Gek, omgekocht, of volkomen zwakzinnig. In ieder geval niet in staat om zelfstandig na te denken, zelf onderzoek te doen en feiten boven propaganda te plaatsen, waarna ze zelf een eigen mening ventileren.

En al helemaal niet in dienst van het Nederlandse volk. Ze zijn in dienst van DE PARTIJ. En de partij omvat alle partijen. In de Doema zaten nog onafhankelijkere politici, of bij het vijf-jaarlijkse congres van de Chinese Communistische Partij, dan in het Nederlandse parlement.

We zijn belazerd, voorgelogen en bedrogen. De hele nep-pandemie is gebaseerd op een volkomen ondeugdelijke PCR-test.

Sterftecijfers zijn gelogen

In feite is er niemand gestorven die niet al aan iets anders dood zou gaan. Sterfgevallen door griep, hartaanvallen, obesitas-gerelateerde sterfgevallen en zelfs auto-ongelukken en vuurwapendoden werden geherclassificeerd als “coronavirus-doden”. Dit werd toegegeven in een officiële publicatie van de Johns Hopkins Universiteit, de leidende medische autoriteit in Amerika, die de cijfers doornam en aantoonde dat op de veronderstelde piek van het virus in de lente van 2020, er geen nieuwe sterfgevallen waren. Dit betekent zonder meer dat er nooit een nieuw virus is geweest.

Als we zien wie er allemaal tot Corona doden verklaard worden, is het een wonder dat de media nog niet gemeld hebben dat Peter R de Vries aan Corona overleden is.

Als ‘onze’ politici GEK zijn dan is dat triest, maar als ze willens en wetens meegaan in deze Corona-leugen, dan zijn ze medeschuldig aan de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid.

Let ook even op wie Baudet geïrriteerd afkapt aan het einde. Die mevrouw van de Partij Voor Vaccins.

Ze zijn niet GEK, Thierry, tenminste niet allemaal, want dat zou betekenen dat 145 niet weten dat er geen jota klopt van het verhaal. Dat kan niet waar zijn, dus is er minstens een deel willens en wetens medeplichtig…

https://youtu.be/XxS4koePJIc?t=1

Bitchute – Back-up:

https://www.bitchute.com/video/JO5Lj2UJgJGC/


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


We zijn beetgenomen. De Plandemie was een dekmantel voor de grootste roofoverval in de geschiedenis

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
P. Snot
P. Snot
1 jaar geleden

Wat een gestoord figuur is die Baudet toch! Het is een psychotische narcist van de eerste orde.
Het wordt hoog tijd dat hij van het politieke toneel verdwijnt. Op welke manier maakt niet uit.

Hans van Straaten
Hans van Straaten
1 jaar geleden

# meneer Snot, U heeft waarschijnlijk zelf geen enkel onderzoek naar de de corona hype gedaan. Dan zou u zien dat Baudet een van de weinige politici is die het bij het rechte eind heeft. Mij advies doe zelf eens onderzoek.

Geronimo
Geronimo
1 jaar geleden

Meneerke Snot, bent u zeker dat u het niet over uzelf hebt, want in dit geval lijkt het me nogal te kloppen.
Zij die zeggen “ik ben niet gebrainwasht, want er wordt niet gebrainwasht”, zeggen dat juist omdat ze gebrainwasht zijn. Een beetje moeilijk als doordenkertje, maar het moet wel lukken. Zelfs bij u. Denk dus best even diep na. Kan nooit kwaad. Voor niemand.

Dennis Mokum
Dennis Mokum
1 jaar geleden

Meneer snot get doet me pijn om te zien dat er mensen zijn die door deze hele situatie zo erg het pad bijster zijn dat ze dingen gaan roepen als ik citeer “ Het wordt hoog tijd dat hij van het politieke toneel verdwijnt. Op welke manier maakt niet uit.” Het is ongeacht aan welke kant u de meningen op dit gebied deelt toch heel erg raar dat u één enkele politicus die het opneemt voor een groep mensen die in de zelfde (democratische) samenleving als u leven (er van uitgaande dat u in Nederland woont) het liefst dood ziet omdat hij niet zegt wat u wil horen! Ik denk echt dat u zich eens ernstig moet gaan afvragen of u ze zelf wel allemaal op een rijtje heeft! Nogmaals deze mening verkondig ik vanuit een onafhankelijk oog punt. Ik ben zeker niet onpartijdig in dit geheel maar ik vind het onbelangrijk om naast dit punt mijn persoonlijke standpunt te maken en zal dit dus ook niet doen! Maar ik vind wel dat u zich diep moet schamen voor dit soort opmerkingen!

Pippie
Pippie
1 jaar geleden

Menner SNot. Ik werk al 25 jaar in de medische wereld. Wakker worden!!! Kijk even achter de coulissen. Voor uw neus wordt de agenda 2030 uitgerold… Baudet is de enige die het begrijpt samen met Gideon Meijer en Dhr van Houwelingen. Lientje doet samen met van HAGA beetje mee. Of ik het helemaal vertrouw? Niet helemaal maar Baudet is een slimme man en wat u niet begrijpt is dat hij dit voor alle burgers doet!!! De meeste mensen zullen in het najaar denken met opnieuw de maatregelen.. iets klopt er niet…. Let maar op! Respect voor iedereen. Ik adviseer b.v eens de krant Gezond Verstand te kopen.

Kyrsah
Kyrsah
1 jaar geleden

Hij heeft zich een Hitler snor aangemeten, en verder spoort hij niet het is een dominant persoontje denkt dat HIJ de wijsheid in pacht heeft ,weg ermee

Paul
Paul
1 jaar geleden

Meneerke Snot en Kyrsah
Wat doen jullie op deze site
Gisteren heb ikJensen gekeken en dan merk je dat de elite al bezig zijn met hun volgende plan.
Droom lekker verder

Petra
1 jaar geleden

Ik begin de Franse revolutie met de dag beter te begrijpen.

De toen gekozen oplossing zou nu ook goed kunnen werken.

De door henzelf uitgekozen injekties met GRAFEENOXIDE zouden natuurlijk ook kunnen, maar dat is wel veel minder humaan, daar dat tot een langzaam en pijnlijk einde leidt.

Sjouke Geurs
Sjouke Geurs
1 jaar geleden

Rammel een slaaf niet aan zijn kooi….

Charles
Charles
1 jaar geleden

@Paul, het opnemen voor een idiote als Baudet door een complotgek als Jensen te gebruiken als ”argument’.

Juist, gaat goed met je.

En wat doen anderen op deze site? Soms komt iemand per ongeluk op dit soort sites voor Q mafkezen, zoals ik nu ook. En dan laat ik ook wat achter zoals losgeslagen idioten dat ook overal op internet doen, of blijf jij netjes alleen op deze site Paul?

En dat dit soort sites bestaan. Er lopen blijkbaar genoeg gekken rond waar de eigenaren hun onzin aan kunnen verkopen. Hopelijk blijft het bij onzin op websites (alhoewel het mij niets zou verbazen als een aantal hier aan die trieste aandachttrekkerij bijeenkomsten en slopen mee doen).

Charles
Charles
1 jaar geleden

@Paul, het opnemen voor een idiote als Baudet door een complotgek als Jensen te gebruiken als ”argument’.

Juist, gaat goed met je.

En wat doen anderen op deze site? Soms komt iemand per ongeluk op dit soort sites voor Q mafkezen, zoals ik nu ook. En dan laat ik ook wat achter zoals losgeslagen idioten dat ook overal op internet doen, of blijf jij netjes alleen op deze site Paul?

En dat dit soort sites bestaan. Er lopen blijkbaar genoeg gekken rond waar de eigenaren hun onzin aan kunnen verkopen. Hopelijk blijft het bij onzin op websites (alhoewel het mij niets zou verbazen als een aantal hier aan die trieste aandachttrekkerij bijeenkomsten en slopen mee doen).

En ‘mooie’ van dit soort websites, regelmatig willen ze alleen de medestanders erop hebben, terwijl eerlijke websites een andere mening kunnen hebben.