Alice Springs, een stad in Australië 800 mijl verwijderd van de dichtstbijzijnde stad, is in volledige Lockdown gegaan nadat slechts één nieuw geval van COVID-19 werd ontdekt.

“Iedereen in de stad heeft te horen gekregen dat ze drie dagen thuis moeten blijven – ze mogen alleen weg voor voedsel, gezondheidszorg, lichaamsbeweging, werk en om voor anderen te zorgen,” meldt Sky News. “Dit komt nadat een man die via het vliegveld van Alice Springs reisde, later positief testte op het coronavirus.”

Omdat er één enkel geval van COVID is ontdekt, is de hele stad met 30.000 inwoners nu afgesloten, ondanks het feit dat ze 800 mijl verwijderd is van de dichtstbijzijnde grote steden Darwin en Adelaide.

In het hele gebied van de Northern Territories, waar Alice Springs ligt, zijn momenteel slechts 6 gevallen van COVID bekend, aldus Summit News.

“Het is onwaarschijnlijk dat hij zeer besmettelijk was tijdens zijn verblijf op het vliegveld van Alice Springs,” zei Michael Gunner, minister-president van het Northern Territory. “Maar net als alle andere beslissingen zullen we hier niet op gokken.”

Hieruit blijkt eens te meer hoe dom het is om een “zero COVID”-beleid te voeren dat ervoor zorgt dat alles nog jaren lang gesloten blijft, omdat er in de nabije toekomst nooit een situatie zal zijn waarin het coronavirus volledig is uitgeroeid.

Ongeveer de helft van de Australische bevolking is weer opgesloten omdat de regering niet kan aanvaarden dat de wereld met COVID moet leven en de samenleving niet voor altijd kan worden afgesloten.

De eerste lockdown van Australië was een van de meest draconische in de ontwikkelde wereld. De autoriteiten gaven zichzelf de bevoegdheid om de politie kinderen te laten onttrekken aan de voogdij van hun ouders om ervoor te zorgen dat de coronavirusregels werden nageleefd, terwijl een zwangere vrouw in haar eigen huis werd gearresteerd alleen maar omdat ze een anti-lockdownprotest had gepromoot.

De politie in Melbourne kondigde ook aan dat ze bewakingsdrones zou gebruiken om mensen te betrappen die geen masker dragen en om auto’s in de gaten te houden die verder dan 5 km van huis rijden, terwijl ze ook de bevoegdheid heeft om zonder huiszoekingsbevel bij mensen naar binnen te gaan en quarantainecontroles ter plaatse uit te voeren.

De COVID-19 Lockdowns zijn een belangrijke factor geweest bij een verdubbeling van het aantal zelfmoordpogingen van mensen tussen 5 en 25 jaar in Australië.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Nieuwe studie bevestigt dat lockdowns het sterftecijfer niet verminderden, en mogelijk zelfs oversterfte veroorzaakten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stephan Reisig
Stephan Reisig
1 jaar geleden

The Precautionary Principle. Het voorzorgsbeginsel is een gedefinieerd criterium dat besluitvormers ertoe kan aanzetten actie te ondernemen in situaties waarin wordt AANGENOMEN dat een gezondheids- of ecologisch gevaar bestaat, hoewel de exacte waarschijnlijkheid van het VERMOEDE gevaar niet goed wordt begrepen.
Dit beginsel wordt sinds ‘The War on Terror’ en nu dus tijdens ‘the War on Bioterror’ op onvoorstelbaar grote schaal MISBRUIKT en dient zoals we weten 1 doel : Het genereren van intensieve collectieve angst.
De lezende en oplettende burger is zich er inmiddels van bewust, dat zoals de definitie vh voorzorgsbeginsel in de laatste regel zegt ‘…, hoewel de exacte waarschijnlijkheid van het VERMOEDE gevaar niet goed wordt begrepen.” door de beleidsmakers juist HEEL gòed begrepen wordt ! Of iig door hun Bovenbazen, die zich open en bloot schuil houden achter instituties, die de burger lang als ankers van vertrouwen heeft gezien.
De “What if . . .”-manier van beleid voeren maakt het mogelijk een Preventive Paradigm volledig uit te melken om het volk in een permanente staat van angst te houden en daarmee dus een constante bewustzijnsvernauwing. De aandacht is geheel op één onderwerp gericht, met uitsluiting van alle andere onderwerpen.
De ‘Worse Case Scenario” benadering leidt de burger af van alle bestaande en ondersteunende bewijsvoering die in de medische wetenschap gewoon klaar ligt om [her-]ontdekt te worden. Een klein voorbeeld daaruit is het onomstotelijk feit, dat Corona een ordinair seizoen virus is. Ben je een beetje op de hoogte hoe dat werkt bij een seizoen virus, dan komt de realisatie als een donderslag bij heldere hemel al meteen dat het HELE cov-beleid een Mega Scam is.
Iedere burger moet nu zogezegd haar/zijn vertaal-app paraat houden voor uitspraken als : We moeten leren leven met Covid.
In de fysiologie vh brein zetelt de angst in de Amygdala en is niet verbonden met het hersengedeelte alwaar de rede zetelt [ frontal cortex ?] . Daarom kan een mens in angst maar moeilijk overtuigd worden met Logos en Pathos en is alleen ontvankelijk voor Ethos. Staat Covid eenmaal op de hard disk gebrand als Class A Killer Virus is het erg lastig om met rede en logica dit in graniet gebeiteld gegeven te kunnen deleten. Ook daarvoor is meestal weer een extreme prikkel voor nodig.
Disclaimer: Zoals met elke uitgesproken / opgeschreven regel is er sprake van onvolledigheid, gezien de krankzinnige complexiteit vh gegeven.