Maskers en herhalingsvaccinaties zullen eeuwig onder de bevolking blijven. Dat is de overtuiging van Frank Ulrich Montgomery, hoofd van de World Medical Association. De komende versoepeling van de overheidsmaatregelen in het VK wordt scherp bekritiseerd door de medische ambtenaar.

Het hoofd van de World Medical Association, Frank Ulrich Montgomery, verwacht dat gezichtsmaskers en Corona-vaccinaties niet meer uit het dagelijkse leven van de mensen zullen verdwijnen.

Op de vraag van presentator Markus Preiß of hij een tijdstip ziet waarop corona als een normale ziekte kan worden beschouwd, zei de erevoorzitter van de Duitse artsenvereniging en het Duits medisch congres zondag tegen het tijdschrift Europa van de ARD dat dit tijdstip zou worden bereikt wanneer 85 procent van de bevolking immuun is gemaakt door zich te laten vaccineren en de ziekte te ondergaan, aldus RT.de. Montgomery ging verder:

“Maar we zullen nooit van Corona afkomen. We zullen in bepaalde situaties altijd maskers moeten dragen, onze handen moeten wassen, afstand bewaren en regelmatig opnieuw moeten vaccineren, net als bij de griep.”


LEES OOK:

Britten stoppen met vaccinatiepaspoort – Boris Johnson: “Moeten leven met Covid”


De ambtenaar bekritiseerde de op handen zijnde versoepeling van de regeringsmaatregelen in Groot-Brittannië in drastische bewoordingen:

“Ik vind het volstrekt onverantwoord om dit soort ontspanningsoefeningen te doen met deze incidentieniveaus en met een haperende vaccinatiecampagne, ze hebben nog steeds een derde van de mensen niet gevaccineerd. En we kennen de eerste resultaten, bij de voetbalwedstrijd daar, Engeland-Schotland, waren er meer dan 2.000 besmettingen. En ik vraag me af hoeveel mensen er vanavond besmet zullen raken op Wembley [bij de EK finale]. En daar ben ik een beetje bang voor.”

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


PCR-tests, Lockdowns en maskers werken niet

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties