Een rapport geproduceerd door de Universiteit van Oxford en het Imperial College in Londen voor de Britse regering onthult dat alle luchthavens zullen worden bevolen om te sluiten, het eten van rundvlees en lamsvlees illegaal zal worden gemaakt, en de bouw van nieuwe gebouwen zal niet worden toegestaan om te voldoen aan de wettelijke verplichting van nul-uitstoot in 2050.

In het rapport staat dat alle luchthavens tussen 2020 en 2029 moeten sluiten, met uitzondering van Heathrow, Glasgow en Belfast, die alleen open kunnen blijven op voorwaarde dat de transfers van en naar de luchthaven via het spoor gebeuren.

Alle resterende luchthavens moeten vervolgens tussen 2030 en 2049 sluiten omdat elke burger van het Verenigd Koninkrijk, om aan de wettelijke verplichting van nulemissie tegen 2050 te voldoen, voor een aanzienlijke periode moet “stoppen met het gebruik van vliegtuigen”, meldt The Daily Expose.

Bovendien wordt in het rapport gesteld dat het publiek, om de wet van de Climate Change Act na te leven, zal worden verplicht te stoppen met alles wat uitstoot veroorzaakt, ongeacht de energiebron. Volgens het rapport zal dit betekenen dat het publiek nooit meer rund- of lamsvlees zal eten.

Om dit te bereiken zal de nationale rund- en lamsvleesconsumptie tussen 2020 en 2029 met 50% dalen. Vervolgens zullen rund- en lamsvlees tussen 2030 en 2049 “geleidelijk worden afgeschaft”.

In het rapport wordt ook bevestigd dat de bouw van nieuwe gebouwen tegen 2050 moet worden stopgezet.

Het onderliggende punt is dat activa die koolstof gebruiken in 2050 in wezen geen waarde meer zullen hebben. Dit kan op zijn beurt een groter gebruik in de aanloop naar 2050 aanmoedigen – bijvoorbeeld om de komende 30 jaar in een veel hoger tempo nieuwe gebouwen neer te zetten, wetende dat de bouw dan moet stoppen.

Het rapport is in november 2019 uitgebracht en is opgesteld door ‘UK Fires’, een samenwerking tussen de universiteiten van Cambridge, Oxford, Nottingham, Bath en het Imperial College London – de thuisbasis van professor Neil Ferguson.

Het rapport, getiteld ‘Absolute Zero’, is een onderzoekssamenwerking waarin de auteurs onthullen wat het Verenigd Koninkrijk moet doen om te voldoen aan de wettelijke eis om tegen 2050 een netto-nul uitstoot te bereiken, en het zorgt voor schrijnende lectuur.

De tijdlijn van de gebeurtenissen kan echter aanzienlijk versnellen omdat de regering in april 2021 een nieuwe doelstelling in de wet heeft vastgelegd om de uitstoot tegen het jaar 2035 met 78% te verminderen.

Volgens de auteurs van het rapport zijn de belangrijkste boodschappen als volgt:

  • Naast het terugdringen van onze energievraag vereist het bereiken van nul-emissies met de huidige technologieën de geleidelijke afschaffing van vliegen, scheepvaart, lams- en rundvlees, hoogovenstaal en cement.

Zij stellen dit ook over banen en locatie:

  • Er zijn twee belangrijke gevolgen voor de manier waarop wij ons leven leiden: ten eerste zullen gebouwen veel duurder worden omdat de bouwbeperkingen tot aanzienlijke schaarste zullen leiden; ten tweede zal vervoer veel duurder worden omdat de beperkingen op vliegreizen tot een overvraag naar andere vormen van vervoer zullen leiden.

Degenen die nu, in 2019, aan de middelbare school beginnen, zullen in 2050 43 jaar oud zijn. Nadenken over welk onderwijs geschikt is voor een heel andere reeks industrieën is een kernvraag. Moeten we nog steeds vliegtuigpiloten opleiden? Of vliegtuigbouwkundig ingenieurs?

En ze zeggen dit over de uitvoering van de eisen:

  • De gedragsveranderingen om Absolute Zero te bereiken zijn duidelijk substantieel. In principe kunnen deze veranderingen worden teweeggebracht door de prijzen te wijzigen en zo duidelijke stimulansen te geven om het gedrag te veranderen. Het alternatief is dat de overheid bepaalde gedragingen verbiedt en productieprocessen reguleert.

U vraagt zich misschien af hoe ze in hemelsnaam de steun van het publiek kunnen krijgen om de luchthavens te sluiten en de consumptie van rund- en lamsvlees te stoppen?

Nou, we zouden kunnen stellen dat ze al goed op weg zijn om de sluiting van veel luchthavens te garanderen dankzij de draconische wetten die het Britse volk sinds maart 2020 moet naleven in naam van de bescherming van de gezondheidszorg en het redden van levens.

