Dr. Francis Christian, praktiserend chirurg en klinisch hoogleraar algemene chirurgie aan de Universiteit van Saskatchewan, is met onmiddellijke ingang geschorst van alle onderwijs en zal met ingang van september permanent uit zijn functie worden ontheven.

Dr. Christian is al meer dan 20 jaar chirurg en begon in 2007 in Saskatoon te werken. Hij werd in 2018 benoemd tot directeur van het Surgical Humanities Program en directeur van Quality and Patient Safety en was medeoprichter van het Surgical Humanities Program. Dr. Christian is ook de redacteur van het Journal of The Surgical Humanities, aldus The Off-Guardian.

Op 17 juni bracht Dr. Christian een verklaring uit aan meer dan 200 van zijn collega’s, waarin hij zijn bezorgdheid uitte over het gebrek aan geïnformeerde toestemming dat betrokken is bij Canada’s “Covid19-vaccinatie”-programma, vooral met betrekking tot kinderen. (U kunt een PDF van die verklaring hier lezen).

Om duidelijk te zijn, Dr. Christian’s standpunt is nauwelijks extreem te noemen.

Hij gelooft dat het virus echt bestaat, hij gelooft in vaccinatie als algemeen principe, hij gelooft dat ouderen en kwetsbare personen baat kunnen hebben bij het “Covid-vaccin”… hij is het er gewoon niet mee eens dat het bij kinderen wordt gebruikt, en hij vindt dat ouders niet genoeg informatie krijgen voor een goed geïnformeerde toestemming.

Interessant is dat zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie dit standpunt gedeeltelijk onderschrijft, sinds april staat op hun website over vaccinatie te lezen:

Kinderen moeten op dit moment niet worden gevaccineerd. Er is nog niet genoeg bewijs voor het gebruik van vaccins tegen COVID-19 bij kinderen om aanbevelingen te doen om kinderen tegen COVID-19 te vaccineren.

Dat was niet genoeg om Dr Christian te redden. Dat is hoe beangstigend intolerant de mainstream – en vooral de academische wereld – is geworden ten aanzien van afwijkende meningen.

Op 23 juni werd Dr. Christian opgeroepen voor een Zoom-bijeenkomst met andere hooggeplaatste leden van de faculteit en vertegenwoordigers van de Saskatchewan volksgezondheidsautoriteit. Tijdens deze bijeenkomst werd hij op de hoogte gesteld van zijn onmiddellijke schorsing en aanstaande ontslag.

Dr Christian heeft de hele audio opgenomen en geüpload naar een openbare dropbox, die u hier kunt beluisteren.

Het meest verontrustende aspect van de situatie is de manier waarop de andere aanwezigen, met name Dr. Susan Shaw, proberen zich op te werpen als bezorgd om de geestelijke gezondheid van Dr. Christian. Het is gaslighting in zijn zuiverste vorm, en het doet denken aan de ergste totalitaire samenlevingen.

Dr. Christian gaat in beroep tegen de beslissing om hem te schorsen, en wordt in dat beroep vertegenwoordigd door het Justice Center for Constitutional Freedoms, een juridische non-profit organisatie die zich richt op de burgerrechten van Canadese burgers. U kunt hun verklaring over de situatie hier lezen.

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Gevallen van hartproblemen exploderen bij gevaccineerde tieners

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties