.


LEES OOK:

Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig


Wat voor zin moeten “permanente vaccinaties” hebben?

Het is niet helemaal duidelijk wat de zin is van een permanente vaccinatie tegen vermeende “long covid” symptomen. Logisch gedacht zou de theorie erachter moeten zijn dat de Long Covid-patiënten niet genezen zijn van Covid en dat het immuunsysteem een extra impuls nodig heeft om de virussen in het lichaam te bestrijden. Maar dit past in geen enkel detail bij de openbare verhalen en de werking van de beweerde epidemie, de identificatie van lijders en dragers door middel van tests – en de strijd tegen Covid-19. In feite echter vertelt een Dr. Altmann van het Imperial College in Londen aan de Daily Mail dat men denkt dat er onopgemerkte virusreservoirs bestaan in het lichaam van patiënten. Altmann verklaart niet waarom deze niet kunnen worden opgespoord met de heilige PCR-test. Een andere theorie is dat het virus het immuunsysteem destabiliseert en auto-immuunziekten in de hand werkt. Altmann legt ook niet uit hoe de toediening van extra viruscomponenten een stabiliserend effect kan hebben.

Bijzonder verontrustend is het feit dat de Daily Mail reclame maakt voor een 16-jarig meisje als proefpersoon. Bovengenoemde Dr. Strain verklaarde in ieder geval: “Er is geen reden om aan te nemen dat de maandelijkse toediening van de Covid-19-vaccinaties onveilig zou zijn – maar uiteraard wordt de veiligheid in het onderzoek wel in de gaten gehouden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Nieuw rapport verbijstert de wereld: De overgrote meerderheid van degenen die nu sterven aan Covid zijn mensen die ertegen gevaccineerd waren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Helga
Helga
11 maanden geleden

Verenigd Koninkrijk schrapt coronamaatregelen op 19 juli: ‘We moeten nu eenmaal leren leven met dit virus’

https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/verenigd-koninkrijk-schrapt-coronamaatregelen-op-19-juli-we-moeten-nu-eenmaal-leren-leven-met-dit-virus/

Petra
11 maanden geleden

De werking lijkt mij voorspelbaar: geef iets waar je veel meer last van hebt, dan merk je de kwaal die bestreden wordt nauwelijks meer.

Na overlijden is de werking optimaal: geen enkele last meer van de long covid.

Tja, dit zijn het soort reacties waar overheden om bedelen.