Is het toeval dat vier maanden na de publicatie van het rapport de Britse regering de coronaviruswet heeft ingevoerd en een nationale lockdown heeft doorgevoerd die de reisindustrie heeft gedecimeerd? Een snelle lezing van het verslag doet zeker vermoeden dat de echte reden voor de lockdown wellicht is dat de regering haar wettelijke verplichting om de emissies te verminderen, wil nakomen.

Ze zullen de steun krijgen, net zoals ze de steun kregen voor het invoeren van belachelijke, draconische wetten onder het mom van het tegenhouden van de verspreiding van Covid-19. Wetten die kleine bedrijven hebben gedecimeerd, onze vrijheden hebben afgenomen en de grootste gezondheidscrisis ooit hebben gecreëerd door de NHS te veranderen in de National Covid Service en vervolgens in de National Vaccination Service.

Ze hebben dit alles voor elkaar gekregen door psychologische manipulatie en dwang. Dat is geen mening, het is een feit, en het is allemaal gedocumenteerd in officiële documenten van de Britse regering die u hier en hier kunt lezen.

En ze gaan precies dezelfde tactieken gebruiken om ervoor te zorgen dat u alle luchthavens laat sluiten en nooit meer rund- of lamsvlees eet, dit is wat het “Absolute Zero” rapport de Britse regering aanbeveelt te implementeren om hun wettelijk verplichte doelen te bereiken:


LEES OOK:

Komt na de Corona lockdown de klimaat lockdown?


Sociale normen en individueel gedrag

Er is een wanverhouding tussen de omvang van de acties die door de overheid worden aanbevolen (bv. energiebesparing) en die welke het vaakst door individuen worden uitgevoerd (bv. recycling). Acties die een groot effect kunnen hebben, zoals betere isolatie van huizen en niet vliegen, worden genegeerd ten gunste van kleine, in het oog springende acties, zoals het niet gebruiken van plastic rietjes. Dit geeft mensen het gevoel dat ze ‘hun steentje bijdragen’ zonder dat ze daadwerkelijk de levensstijl veranderen die nodig is om de nul emissiedoelstelling te halen. Om grootschalige sociale verandering succesvol te laten zijn, is een nieuwe aanpak nodig.

Hoewel de gedachte dat de samenleving radicale, zinvolle stappen onderneemt om de emissiedoelstellingen te halen, bekritiseerd zou kunnen worden als zijnde idealistisch, kunnen we leren van historische culturele veranderingen. Nog niet zo lang geleden werd het roken van sigaretten aangemoedigd en aanvaardbaar geacht in openbare ruimten waar kinderen kwamen, werd rijden onder invloed met zo’n regelmaat beoefend dat er in het Verenigd Koninkrijk jaarlijks 1000 mensen door om het leven kwamen en werd discriminatie op grond van seksuele geaardheid in de wet opgenomen. Deze gedragingen lijken nu verwerpelijk, waaruit blijkt dat de samenleving in staat is de negatieve gevolgen van bepaalde gedragingen te erkennen en de praktijk ervan sociaal uit te bannen. Daarom moet de aandacht worden toegespitst op het bespoedigen van de evolutie van nieuwe sociale normen, met het vertrouwen dat verandering mogelijk is.

Uit de gedragswetenschappen en de lange ervaring in de volksgezondheid met het veranderen van gedragingen rond roken en alcohol blijkt dat informatie alleen niet voldoende is om gedrag te veranderen. Om het soort veranderingen te bewerkstelligen dat in dit verslag wordt beschreven, zullen we breder moeten nadenken over de economische en fysieke context waarin ontwerpers, ingenieurs en het publiek beslissingen nemen die bepalend zijn voor koolstofemissies.

Tegelijkertijd is duidelijke, nauwkeurige en transparante informatie over problemen en de doeltreffendheid van voorgestelde oplossingen essentieel voor het behoud van publieke steun voor beleidsmaatregelen. Ook de formulering van de communicatie is belangrijk. Boodschappen waarin angst en klimaatcrisis centraal staan, blijken niet effectief te zijn om verandering teweeg te brengen.

Omdat de uitdaging om de uitstoot te verminderen zo lang duurt en kleine individuele acties geen onmiddellijke of zelfs zichtbare gevolgen hebben, is het moeilijk ze in verband te brengen met de grootschalige klimaatcrisis. Hierdoor kunnen individuen beslissingen nemen die in strijd zijn met hun wens om emissies te verminderen.

Wetenschappelijke beschrijving is niet altijd het meest effectieve communicatiemiddel, en het taalgebruik dat wordt gebruikt om nulemissie te promoten moet niet langer gericht zijn op een “milieuvriendelijk” en “groen” lexicon, maar veeleer op openhartige beschrijvingen van acties die een beroep doen op de menselijke ontplooiing. Uit onderzoek naar tijdsbesteding blijkt dat de menselijke voldoening niet strikt afhankelijk is van het gebruik van energie – de activiteiten waarvan we het meeste plezier beleven, zijn die waarvoor we het minste energie nodig hebben.

Consumenten kunnen tevreden zijn in een emissieloos landschap.


LEES OOK:

Great Reset: WEF viert lege binnensteden en vernietigde winkels als succes


Maar ze zullen ook de steun krijgen die ze nodig hebben door uw kinderen op scholen te conditioneren en te indoctrineren:

Beginnend met de moeilijke beslissingen, zou een onderwijssetting een tijdlijn moeten aanreiken voor acties die door de mensheid moeten worden ondernomen om ervoor te zorgen dat we tegen 2050 onze koolstofreductiedoelstellingen halen. Door achteruit te werken vanaf 2050 en achtereenvolgens de volgorde en timing uit te werken waarin de belangrijkste mitigatiemaatregelen moeten worden genomen, kan een routekaart voor de noodzakelijke terughoudendheid worden opgesteld.

In het secundaire schoolsysteem is dit stappenplan essentieel om de vragen te ontlokken die onvermijdelijk van de schoolkinderen zullen komen. Dit zal een verkenning mogelijk maken van de werkelijke verandering in de geestesgesteldheid van degenen die later in hun leven meer dan ooit tevoren veranderingen zullen moeten omarmen.

Enorme vragen zullen naar voren komen, zoals: zullen verbrandingsmotoren verdwijnen, zullen vliegtuigen verdwijnen, zal de vlees- en zuivellandbouw verdwijnen, en zullen we moeten stoppen met dingen te bouwen? Door schoolkinderen in staat te stellen te beseffen dat het stellen van de grote vragen op zijn plaats is, zullen wij ervoor zorgen dat via het onderwijs verandering wordt omarmd.

Dit alles zal worden gedaan om zogenaamd de koolstofuitstoot te verminderen vanwege het vermeende gevaar van opwarming van de aarde.

De gemiddelde koolstofvoetafdruk per persoon in het VK, per jaar, is 12,7 ton CO2e.

  1. Je verwarming zou 80 dagen lang op volle toeren moeten draaien om 12,7 ton CO2e te produceren.
  2. Je zou 23.000 mijl moeten rijden in de gemiddelde auto om 12,7 ton CO2e uit te stoten (dat is één keer rond de wereld).
  3. Je zou meer dan 1.000 biefstukken moeten eten om 12,7 ton CO2e te produceren.

In termen van een wereldwijde jaarlijkse koolstofuitstoot van ca. 38.000 megaton CO2e, klinkt 12,7 ton niet veel. Maar als je bedenkt dat er alleen al in het Verenigd Koninkrijk 68 miljoen mensen wonen en dat er wereldwijd bijna 8 miljard zijn, dan lijkt het er plotseling op dat het, om een doelstelling te halen die in de Britse wetgeving is vastgelegd en wettelijk moet worden gehaald, wel eens gemakkelijker zou kunnen zijn om de bevolking van het Verenigd Koninkrijk te laten krimpen?

De afgelopen zestien maanden hebben gezien:

U moet het “Absolute Zero” rapport lezen, geschreven door de Universiteit van Oxford en het Imperial College London, waarbij de eerste het AstraZeneca Covid-19 vaccin heeft uitgevonden, en de laatste een belangrijke rol speelde bij het leveren van gebrekkige modellen die werden gebruikt om draconische vergrendelingen te rechtvaardigen in zowel het VK als de VS.

Want als je dat eenmaal doet, zul je beseffen dat de afgelopen zestien maanden deel uitmaakten van een veel sinistere agenda die nog maar net begonnen is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Komt er een klimaat lockdown aan?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rebel&Girl
Rebel&Girl
9 maanden geleden

Wij laten ons met leugen en bedrog om de tuin leiden, enerzijds geleid door domheid anderzijds door narcistische oppervlakkigheid en met dat laatste bedoel ik die verwende excusen van mensen die genoeg hersens hebben om e.e.e. uit te zoeken en te doorzien maar moedwillig dit allemaal naast zich neerleggen en negeren, omdat als je de werkelijkheid echt zou zien , men er depri van zou worden …dit is lafheid en deels narcisme en oppervlakkigheid ten top, we hebben helaas de laatste decennia strontverwende kroost geproduceerd die niets weten en zeer weinig bijdragen..met recht nestbevuilers en rupsjes nooitgenoeg.