Gevallen van myocarditis als gevolg van Covid-vaccinaties worden in de media gemakkelijk gebagatelliseerd omdat ze gemakkelijk te behandelen zouden zijn. Voor een 19-jarige studente uit Illinois, VS, waren de vermeende gevolgen van haar Moderna-vaccinatie echter allesbehalve mild: zij ontwikkelde een ernstige myocarditis en moest een harttransplantatie ondergaan. Helaas heeft dit haar leven niet kunnen redden.

Simone Scott studeerde journalistiek aan de Northwestern University. Naar verluidt kreeg zij haar vaccinatie op haar eigen verzoek, maar de Covid-vaccinatie is nu verplicht voor studenten aan de universiteit.

Ze kreeg haar tweede dosis Moderna op 1 mei. Toen de 19-jarige op 9 mei voor Moederdag haar ouders in Ohio bezocht, merkte haar moeder onmiddellijk dat ze niet in orde was. Simone had al sinds haar eerste vaccinatie op 3 april last van bijwerkingen – een paar dagen na haar tweede dosis was het zelfs nog erger.

Dokters herkenden de symptomen niet

Nadat Simone Scott op 11 mei op de campus was teruggekeerd, ging ze naar de dokter – haar toestand was verder verslechterd. Maar de medische deskundige heeft niets ontdekt. Hij leek niet in te zien hoe slecht de 19-jarige was. De volgende dagen volgden meer bezoeken aan de dokter – een virale infectie werd vermoed. Op 16 mei schreef Simone een briefje aan haar vader dat ze er zo slecht aan toe was dat ze niet uit bed kon komen. Haar moeder stapte onmiddellijk in de auto. Ondertussen verwittigde haar vader de campuspolitie en vroeg hen om haar onmiddellijk te controleren.

Hartfalen na myocarditis

Toen ze haar in slechte toestand vonden, belden ze een ambulance. In het ziekenhuis stelden ze hartfalen vast – Simone moest onmiddellijk geopereerd worden. De dokters veronderstelden dat ze myocarditis had.

De operatie heeft Simone niet geholpen. In de weken die volgden, werden steeds meer maatregelen genomen om de 19-jarige in leven te houden en haar hartfunctie te herstellen. Omdat haar hart niet meer regenereerde, had ze een harttransplantatie nodig. Ze ontving het op 23 mei. Maar inmiddels waren ook haar longen te zeer beschadigd en de immunosuppressiva die zij na de transplantatie moest nemen, leidden tot een ernstige longontsteking.

Haar prognose werd steeds slechter. Op 11 juni wendden Simone’s artsen zich tot haar ouders en vertelden hen dat ze afscheid moesten nemen. Ze konden de 19-jarige niet redden. Ze stierf diezelfde dag rond het middaguur.

Ouders willen waarschuwen voor risico’s van vaccinaties

Voor de ouders van Simone Scott is het duidelijk dat vaccinatie op zijn minst gedeeltelijk verantwoordelijk is voor de dood van hun dochter. Zij hebben gesproken met voormalig verslaggever Alex Berenson van de New York Times – niet in de laatste plaats omdat zij hopen dat Simone’s afschuwelijke verhaal zal dienen als waarschuwing voor anderen over de mogelijke gevolgen van Covid-vaccinaties, volgens Report24. Het risico van myocarditis was altijd gebagatelliseerd in de media – Simone’s moeder was zich er nooit van bewust geweest dat zoiets kon gebeuren. “Ik wist niet dat er zo’n ernstig risico bestond,” zei ze tegen Berenson. “Ik had het willen weten.” Berenson plaatste het afschuwelijke verhaal op Twitter.

De artsen van de kliniek hadden er overigens geen belang bij om het geval van Simone Scott te melden als een mogelijke bijwerking van het vaccin, aldus de ouders. Of het ooit in de VAERS-databank is terechtgekomen, blijft onduidelijk – net als bij veel andere gevallen.

https://twitter.com/AlexBerenson/status/1404408955149991939

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Israël onderzoekt gevallen van hartspierontsteking vóór vrijgave van vaccin bij kinderen van 12 tot 15 jaar

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties