Dr. Robert Malone

Dr. Robert Malone, een pionier op het gebied van mRNA-technologie, wordt gecensureerd door Big Tech platforms.

Volgens Malone brengen de op mRNA gebaseerde COVID-19-vaccins enkele risico’s met zich mee die worden gebagatelliseerd door volksgezondheidsinstanties, en zijn uitspraken gaan in tegen het desinformatiebeleid op veel sociale-mediaplatforms.

Malone’s team deed al in 1990 vroeg onderzoek naar mRNA en toonde aan dat nanodeeltjes mRNA in cellen konden transfecteren voordat de Hongaarse biochemicus Katalin Karikó in de jaren ’90 werkte aan het oplossen van enkele obstakels bij het inbrengen van mRNA in cellen.

Malone’s persoonlijke LinkedIn account werd deze week zonder waarschuwing of verklaring verwijderd, meldt ReclaimTheNet.

“Het historische verslag van wat ik in de loop der tijd heb gedaan, verklaard, uitgedokterd (en wanneer) enz. is een belangrijk onderdeel van het vestigen van mijn geloofwaardigheid en staat van dienst als professional,” twitterde Robert Malone woensdag. “En dat is volledig en willekeurig gewist zonder waarschuwing of uitleg.”

Het premium LinkedIn account voor het overheids- en biotech consultancy bedrijf dat hij runt met zijn vrouw Jill werd niet verwijderd.

“Hij kreeg geen kennisgeving, geen waarschuwingen,” schreef Jill in een verklaring aan  Just the News. “Hij heeft een 10-15 jaar oud account – heeft zelfs nog nooit een waarschuwing gehad. 6.000 volgers.”

Het lijkt erop dat LinkedIn het oneens was met een recente post die Malone maakte over Health Canada die reageerde op de bezorgdheid die hij en andere experts uitten over de aanwezigheid van de “spike proteïne” in de op mRNA gebaseerde COVID-19 vaccins.

De Canadese gezondheidsautoriteit waarschuwde voor een klein aantal gevallen van hartontsteking bij jonge mannelijke volwassenen en adolescenten die werden waargenomen na het ontvangen van de vaccins van Moderna en Pfizer-BioNTech.

In het sindsdien niet meer beschikbare bericht schreef Malone:

“Dit is zeker een grote stap voorwaarts naar mijn mening – vooral in tegenstelling tot de communicatie (of het gebrek daaraan) en de ontkenning door de VS en andere regeringen. We discussiëren nu tenminste over de verdiensten en beperkingen van de wetenschappelijke gegevens.”

Het professionele netwerkplatform, dat in handen is van Microsoft, weigerde een verzoek om commentaar over de reden waarom Malone’s account werd verwijderd.

Dit was niet de eerste keer dat Malone gecensureerd werd door een mainstream social media platform.

Een paar dagen geleden verwijderde YouTube een aflevering van de DarkHorse podcast, geleid door evolutiebioloog Bret Weinstein, waarin Malone waarschuwde voor het spike-eiwit in de coronavirusvaccins.

Na de verwijdering verscheen hij op Fox News en beweerde hij dat de CDC nog “risico-batenanalyses” van de vaccins moest uitvoeren, waarbij hij waarschuwde dat bij jonge mensen de “voordelen van de vaccins waarschijnlijk niet opwegen tegen de risico’s”.

YouTube demonetiseerde de twee kanalen die de DarkHorse-afleveringen hadden uitgezonden, een maatregel die volgens Weinstein “meer dan de helft van ons gezinsinkomen” zou treffen.

Volgens Jill “lijkt YouTube elk materiaal met hem [Malone] erin te verbieden.”

Ze is van mening dat het platform haar man viseert omdat hij het verhaal van de WHO en CDC tegenspreekt, die volhouden dat de vaccins veilig zijn.

Volgens Martin Kulldorf, een medisch professor aan Harvard die een maand lang van zijn Twitter-account werd afgesloten omdat hij zijn scepsis uitte over de effectiviteit van maskers, is dergelijke censuur gevaarlijk.

In een gesprek met Just the News zei Kulldorf: “Open debat is vooral belangrijk tijdens een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid, wanneer veel belangrijke vragen over de volksgezondheid nog geen bekend antwoord hebben.”

Hij zei dat Big Tech-platforms alle geschorste accounts moeten herstellen, omdat “Het censureren en tot zwijgen brengen van wetenschappers onder dergelijke omstandigheden kan leiden tot veel onnodige sterfgevallen.”

https://twitter.com/MarcVegt/status/1412717101840842754


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stephan
Stephan
1 jaar geleden

De stelling dat Big Tech platforms nu ZO groot zijn geworden, dat ze een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben blijft aanvoelen als iets kroms.
Het is alsof je je vrouw, die op het punt staat te bevallen, naar het dichtstbij zijnde ziekenhuis moet brengen, maar dat moet je doen in een computergestuurde elektrische auto, waarvan je de eigenaar niet [direct] kent.
De eigenaar kan dus naar eigen heug en meug op afstand bepalen of je überhaupt dat ziekenhuis wel KAN bereiken.
In geval van censuur blijven wij deze private technocratische instellingen benaderen vanuit een democratisch denkkader. Nu zijn deze instellingen rijker en machtiger geworden, dan sommige Europese landen en ervoor hebben gezorgd dat ze overheden ‘in the pocket’ hebben. Qua ideologie zijn ze gelijkgeschakeld en soms bepaalt de ene en soms bepaalt de andere, wat op dat moment de uitkomst moet zijn.
Omdat het nog steeds gaat om bedrijven met een winstoogmerk zullen deze big tech bedrijven nooit meteen alle dissidenten verwijderen, want ook deze gebruikers zijn immers klanten. Als het zogezegd ergens nèt iets te hard regent gebruikt men de censuur-paraplu. Het ligt er allemaal aan hoe de tendensontwikkeling er voor staat.
Big Tech is iig de dominante speler in dit spel.