Een illegale vreemdeling die op borgtocht vrij was in New Mexico wordt nu beschuldigd van het onthoofden van een man en vervolgens het hoofd van de man rond te schoppen als een voetbal.

Joel Arciniega-Saenz, een 25-jarige illegale vreemdeling, werd deze week door een grand jury aangeklaagd nadat hij was gearresteerd voor de vermeende moord op de 51-jarige James Garcia in Dona Ana County, New Mexico, de dag na Vaderdag.

Volgens gerechtelijke verslagen verkregen door KTSM 9 News, wordt Arciniega-Saenz beschuldigd van het onthoofden van Garcia alvorens de rest van zijn lichaam te verminken en zijn hoofd rond te schoppen als een voetbal. Op het ogenblik van de moord was Arciniega-Saenz op borgtocht vrij, volgens Las Cruces Sun-News.

Toen hij gearresteerd werd nadat Garcia’s verminkte lichaam 10 meter van zijn hoofd gevonden was, zou Arciniega-Saenz de moord bekend hebben, waarbij hij de onderzoekers vertelde dat hij uit was op wraak omdat hij geloofde dat Garcia vier jaar eerder zijn vrouw verkracht had.

In het park waar Garcia’s lichaam gevonden werd, zou Arciniega-Saenz bekend hebben dat hij de man confronteerde alvorens hem neer te steken met een zakmes, hem te onthoofden, en dan “voetbal te spelen met zijn hoofd”.

Arciniega-Saenz vertelde de onderzoekers dat hij Garcia’s onthoofde hoofd naar ongeveer 14 voertuigen in de buurt had geschopt.

CBS 4 News meldde dat Arciniega-Saenz een uitgebreid strafblad had. In 2017 werd hij beschuldigd van moord met voorbedachte rade, maar een jaar later werden de aanklachten ingetrokken. In mei werd Arciniega-Saenz gearresteerd toen hij werd betrapt op het gooien van stenen naar bedrijven.

Immigration and Customs Enforcement (ICE) bevestigde aan Breitbart News dat Arciniega-Saenz een illegale vreemdeling in de Verenigde Staten is met een ICE uitzettingsbevel, met het verzoek aan de lokale autoriteiten om hem niet vrij te laten uit de gevangenis totdat ze de bewaring kunnen overnemen.

Arciniega-Saenz wordt nu wel vastgehouden in het Dona Ana County Detention Center zonder borgtocht.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Niet-aangeklaagde mede-samenzweerders in Capitool-‘rel’ doen verontrustende vragen rijzen over federale voorkennis

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties