Privévliegtuigen in Davos, Zwitserland

De Europese Commissie wil particuliere vliegtuigen die miljoenen kosten, vrijstellen van kerosinebelasting. Hiermee tonen de decadente elites uit politiek en bedrijfsleven de hardwerkende en belastingbetalende bevolking eens te meer aan dat regels er niet voor hen zijn maar alleen voor hun slaven.

Privéjets vliegen regelmatig in grote aantallen naar Davos. Zij brengen degenen die het zich kunnen veroorloven met een privéjet te vliegen, die zichzelf misschien daarom belangrijk vinden, zo belangrijk dat zij met Klaus Schwab op het Wereld Economisch Forum discussiëren over hoe zij de domme mensen, degenen zonder privéjet, kunnen bekeren tot of dwingen tot een leven van soberheid.

Waarom? In het belang van het milieu. Ter wille van het milieu wil de EU-Commissie belasting heffen op kerosine. In het verleden is reeds gebleken dat het milieu vooral kan worden beschermd door belastingen, niet door geëngageerde burgers die ter plaatse vuilnis ophalen of met veel moeite bomen planten. Nee, belastingen die degenen verrijken die ze invoeren en de kliek die ze dienen, zijn het beste middel.

Zoals Argus Media meldt, heeft de EU-Commissie een richtlijn opgesteld om belasting te heffen op vliegreizen, die op 14 juli zal worden ingediend. Dit alles is natuurlijk in het belang van de klimaatbescherming, want zoals iedereen weet, zijn belastingen ook het beste middel om de klimaatverandering tegen te gaan, meldt Science Files. Hoe hoger de belasting, hoe brozer een CO2-molecule wordt, tot hij volledig de wil verliest om naar de troposfeer te stijgen en daar de temperatuur te verhogen.

En omdat dit het geval is, zal de voorgenomen kerosinebelasting het reizen per vliegtuig duurder maken, voor vakantiegangers, voor chartervluchten naar Mallorca, voor vertegenwoordigers van bedrijven die per vliegtuig reizen om te onderhandelen over contracten. Het zal duurder zijn voor uitwisselingsstudenten die per vliegtuig naar hun nieuwe universiteit reizen, het zal duurder zijn voor elke normale burger, alleen voor degenen die met een privéjet naar Davos vliegen zal het niet duurder zijn, omdat de EU-Commissie privéjets wil vrijstellen van de kerosinebelasting: De CO2 die door privéjets wordt uitgestoten, is immers onschadelijk. Het weet dat het niet in de troposfeer mag stijgen, maar op de grond moet vallen, bij voorkeur in zee, waar het kan worden geabsorbeerd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Komt er een klimaat lockdown aan?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties