Public Health England heeft zojuist een nieuw rapport vrijgegeven waaruit blijkt dat ten minste 62 procent van alle sterfgevallen in verband met de Coronagriep (Covid-19) zich voordoen bij mensen die al “gevaccineerd” waren.

De overgrote meerderheid van degenen die nu sterven aan covid zijn mensen die ertegen waren ingeënt

Het nieuws kwam toevallig uit op dezelfde dag dat de media een afleidingsmanoeuvre lanceerden over de Britse politicus Matt Hancock die een geheime affaire had met zijn assistente Gina Coladangelo, meldt A Final Warning.

Veel mensen hebben het met andere woorden gemist op de dag dat het naar buiten kwam, maar nu circuleert het op het web en doet het bij velen de vraag rijzen of de injecties wel echt veilig en effectief zijn, zoals de regering beweert.

Verse data uit het V.K. tonen aan dat geïnjecteerde mensen drie keer meer kans hebben om te sterven aan de zogenaamde “delta variant” dan mensen die hun immuunsysteem en DNA met rust lieten door gewoon nee te zeggen, zoals Nancy Reagan ooit zei, tegen gevaarlijke drugs.

Onder de titel “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England” geeft het document (pagina 13), de 17e technische briefing die tot dusver over deze kwestie is vrijgegeven, veel aan over wat de gevaccineerden later nog te wachten staat.

Uit een tabel in het rapport blijkt dat er tussen 1 februari 2021 en 21 juni 2021 9.571 bevestigde gevallen van de “deltavariant” zijn geweest bij Britten boven de 50 jaar. Hiervan werden er 8.025 alleen al in de afgelopen 28 dagen bevestigd.

Deze plotselinge toename van het aantal nieuwe gevallen valt samen met de vaccinatiecampagne in het Verenigd Koninkrijk, waaruit blijkt dat hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe hoger het aantal infecties.

Uit de gegevens blijkt duidelijk dat slechts 10 procent van alle nieuwe vermeende bevestigde gevallen van het virus in deze leeftijdsgroep bestaat uit niet-gevaccineerde mensen.

Meer dan 37 procent van de nieuwe gevallen betreft mensen die hun beide injecties hebben gekregen in gehoorzaamheid aan de regering.

Nog eens 40 procent van de gevallen deed zich voor bij mensen die ten minste één dosis van een injectie met het Chinese virus hadden gekregen ten minste 21 dagen voordat zij “positief” werden bevonden.

Dit betekent dat 77 procent van de nieuwe gevallen van de Corona-griep zich voordoet bij mensen die één of beide doses van de injectie hebben gehad.

Dit filmpje laat zien dat 62% van de COVID doden “gevaccineerd” zijn:

https://twitter.com/DeLo1973/status/1411952192035098624

Back-up:

De betreffende tabel staat op pagina 14 van het rapport.

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


VK voorspelt derde golf van Covid: de gevaccineerden zullen de voornaamste slachtoffers zijn!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

Meerdere deskundigen hebben ons vorig jaar reeds voor gewaarschuwd!

Eigenwijs zijn en niet luisteren heeft haar prijs.

Albert
Albert
1 jaar geleden

Geweldig toch die rattenbende in Den Haag waar wij voor betalen. Dit land is niet waar het op lijkt. Bananenrepubliek is het dus geworden. En de mensen die dit hebben opgebouwd na 1945, hartelijk bedankt voor jullie inzet. Om een rolling van te krijgen.

Appie
Appie
1 jaar geleden

Lees dit eens goed door. Juist door het vaccine krijg je corona en niet anders om. Zij die gevaccineerd zijn laten zich testen en ja hoor BINGO. Daarom steeds meer besmettingen.

Géén virus en geen varianten: het einde van de covidcrisis

Hoelang vechten we nu al tegen de waanzin van het Covid-19-virus? Anderhalf jaar, niet? Wel, hoe verbaasd stond ik vanochtend niet, toen ik wakker werd na een kort slaapje en ik op Twitter onderstaande video van nog weer een ander videoplatform – Odysee – tegenkwam. Nieuws van dr. Reiner Füllmilch en wát voor nieuws! Alsof dat niet genoeg is, is er nóg meer nieuws dat exact hetzelfde omhelst en die twee bij elkaar gaan nu toch eindelijk die coronascam eens doen stoppen.

https://natassavassiliou.eu/geen-virus-en-geen-varianten-het-einde-van-de-covidcrisis/