De Duitse minister van Volksgezondheid zei vrijdag (2 juli) dat mensen die zijn ingeënt tegen COVID-19 niet opnieuw volledig hoeven te worden afgesloten en meer vrijheden zullen genieten dan niet-gevaccineerde mensen in het geval van een nieuwe heropleving van het virus.

Duitsland heeft momenteel zeer lage besmettingsaantallen en heeft de meeste van zijn virusbeperkingen versoepeld, maar de bezorgdheid groeit over de verspreiding van de meer besmettelijke Delta-variant en de kans dat het aantal gevallen opnieuw stijgt vanwege reizen gedurende de zomer.

De stafchef van bondskanselier Angela Merkel, Helge Braun, zei eerder op vrijdag dat wetenschappers het erover eens zijn dat volledig gevaccineerde mensen “niet echt gevaar lopen en geen gevaar vormen voor anderen”. Gevaccineerde mensen zouden daarom dingen moeten kunnen doen zoals winkelen of concerten bijwonen, vertelde Braun aan de omroep MDR.

Lees verder bij De Gulden Courant.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


VS-senator Rand Paul veroordeelt angstpropaganda met Delta-variant

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ron
ron
1 jaar geleden

in de 2de wereldoorlog mochten de joden in duitsland ook al niet meer overal komen. in het begin aldus…. langzaam maar zeker werden ze steeds meer rechten ontzegt…. in ww2 waren het de joden. nu zijn het de “wappies” ….. waar heen lijd de weg die wij moeten gaan